Zobacz pełną wersję : cos innego???
Sorki ze znowu wam truje ale mam pytanko (nie wiem do jakiego działu może sie ono zaliczac wiec pisze je tu)otóż miałam program do rozpakowywania dodatków z neta winrar i to była wersja próbna ta 40dniowa, ale czas diabelnie szybko leci i niestety już mi ta darmowa wersja minęła i tera ciągle mi sie wyświetla jak w niego wchodzę "wykup licencje albo usuń program" i tu zaczyna sie moje pytanie zna ktoś może inny podobny program który mogłabym sobie w zamian ściągnąc????albo inne pytanie jeśli nie usunę tego programu testowego to czy coś mi może sie stac z kompem albo coś????no bo ja sie nie znam na tych programach :( i teraz nie wiem co zrobic czy go usunąc czy nie i korzystac z niego dalej???proszę o jak najszybszą odpowiedź
Martynolaaa13
09.03.2008, 15:06
Wpisz sobie w google Winrar download full version i jak znajdziesz do sciagniecia to sciagnij pełna wersje...
jesli nie znajdziesz pelnej wersji, to ja ci proponuje odinstalowac i zainstalowac winrara znowu, tylko znowu na 40 dni
Kleopatra VII
10.03.2008, 16:04
Na stronie dobreprogramy.pl jest pelna wersja.
ja już tak robiłam odinstalowywałam/usuwałam program ale to nic nie dawało jak go sobie ściągnęłam na nowo to znowu mi sie wyświetlało że mam go usunąc albo wykupic licencję :1smutny: no ale sprubuję ściągnąc całą wersje ale nie wiem czy mi się uda.jak uda mi się to dam znac czy mi sie udało i czy działa.
Tiunivell
11.03.2008, 19:29
Ja ściągałam z www.underpl.org i mam go do dzisiaj, nie jest to żadna 40-dniowa wersja
Dzięki Tiunivell:) sprubuje ściągnąc i wtedy napisze czy sie udało :smirk:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.