Zobacz pełną wersję : InTeenMinator
Podajcie mi stronę,z której mogę ściągnąć ten programik :gu: i przy okazji to może wiecie skąd mogę ściągnąć ubrania z wielkim biustem?
Samantha
26.02.2008, 18:05
Tu masz programik:
http://box156.bluehost.com/~aestudi1/forums/inteenimater/viewforum.php?f=6&sid=614c47bde65008b5c6b620f29fc3e968
a na tej stronie wielkie biusty:
http://www.sexysims2.com/showthread.php?t=170886 - musisz się zalogować.:)
Dzięki,a przy okazji:InTeenMinator jest po polsku?
Tiunivell
26.02.2008, 18:50
Nie jest, ale łatwo się połapać :)
Mam jeszcze pytanie:czy przy uzyciu tego programu dorosly moze sie kochac z nastolatkiem?
Tiunivell
23.03.2008, 10:48
Tak, może :)
Koornela
23.03.2008, 12:46
Ja mam pytanie. Czy ten program trzeba gdzieś wkleić czy nie a jak wkleić to gdzie?
Tiunivell
23.03.2008, 17:40
Trzeba go wypakować do DOWNLOADS, normalnie czyli.
Do downloads(X:/Moje Dokumenty/EA Games/The Sims 2/Downloads.Jeśi nie będzie Tego folderu to go stwórz).
Pytanie . ;D
Ktoś mi może wytłumaczyć na czym polega ten cały InTeenMinator ?
xD
i komendy też ;DD
InTeenMinator to taki hack,dzięki któremu nastolatek może robić to,co mogą tylko dorośli,czyli np.:
-być w ciąży
-uprawiać bara-bara
-można też się kochać z dorosłymi i na odwrót.
Chatoyant
23.03.2008, 19:47
Na który trzeba link kliknąć by ściągnąć InTeenImater do czpr, ten pierwszy czy drugi?
O dzięki ~Koniec~ ;D
jestem wdzięczna ^
An. - to większe chyba,a mniejsze to jak chcesz B) .
ultraviolence
04.04.2008, 22:02
A ja mam tylko takie małe pytanie dotyczące tego hacka.
Jak pewnie zauważyliście na stronie download są dwa pliki.
Co zawiera ten plik Flavor_Pak? Tzn. ma więcej opcji, czy co? Bo zastanawiam się, czy jest sens ściągać.
Jeśli się nie mylę,to mniejszy plik zawiera "zegar biologiczny"-dzięki niemu nastolatek moze zajść w ciążę,a większy plik umożliwia robienie takich samych czynności co może tylko dorosły(mi się tylko tak zdaje :]).I jeszcze jedno:ten Inteenminater chodzi mi po polsku :D .
HELP!!! gdzie trzeba kliknąć żeby to ściągnąć??
Callineck
22.04.2008, 12:47
Zjeżdzasz na dół i trzecia biała ramka. Pierwszy zalecany, drugi opcjonalnie.
kurcze...sorry..DATY ale mam pytanie...jaki ja mam pobrać? jak ja mam:
The Sims 2, The Sims 2 - Nocne Życie, The Sims 2 - Zestaw Świąteczny, The Sims 2 - Własny Biznes, The Sims 2 - Rozrywka Rodzinna, The sims 2 - Szyk i elegancja, The Sims 2 - Zwierzaki, The sims 2 - Cztery pory roku, The sims 2 - Młodzieżowy styl ?
POMOCY!!!
kurcze...sorry..DATY ale mam pytanie...jaki ja mam pobrać? jak ja mam:
The Sims 2, The Sims 2 - Nocne Życie, The Sims 2 - Zestaw Świąteczny, The Sims 2 - Własny Biznes, The Sims 2 - Rozrywka Rodzinna, The sims 2 - Szyk i elegancja, The Sims 2 - Zwierzaki, The sims 2 - Cztery pory roku, The sims 2 - Młodzieżowy styl ?
POMOCY!!!
Na Cztery Pory Roku :)
Ok.dzięki
mam jeszcze taki problem:
ściągnęłam sobie ten do 4 pr i jak go rozpakowywuje to tam są pliki package (czy jakoś tak) i dokumenty tekstowe.te dokumenty tekstowe tez mam wpakować do downloads?
misterio
19.06.2008, 15:41
Nie, wystarcza same pliki
dzięki.:)
a jak dorośli będą bara-barować to nie zajdą w ciążę??
