Zobacz pełną wersję : Problem z gra
Kurde, ja to mam szczescie. Nie chodzą mi ŻADNE otoczenia, nawet te co stworzyłam, więc krotko mówiąc - nie moge grać. Ostatnio robilam oczyszczanie dysków i moglo mi usunac jakiś plik z Dokumenty/Ea games/The sims 2
Mam pusty folder Teleport, Cameras, Paintings, a normalnie folder Neighborhoods mam i wszystko tam (chyba) jest na miejscu... ;/
Kurde, ja to mam szczescie. Nie chodzą mi ŻADNE otoczenia, nawet te co stworzyłam, więc krotko mówiąc - nie moge grać. Ostatnio robilam oczyszczanie dysków i moglo mi usunac jakiś plik z Dokumenty/Ea games/The sims 2
Mam pusty folder Teleport, Cameras, Paintings, a normalnie folder Neighborhoods mam i wszystko tam (chyba) jest na miejscu... ;/
To zainstaluj simsy na nowo.
A tak nA marginesie... Wie ktoś jak mam przywrócić Moje dokumenty do partycji C ( przeniosłam do A i nie mogę z powrotem tego przywrócić ;/ )
Jean przenieś zapisy na pulpit i wejdź do gry, powinny automatycznie utworzyć się nowe. Jeżeli gra zadziała poprawnie możesz spróbować podmienić zapisy otoczeń, aby nie stracić simów.
edit: prawym na moje dokumenty-> właściwości. i zmień w elemencie docelowym "A" na "C". lub kliknij "przywróć domyslny"
Pomocy ! ;/
http://i31.************/66f5uc.jpg
Chyba raczej nic nie zdziałasz..reinstalka...
No i na przyszłość temat nazwij hm.. bardziej konkretnie ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.