Zobacz pełną wersję : .Remontowanie Samochodu.
..::lOvE::..
01.03.2008, 11:50
Kupiłam wczoraj dodatek Czas Wolny.
Po stworzeniu rodziny i wprowadzeniu ich do domu zakupiłam wszystkie sprzęty do hobby [ tak jak zaleciła instrukcja ] . Zaciekawił mnie stary zniszczony samochód. Można go postawić na podjeździe i tam remontować. Więc to oznacza ,że jak wyremontuje się go , będzie jeździł jak normalne simowe auto.?? :O
björn borg
01.03.2008, 11:53
tak powinien bo umnie tak jest
a jak się nie ma NŻ? gdzie go postawić? i czy będzie jeździł? ;p
Samantha
01.03.2008, 16:14
Trzeba mieć NŻ i kupić podjazd. Gdy sim wyremontuje samochód to może nim jeździć gdzie chce ( do pracy też) :)
Czyli jak nie mam NŻ to nie będę miał w ogóle tego obiektu?
A jak nie ma się NŻ, a ma ten podjazd z oficjalnej strony to też będzie potem jeździł? (nie mam jeszcze CW, ale chciałabym wiedzieć)
UsBuzzer
01.03.2008, 19:41
Raczej będziesz. Ja nie mam Nocnego Życia, a pierwszy raz grałem w którejś z rodzin Doliny Niezbędnej. Był tam podjazd i samochód do naprawy, więc chyba nie ma potrzeby zakupu NŻ.
Musi byc podjaz w CW, bo nie moze byc tak, ze nie majac NZ nie mozna korzystac z jakiejs funkcji dodatku CW :)
Wczoraj sobie zainstalowałem CW i są normalne podjazdy z NŻ i samochód jeden. Brzydki. ;p Ale przynajmniej jeździć można... xD
02.03.2008, 11:42
.to super ;] a ile około czasu zajmuje wyremontowanie go ?
Mniej niż jeden dzień bez żadnych umiejętności...
nie trzeba mieć NŻ. jak się zainstaluje CW, to podjazdy też dochodzą. samochody z neta też będą działać, jak się je zainstaluje. mi działają. ;)
02.03.2008, 18:46
U mnie w simowym świecie już jest sobota , a samochód jeszcze stoi popsuty... a minim. około 4-5 godzin simowych go reperuję :con:
Caroliiine
09.03.2008, 16:23
im masz więcej umiejętności technicznych tym szybciej Ci idzie. :)
Ancalimë
11.03.2008, 17:57
I im więcej masz majsterkowania... mi sim całe auto w 8 godzinek zrobił, kiedy wpadł w trans!
wywrotka
27.03.2008, 18:12
Hej no zaraz mi trochę wyremontował i dalej nie mogłam nic zrobić. Stał taki rozwalony miał jakieś 2 rzeczy naprawione niepamiętam jakie i już. Nic niee było można z nim zrobić. Dziwne... :no:
Jak moja simka remontowała samochód to zrobiła to w jakieś 10 godzin bez żadnych umiejętności technicznych.
najpierw zrobiła karoserię
potem silnik a na końcu pomalowała i już =D
i może nim jedzic.
mandolinka17
12.04.2008, 12:37
Witam jestem tu dopiero pierwszy raz i chcialam zapytac czy sa moze jakies fajne dodatki do the sims2 czas wolny??bo tylko jest pare tych co sie kupuje do pokojow ksiezniczki sportowca itp..
19.04.2008, 11:29
Ostatnio nabrałam wprawy i około całego dnia smiowego zajmuje mi wyremontowanie jednego auta , najlepiej zacząć od silnika ,a dopiero potem wygląd samochodu :) - jest szybciej.
Też tak robię, a najlepiej wspomagać się kodem maxmotives. ;D.
A czy kiedy wyremontuje się auto jest opcja 'Sprzedaj' czy coś w tym stajlu :smirk: ??
Na samochodzie, nie ma takiej opcji. Jednak Możesz wejść normalnie w tryb kupowania i go sprzedać.
21.04.2008, 20:53
Też tak robię, a najlepiej wspomagać się kodem maxmotives. ;D.
Ja mam taki specjalny obraz ^^) wiesz o czym mówię , nie ?
agnieszka130187
23.04.2008, 20:26
Hmmm nie wyremontowałam go może ktoś wrzucić fotkę i pokazać jak wygląda po wyremontowaniu ??? Jestem ciekawa :)
sim Arek
15.05.2008, 11:42
w nocnym życiu możesz mieć garaż a w CW tylko podjazd
Balefyre
09.06.2008, 19:22
Drzwi do gararzu można pobrać z neta
The Sims 3
14.06.2008, 12:19
Twierdziliście, że samochody i drzwi garażowe z neta będą działały. Mi nie działają. Czy ktoś wie czemu? Od razu mówię, że nie mam Nocnego Życia. Za każdą wskazówkę będę wdzięczna.
nie dzialaja bo nie masz nocnego zycia,sim Arek napisal,ze WC bez NL ma sie tylko podjazd
a jak już wyremontuje auto to potem jak sie je maluje to sim może wybrać kolor auta czy to jest losowo??
Może wybrać kolor. Jest opcja Maluj...
moj sim, jak sie juz nauczyl naprawiac ten samochod to juz nie musial prcowac bo na tym sie caslkiem niezle zarabia :D
moj sim, jak sie juz nauczyl naprawiac ten samochod to juz nie musial prcowac bo na tym sie caslkiem niezle zarabia :D
Dokładnie :)
Moja simka sprzedaje te samochody w swoim salonie samochodowym :)
Weraxera
27.10.2014, 07:13
Ja powiem szczerze że ten samochód po remoncie jest najładniejszy ze wszystkich :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.