Zobacz pełną wersję : Gra po angielsku..
Patka :P
05.03.2008, 17:24
Pewnego dnia uruchomiłam simsy(nie miałam zadnych dodatków), patrze cała gra zrobiła sie po angielsku. Włożyłam płyte podstawę (jeszcze raz) i uruchomiło sie to okno instalacyjne, zainstalowałam ją jeszcze raz i było prawie ok (usunęła mi się jedna rodzina) Po jakimś czasie znowu sie tak zrobiło(wtedy miałam zwierzaki,cztery pory roku i szyk i elegancje) Zrobiłam tak jak wcześniej, było ok.
Ale uruchamiam grę(po polsku już) i pisze że zwierzaki zostały odinstalowane.Później stworzyłam simkę i zobaczyłam że nie ma ubran z szyka i elegancji. Wkurzyłam się.Dziwne jest to że oba dodatki są zainstalowane, normalnie na kompie.Mam wszystkie simsy orginalne, nie mam rzeczy z neta , raczej nie uzywam kodu boolProp TestingCheatsEnabled. Dlaczego tak sie stało?
A zaistalowałaś simy w domyślnej lokacji?
Parys505
05.03.2008, 18:41
A wybrałaś przy instalacji język Polski?
05.03.2008, 18:59
W domyślnej czyli w jakiej (wybacz ja taka nieobeznana jestem)? Wybrałam, język polski. Normalnie było dobrze ale dwa razy mi sie tak zrobiło.
domyślnej czyli na dysku C, tak jak zaleca gra : )
06.03.2008, 06:51
Zainstalowałam na D, ale miałam tak je tak od 2 lat. Czyżby teraz to dopiero wyszło.
raczej nie uzywam kodu boolProp TestingCheatsEnabled.
To używasz, czy nie? Konkretnie proszę. Albo się go używało, ale się nie używa, albo się używa, albo się nie używa. KONKRETY!!!
Jeśli go użyłaś, ale nie używasz aktualnie, to raczej nie wiąże się to z kodem, to samo jest jeśli go w ogóle nie użyłaś, ale jeśli go używasz, to jest klapa... Bo boolProp ubóstwia niszczyć grę (Ja musiałam odinstalować i zainstalować na nowo grę, i już nie używam tego draństwa... S)), może się posunąć do usunięcia rzeczy, które samemu się robiło, a nawet - do usunięcia gry tak, że już się nie włącza.
Twój prawdopodobny problem to... Ten durnowaty kod. Jeśli nie, to nie wiem...
Całkiem możliwe, że teraz to wyszło...Mi dodatki, które miałam rok tak zasyfiły w pewnym momencie gre, że cała grafika się psuła nawet w inych grach.Odinstalowanie simów nawet nie pomogło, musiałam cały system przeinstalować... Wydaję mi się ,że to chyba jest mozliwe :)
08.03.2008, 08:30
Użyłam go raz czy dwa, kiedyś. Później przeczytałam jakie szkody może wyrządzić ten kod i już od dawna go nie używam.A co do lokalizacji to bardzo możliwe. No,ale mogę tylko przy formacie kompa, dać więcej miejsca na C i tam instalować simsy.
Dzięki wszystkim i temat do zamknięcia. :*
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.