Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zielone paski potrzeb - bez kodu [?]

shiyo
02.03.2008, 11:57
Dzień dobry ;D
No mam do was takie `małe` pytanie ..
Czy wiecie gdzie można znaleźć taki przedmiot do the sims 2 żeby miało się zielone paski potrzeb ?

No taki jakby mod lub hack
Miałam właśnie kiedyś taki obraz, że jak się na niego spojrzało to zapełniało paski potrzeb na zielono niestety to było dość dawno.Próbowałam szukać przez Google i nic nie znalazłam na forum też szukałam i nic ..

Wiem,Wiem jest na to kod maxmotives czy coś w tym stylu,lecz u mnie to nie działa.

Dziękuje.

:D

Lorette
02.03.2008, 12:23
Chciałam ci właśnie polecić ten kod xD
Noo, zuważyłam że u mnie też nie działa maxmotives ;c
Podpisuję się pod prośbą ;p

Gio
02.03.2008, 13:54
kod maxmotives działa tylko w nocnym życiu. Ja proponuję włączyć na parę godzin wolną wolę i oni będą sobie robili co chcieli, i jak wyłączysz to będzie miała dość dobre samopoczucie simów. Później możesz grać.

shiyo
02.03.2008, 14:14
Ale mi chodzi o obiekt !

lollypopek
02.03.2008, 14:40
Nigdy się nie spotkałam z takim obiektem no chyba że w jedynce. Jak używasz boolProp testingCheatsEnabled true to mozesz sobie regulować potrzeby.

shiyo
02.03.2008, 14:44
Hm dzięki ale miałam kiedyś taki obraz !

Kurczę i nie mogę go znaleźć ;(

Nyks
02.03.2008, 15:09
kod: boolprop testingcheatsenabled true dzięki niemu można poprawić sobie humor, zwiększyć umiejętności, zainteresowania, 'polepszyć' kontakty itp. wystarczy we wskaźniku humoru złapoć linię między zielonym a czerwonym kolorem i przeciągnąć do końca w prawo. Przy naciśnięciu i przytrzymaniu SHIFT i naciśnięciu na postać można uzyskać dodatkowe opcje. WARUNEK: Kod trzeba wpisać w otoczeniu (Miłowo, Werona itp.)

cherryalex
02.03.2008, 15:15
To był obraz Meroli :) , oto link do niego: http://www.simchaotics.net/Files/MerolaSims2/EnergizerPainting.htm
Pozdrawiam
cherryalex

shiyo
02.03.2008, 16:03
Super ! ;)

Dzięki

Temat do zamknięcia