Zobacz pełną wersję : okno tworzenia rodziny
Kleopatra VII
24.02.2008, 13:31
na wielu zdjeciach widziałam ze to pomieszczenie w ktorym tworzy sie rodzine jest inne niz standardowo. jak to mozna zmienic? mam nadzieje ze ktos kojazy o co mi chodzi. A przy okazji mam jeszcze jedno male pytanie i wiem ze takich tematow bylo juz duzo ale chodzi mi o kod na ustawianie mebli pod kontem i bez siatki. kody ktore znalazlam nie dzialaja mi z grze. Dlaczego?? i co moge zrobic zeby moc tak ustawiac. Wiem ze jest jakis program ale u mnie slabo z umiejetnosciami komputerowymi i angielki na poziomie roznych programow dlatego boje sie ze cos popsuje
Kod na ustawianie rzeczy pod kątem: boolprop allow45degreeangleofrotation true
Kod na ustawianie rzeczy bez siatki: boolprop snapobjectstogrid false
A co do okna tworzenia rodziny to jest takie coś ale nie wiem gdzie :P
pozdrawiam:
kubuss
Na forum jest poradnik, jak zmienić CAS!
dusiaczek955
24.02.2008, 16:01
kody mogą ci nie działać, bo może wymagają dodatku którego nie posiadasz. pozdro
Kleopatra VII
24.02.2008, 17:05
mam wszystkie dodatki poza tymi roznymi akcesoriami typu swieta, moda z H&M itp. a kody nadal mi nie dzialaja poczytam o tym programie i sprobuje najwyzej zepsuje
Nie kombinuj lepiej z SimPE bo możesz cos popsuć, spróbuj wpisać ten kod tak: (zachowaj duże litery!!):
boolprop Allow45DegreeAngleOfRotation true
Albo ściągnąć gotowy CAS z http://www.modthesims2.com/download.php?tag=CAS&go=Go&f=151&showType=2&gameOrig=1&gamePets=1&gameSeasons=1&gameBV=1&filter=0&typenormal=1&typepicked=1&typefeatured=1&username=&csort=0
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.