Zobacz pełną wersję : Kody do sims 2
Zimblood
14.03.2008, 06:12
Witam
Odkrylem ze sa dwie wersje Sims 2 (moze to juz wiecie)
Ta
http://photos03.allegro.pl/photos/oryginal/321/11/31/321113142
oraz ta
http://photos02.allegro.pl/photos/400x300/326/90/12/326901281 (chodzi mi o zdjecie simsow nie dodatku)
Mam ta druga wersje . Nie moge pisac w niej kodow . Ma ktos moze jakias akturalizacje do tej pierwszej wersji ? Z gory dziekuje .
Zimblood
To sa dwie te same wersje rozniace sie jedynie pudelkiem. Sprawdz czy aby na pewno dobrze wszystko wpisujesz. Czy okno kodow otwiera Ci sie wogole? Czy znika po wpisaniu kodu i wcisnieciu ENTER? Czy wpisujesz je podczas gry, czy moze w otoczeniu (Milowo, etc.)?
Zimblood
14.03.2008, 06:57
Chce wpisac np kod na kase . Nie otwiera mi sie wogule konsola do wpisywania kodow .Wpisuje je podczas gry . Moze posiadacie jakiegos patcha ?
A klikasz normalnie CTRL+SHIFT+C?
Jesli tak, a dalej nie dziala, to moze sciagniecie patcha z oficjalnej strony EA cos pomoze.
Zimblood
14.03.2008, 13:18
Pobrałem najnowszego patcha chce zainstalowac i pisze "Gra The Sims 2 jest już zaaktualizowana." Teraz sprobuje napisac do pomocy technicznej EA
Wiec jesli jest zaktualizowana to nie mam pojecia w czym moze tkwic problem. Do pomocy technicznej EA nie pisz, mina wieki zanim odpisza. Lepiej zadzwon.
Zimblood
14.03.2008, 13:33
Jutro moj kolega ma urodziny . I właśnie dostanie simsy 2 i mam mi pozyczyc . Moze bedzie u mnie teraz dzialac . Wielkie dzieki za chęć pomocy . Pozdro
Koornela
19.03.2008, 17:24
ta pierwsz to wersja na PC a ta druga na DVD ja także mam tą drugą i wszystkie kody mi działają może spróbuj jeszcze raz zainstalować
SzczupaKlaudia
25.03.2008, 10:51
ja mam ten sam problem i nie wiem co zrobić:/ wszystko pięknie działa, klawiatura ok, a naciskając ctrl+shift+c lipa!!!:( nie chce otworzyć się to okienko:/ co zrobić? grę instalowałam kilka razy i za każdym razem to samo.
vikingowa
25.03.2008, 12:23
może klawisze ci się pozamieniały? niewiem, czasem bywa
Mi się otwiera okno, ale gdy już wpiszę kod i naśsnę "Enter" to nie działają mi ... :( Mozę wiecie dlaczego ? Proszę o rade.
Zimblood sproboj zamiast CTRL + SHIFT + C wcisnac CTRL + SHIFT + B
Ja kiedys mialam podobna sytuacje, ale w Símsach 1. Na wersji podstawowej i ktorychs z pierwszych dodatkow konsola dzialala mi po nacisnieciu CTRL+SHIFT+B a poniej od nastepnych dodatkow musialam uzywac juz kombinacji z C. Nie wiem dlaczego tak bylo.
psychickid
04.04.2008, 19:07
a mi po zainstalowaniu CW, nie chce wyskakiwać te okienko, nie wiem czemu, próbowałam prwie wsyztkiego, ale na S2D odpowiedziano mi tak:
Sprawdź czy coś innego (inna aplikacja np panel kontrolny od karty graficznej jak było w moim przypadku) nie używa takiego skrótu. Zapewniam Cię że Czas Wolny nie ma z tym nic wspólnego i okienko do kodów powinno sie normalnie pojawić.
Normalnie w windowsie wciśnij te klawisze jak coś wyskoczy to bedziesz wiedzieć, jak nic to moze Ci jakiś dodatek z netu blokuje. U mnie jest ok a mam wszystkie dodatki i minipacki.
może masz podobnie
wywrotka
05.04.2008, 02:07
A ja mam jeszcze inny sposób ;)
Mianowicie spróbuj wcisnąć SHIFT+CTRL+B
A jeśli to nie zadziała to spróbuj wcisnąć SHIFT+CTRL+B a następnie SHIFT+CTLR+C
psychickid
05.04.2008, 13:49
to samo bacha888 napisała, trzeba umieć czytać .
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.