Zobacz pełną wersję : Nie dziala CZAS WOLNY
Gdy wlaczam the sims 2 Czas wolny pojawia sie niebieski ekran i cos na nim pisze ale ja wogole nie rozumiem tak samo bylo w przypadku the sims 2 podroze niech mi ktos pomoze byla bym bardzo wdzieczna :) bochcialabym sobie pograc w ta gre!!
A masz Dobre Wymagania sprzętowe ?
Nie ściągałaś żadnych dodatków z sieci
czy te gry są oryginalne ?
Jeżeli odpowiedziałaś na te pytania `tak`
Spróbuj zainstalować jeszcze raz
Czy nie chodzi o to iż pojawia się niebieskie okno a na nim pisze jakie masz dodatki? Jak tak to naciśnij graj. ;p
nie nie to nie to tylko jak wlaczam tak bylo takze w przypadku the sims 2 podroze,...tak samo mi pisalo wymagania tez mamm wszystko....
To może napisz co pisało w przypadku Podróży?
A może podaj jednak te wymagania. Wyczyść downloads. Wiem o co Ci chodzi. Błękitne tło, i 'systemowe obliczenia'... Za każdym razem? I czy gry są oryginalne. Jeżeli nie pomoże, to może format...
Niebieski ekran ktory Ci sie pojawil to zapewne tzw. Blue Screen of Death. Screena tego ekranu nie zrobisz ale jesli masz mozliwosc to zrob zdjecie monitoras i pokaz mi go (tak zebym mogl wyczytac co jest w komunikacie napisane). Na pewno pomoge.
Nie piszcie bzdur bo zrobi formata, ktory w rzeczywistosci nic nie da! Zrob zdjecie kiedy pojawia sie komunikat! Wtedy naprawimy Twoj blad!
audi- anie pisz dwóch postów pod rząd tylko używaj opcji edytuj.
lilek- musisz dać screena, bo inaczej Ci chyba nie pomozemy ;P
dzieki wszystkim bardzo ale gdy chcialam zrobic screena :) stal sie cudwlaczylo sie <lol> jeszcze raz wszystkim dziekuje:):)
Przy typowym tzw blue-screenie screenshota nie zrobisz, jedyne co to możesz sfotografować monitor z tym komunikatem.
Nie mam pojęcia czy o ten sam problem chodzi ale po wgraniu podróży, czasami przy włączaniu trybu rodziny w pewnym momencie robi się niebieski ekran z jaśniejszym elementem a potem kiedy wchodzi do samej rodziny zamiast paska z zadaniami mam niebieską imitację tego, tyle, że niczego nie można robić podczas tego. Po zwinięciu Simsów na pasek zadań i włączeniu to mija.
Zastanawiam się czy to coś z grą czy z moją kartą graficzną. Spełnia wymagania ale nie jest najsilniejsza.
sorry ze wam tak zawracam głowe ale znow tak sie stalo jest cos w tym stylu STOP:0x0000008E probowałam cos poszukac na ten temat sa rozne rzeczy ale nic kompeletnie z tego nie rozumiem... moglabym sobie dac z tym spokoj ale chcialabym sobie jeszcez pograc... POMOZCIE!!!!!!
Możliwe, że masz mało miejsca na dysku, albo Twój komputer w środku jest bardzo zakurzony - mi w przypadku Blue Screena pomogło odkurzenie go od środka :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.