Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Błąd = reinstalka?

ultraviolence
08.03.2008, 21:11
Po instalacji Podróży i CW, nie mogę wejść do żadnej z rodzinek.. Wyskakuje mi takie coś: http://img249.imageshack.us/my.php?image=87300989cz6.jpg

Domyślam się, że to przez boolPropa, bo czasem go używałam. A może się mylę? Czy teraz JEDYNYM wyjściem jest reinstalka? Jeśli tak, w jaki sposób mam przenieść wszystkie save'y i postacie z Miłowa do nowo zainstalowanych simsów? (tzn. jakie to pliki...) Nie chciałabym tracić tego wszystkiego, bo za dużo się nagrałam. Z góry dziękuję za pomoc.

avenly
08.03.2008, 21:25
To jest wina boolpropa ub dodatków z netu.jeżeli to boolprop, to zrób reinstalke.wcześniej skopiej w bezpieczne miejsce folder EA z moich dokumentow, a óźniej go wkleisz za nowy folder EA.

ultraviolence
08.03.2008, 21:28
To jest wina boolpropa ub dodatków z netu.jeżeli to boolprop, to zrób reinstalke.wcześniej skopiej w bezpieczne miejsce folder EA z moich dokumentow, a óźniej go wkleisz za nowy folder EA.

Ale jak go skopiuję i potem wkleję w to samo miejsce na nowo zainstalowanych simsach to ten błąd zniknie? Bo mi głównie zależy na zapisach i postaciach z Miłowa.

avenly
08.03.2008, 21:29
nie jsetem pewna,ale powinien zniknąć.

ultraviolence
08.03.2008, 21:33
Hmm... To chyba nie mam wyboru. Teraz to zła na siebie jestem, że nie zrobiłam kopii zapasowych. Kiedyś jak wkleiłam cały folder EA, to po wejściu do gry nie było połowy postaci... i wszystko od nowa -.-

Rocket
09.03.2008, 13:17
nie chcę kopać leżącego ale z boolPropem jest tak że czasem reinstalka* nie pomaga, bo wina leży właśnie w plikach zapisu. wygląd tego błędu wskazuje na boolPropa właśnie.
Miłowo i jego zapisy znajdują się w: E:\Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\N001

*mam na myśli taką przy której kopiujesz zapisy