EDIT: bardziej simka :)?
Kicia,o co chodzi?
PS;właśnie czy ten InTeenMinator będzie po Polsku?/?
PS2: a jak zrobić by nastolatkowie zaszli w ciążę(simka znaczy)?kliknąć na łóżku z nimi i będzie opcja postaraj się o dziecko??
PS3: czy to nie psuje gry?
Kicia,o co chodzi?
PS;właśnie czy ten InTeenMinator będzie po Polsku?/?
PS2: a jak zrobić by nastolatkowie zaszli w ciążę(simka znaczy)?kliknąć na łóżku z nimi i będzie opcja postaraj się o dziecko??
PS3: czy to nie psuje gry?
odp. do P.S.1-->właśnie czasami mi sie robi po polsku a czasem po angielsku.ale chyba jak masz tylko podstawe to wtedy jest po ang. ,a jesli masz dodatki czyli np cpr.to bedziesz miała po polsku :)
odp. do P.S.2-->tak.dokładnie.dajesz simke nastolatke i sima(nastolatka lub dorosłego)i beda te opcje.
odp. do P.S.3-->nie,nie psuje.(bo raczej nie ma wirusów)
aha.ale na stronie głównej(jak do gry się wchodzi) to pojawia sie on (Inteen...)z żółtym wykrzyknikiem...
Callineck
24.06.2008, 15:51
Bo to jest hack - może zakłócać grę, ale nie musi jak się nie będzie go nadużywało.
boolProp też robi przecież błędy a i tak wszyscy go używają.
ha! widzisz ! ja Boolprop'a używam może raz na 3-4 m-ce....więc rzadko...moja koleżanka bez niego grać nie umie.....
co?! czyli jak ten inteen... psuje gre tak jak i boolProp?! O.o
A ja mam pytanko: Czy można mieć i Inisimentora ( czy jakos podobnie ) i InteenMinatora razem?
To InteenMinator psuje grę!!!???
nie, mi jeszcze nie zepsuł
Buuu link do InTeenMinator juz jest nieaktualny- może ktos zapodać nowy z mała instrukcja jak go ściągnąć? byłabym wdzięczna :)
Saheli019
22.07.2009, 14:42
A czy działałby on w podstawie??
ultraviolence
24.07.2009, 12:59
A czy działałby on w podstawie??
Pewnie tak, tylko musiałabyś ściągnąć odpowiednią wersję.
lethe, wpisz na google Inteenminator i się od razu znajdzie.
A ja mam pytanie- Które pliki mam pobrać, jeśli mam tylko TS2 i TS2 Moda z H&M?
lethe, tu masz link :
http://www.simbology.com/mods/index.php?dir=inteen/inteenimater/&sort=date&order=desc
Miu - w tym linku musisz poszukać swoją wersję, ja mam Nocne życie więc pobrałam NL, co do Ciebie, hmm.... spróbowałabym 3 i 4 od góry. Z tego co się orientuję, posiadasz więc podstawową część, gdyż Moda z H&M to nie kolejna część (jak Cztery pory roku, albo Nocne życie) tylko dodatek.
No właśnie nie dodatek, lecz akcesoria, które nie zmieniają zachowania gry, lecz dodają nowe ubrania, ściany, podłogi itp. Ale spróbuję.
No właśnie nie dodatek, lecz akcesoria, które nie zmieniają zachowania gry, lecz dodają nowe ubrania, ściany, podłogi itp. Ale spróbuję.
O to mi właśnie chodziło, tylko pomieszałam słowa dodatek z akcesoriami. Dlatego też napisałam, że masz tylko podstawową część.
Co do tematu, ściągnij 4 od góry, ja ściągnęłam i piszą, iż jest to wersja kompatybilna z podstawą.
Jaracieto
02.09.2009, 23:16
Witam, zainstalowałam Inteenimator do dodatku podróże i sama nie wiem czy działa więc mam kilka pytań. Jeżeli gram simem który studiuje, jest to mężczyzna i chciałbym żeby poznał nastolatkę i z nią flirtował oraz żeby ona zaszła w ciąże. Jest to możliwe? Słyszałam że ten hack daje możliwość romansu między dorosłym i nastolatkiem, czyli simm którym gram musi byc kobietą żeby móc skorzystać z Inteenimatora? :|
bubel-96
03.09.2009, 17:41
Tak, jest to możliwe
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.