PDA

Zobacz pełną wersję : Domek letniskowy "Muszelka" [BRAK ZDJĘĆ]

olliss
24.02.2008, 18:42
Dom "Muszelka"
Dom "Muszelka" to połączenie elegancji z praktycznością. Jest idealny dla młodego małżeństwa z dzieckiem, rodziny, która lubi nowoczesność z nutką tradycyjności. Dom letniskowy kupili państwo Daszek: Ewelina, Krzysiek i ich córeczka Tosia. Chcą na urlopie wypocząć i trochę oderwać się od codziennego świata.

Przepraszam za nierówny rozmiar zdjęć. Miały być jednakowe, cóż...

Pozdrawiam, mam nadzieję, że się podoba. olliss

P.S: Ochh, zapomniałam znów o rzutach. Zrobię zdjęcia przy najbliższej okazji :).

björn borg
24.02.2008, 18:50
ten basenik mi się niepodoba 8/10

Matrax
24.02.2008, 18:59
Ja coś mam kłopoty ze wzrokiem czy te drabinki i skocznia latają nad basenem?? Z przodu ładny ogród. We wnętrzu ładnie podobierane meble i tapety i do tego to nie dodatki ;p Czy ty może nie pobierałeś/aś mojego dużego domku bo widzę że masz tylko te dodatki co ja czyli tylko te roślinki xD zapomniałem o ocenie 10/10

Kuba xD
24.02.2008, 19:19
Mysle, ze ten dom jest duzo lepszy od poprzedniego. Nie podoba mi sie, ze meble sa "na oknie", zmienilbym blaty od szafek w kuchni, bo sa zbyt jednolite i bezplciowe. Pokoj dzieciecy troche zbyt cukierkowy. W ogole kolory sa dosc pomieszane... Salonik jest ladny, lubie ta kolorystyke. Lazienka to chyba najlepsze pomieszczenie. Simowie nie wyjda z basenu, bo drabinki wisza na wodzie. Ogrod dosc uboki no i nie ma ogrodzenia... Popracuj nad kolorystyka i doborem mebli ;)

olliss
28.02.2008, 13:13
Dziękuję ogromnie za wszystkie opinie, zapraszam do dalszego komentowania.

Pozdrawiam, olliss.

ZuuZaa
29.02.2008, 12:57
Bardzo ładny domek :) 10/10

gauden19
01.03.2008, 06:58
Domek jest................................
aż mnie zatkało:) 10/10

Chelseaa
30.03.2009, 22:08
Fajny domek :) Nie wiem, czy czytałaś HP, ale tak w Muszelce mieszkał brat Rona - Bill z żoną Fleur ;) Co do domku: ogólnie mi się podoba, tylko ten taki 'tunel' przed domem (właściwie to nawet nie wiem, co to jest) niezbyt mi pasuje... 9/10.

chupa_chups
31.03.2009, 12:18
Fajne, fajnie urządziłaś :) Nie mam akurat nic do zarzucenia.

9/10

Gio
31.03.2009, 12:46
Nie ukrywam, że spodziewałem się czegoś lepszego ;)
Może wymienię co mi się tutaj niepodoba:
- dziwne rozmieszczenie okien
- kształt bryły
- dziwne "basenowe" kształty
- okropny dach
- ogólnie nudna bryła
- nie pasjąca barierka przy wejściu i schody
- praktyczny brak ogrodu, tylko mnóstwo pousadzanych drzew
- okropna ta altanka
- dużo wolnego miejsca wewnątrz
- dom wydaje się nie mieć tego swojego charakteru ^^

A teraz co zasługuje na pochwałę:
- dopasowanie kolorystyczne
- w tym domu może być nawet przytulnie

Ogólnie:

Domek jest jak zupa bez maggi :D czyli taki zwykły, co jest równoznaczne z tym, że mi się nie podoba :) Wyraźnie czegoś mu brakuje. Pozdrawiam!

dżin.
31.03.2009, 18:49
Ładny ten Twój domek ;) A, który to już Twój? <zaciekawiony>
Tylko za pusto w ogrodzie, brak mi tego czegoś :( 8/10

kubuss
31.03.2009, 21:02
Wnętrza ładne ... i tylko one, bo reszta mi się nie podoba, począwszy od wyglądy bryły, przez basen, po dziwną roślinność. Ocena: 5/10

kubuss