Zobacz pełną wersję : Problem z Modą z H&M
Wczoraj kupiłam sobie The Sims 2 Akcesoria Moda z H&M. Przed chwilą je zainstalowałam, weszłam do gry i okazało się, że nie ma tam nic związanego z tym dodatkiem, czyli: sklep H&M, ubrania, podłogi, no nic. A o dziwo, w warsztacie wszystko jest!
Z Imprezą też tak było, do tej pory nie działa.
Proszę, napiszcie co się dzieje bo odchodzę od zmysłów!
A czy instalowałaś to w domyślnym katalogu, czy wybierałaś lokację? Bo jezeli tak to pliki gier zostały nadpisane i nie działa.spróbuj zainstalować w domyślnym katalogu.
Tak, instalowałam w tym katalogu, co sam instalator wybiera domyślnie, nic nie zmieniałam.
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł??
psychickid
26.02.2008, 14:11
masz oryginalne TS2 podstawe .?
Tak, oryginalne. Jest to dziwne, bo szyk i elegancja chodziło...
Iminashi
26.02.2008, 14:19
nie wiem jak ci pomoc, ale ja tak samo mialam z CPR. w warsztacie bylo a w grze nie :( potem moj brat pogrzebal w plikach i... udalo sie :) poozdrovka XD
A spytaj się co zrobił, byłabym ci wdzięczna.
Iminashi
26.02.2008, 14:28
OK. Wiem, że pliki z tsbin byly nieaktywne, wiec zamienil je na te z CPR.
a nie prosciej będzie jak odinstalujesz i zainstalujesz H&M ?
OK. Jak wrócę do domu to zainstaluję jeszcze raz, i powiem wam jak jest.
Zainstalowałam jeszcze raz, i nic. Dalej nic nie ma. Co mam zrobić??
dziwny problem :( . Może zadzwoń do pomocy technicznej EA...
Choletté
26.02.2008, 18:22
zgadzam się, oni powinni wiedzieć w czym problem.
Krystek175
26.02.2008, 18:32
a co sie pokazuje ?
a co sie pokazuje ?
Z tego co przeczytałam tu, to wynika, że w grze nie ma ubrań, sklepów, podłóg itp.
Może najpierw przeczytasz problem, a potem napiszesz? -.-'
I chyba nic się nie pokazuje ^^'
Nie, do EA nie zadzwonię, mam niemiłe wspomnienia z tym związane. Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł??
Audrey, naprawdę lepiej zrobisz, jak zadzwonisz do EA, bo my Ci tutaj już chyba nie pomożemy...
Właśnie zadzwoń do EA oni ci pomogą !
Ja nigdy nie dawałam w domyślnym katalogu i jakoś wszystko działało. A ten problem rzeczywiście dziwny. EA napewno pomoże. ;))
Hehe. Wiem, że jestem wczesna :D:D
Odinstalowałam zwierzaki i działa. Ale mi ich żal :1smutny:
Czy jak zainstaluje je ponownie, to będzie działać moda z H&M?
agisia101
07.04.2008, 20:21
Nie wiadomo musisz spróbować ;-) Jak nie to w zwierzakach może być prroblem
Niewiem czy tak masz ale ja miałem tak samo z Imprezą i odinstalowałem wszystko razem z The Sims 2 tzn. wszystkie dodatki. I ponownie zainstalowałem ale tak: Grę The Sims 2 na dysku C, a wszystkie dodatki i mini packi na dysku D. I wszystko działa jak należy :P
pozdrawiam:
kubuss
Tak to właśnie jest jak masz syf w kompie. Każdy dodatek w oddzielnym folderze i wszystko działa. Ja mam folder The Sims 2 i w nim podfoldery, podstawa też w oddzielnym folderze na terenie The Sims 2
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.