Zobacz pełną wersję : DirectX 9, a TS2 Czas Wolny- błąd
Hey. Niedawno (wreszcie) dostałam Ts 2 Czas Wolny.
Aha, sorki, jezeli nie ten dział, ale jest jeden taki temat o ts 2 czw więc pomyślałam, że...
Ale nie w tym rzecz przechodzę do sedna sprawy.
Ok. Wszystko się ładnie pięknie zainstalowało, tylko jest problem, bo gdy chce uruchomić grę, to pojawia się takie coś:
http://img291.imageshack.us/img291/1842/bdvt6.png (http://imageshack.us)
Jeżeli za wielkie to przepraszam, ale nie wiem jak zrobić na mniejsze.
Bardzo proszę o pomoc. Wydałam za te simsy dużo forsy i nie chciałabym jej wyrzucić w błoto. ;( :( :( ;(
Spróbuj odinstalować i znów zainstalować CW. Chociaż sądzę, że do wiele nie da. Najwidoczniej musisz mieć nowszą wersje DirectX
No już instalowałam 2 razy na nowo i nic. A co do wersji DirectX to jaka jest nowsza, która odpowiadałaby do tej gry?
A zrobiłaś tak jak tam jest napisane? Czyli czy zainstalowałaś najnowsze sterowniki do karty graficznej?
Nie..w ostatnim czasie nic nie instalowałam, a zwłaszcza tych sterowników czy coś tam.
Edit: A to sobie poszukam jakoś, ale jak nazywa się ta wersja, dzięki której działałoby?
Nie..w ostatnim czasie nic nie instalowałam, a zwłaszcza tych sterowników czy coś tam.
Edit: A to sobie poszukam jakoś, ale jak nazywa się ta wersja, dzięki której działałoby?
Directx 9.0c Masz go na 4 chyba cd od the sims 2.
I musisz jeszcze wgrac sterowniki dla karty grafiki aby odpowiadaly tej wersji directx'a.
A nie lepiej od razu zainstalować 10? ;)
Mam Vistę. Ostatnio wystąpiły w mojej grze poważne błędy z powodu niekompatybilności sterowników karty graficznej - ściągnęłam najnowsze! Niestety, gra chodzi płynnie jedynie przy starszej wersji. Toteż przywróciłam je i cieszę się grą. A więc może w twoim wypadku potrzeba najnowszych. Spróbuj!
Zalecam też instalację nowszej wersji DirectX.
A nie lepiej od razu zainstalować 10? ;)
DirectX 10 nie działa na Windows XP.
Aha, dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Później ściągnę tego directaX i sprawdze, czy by działało. Jeszcze raz dziękuję bardzo. :)
Edit: Jest!!!!! Jupi!!! Hurraa!! Tak!!! Ściągnęłam najnowszą wersję directaX i teraz działa!!! Super! Jeszcze raz wszystkim bardzo, bardzo dziękuję!!!
Temat do zamknięcia. :D :D :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.