Zobacz pełną wersję : Małe gniaZdko. by gratka95.->koniecznie Oceń [BRAK ZDJĘĆ]
Gratka95
20.03.2008, 12:43
W domie ,który chcę wam teraz zaprezentowac mieszka rodzina STOKROTKA :) W skład tej rodziny wchodzą kotka Muszka i piękna Dominika. Początki życia Dominiki były tragiczne :( . Gdy miała 9 lat jej ojciec zmarł na Raka , a jej mama po utracie męża poczuła sie wreszcie wolna i Dominike oddała do domu dziecka, tak aby muc stworzyc sobie nową rodzine z nowym męzem i nowymi dziećmi. Jak widac Domikika teraz jest rozsądną osobą o dobrym sercu. Potrafi wspaniale zadbac o siebie, godzi sie z niechcianą pracą . Tak sobie własnie pomieszkuje Dominika . Pozwoliła nam zobaczyć jej najnowszą,zabawną fotkę :
.................
A wiec Dominika kazala Ciebie pozdrowić i podziekować za obejrzenie jej Małego Gniazdka :) Żegnam !
...................
Prosze o oceny :) O te dobre i złe :P
Uf.. Wreszcie pierwsza!
Więc tak.
Większość zdjęc jest bardzo małych, trudno się dobrze przypatrzyć.
Podoba mi się jednak dom, tylko nie wiem co drabina robi w gabinecie,
a może to jakiś dodatek do tego biurka?
Heeh...Mi się podoba :) 9/10 :)
Pzdr.
Gratka95
20.03.2008, 12:53
hihi :) tak wiem dziwacznie to wyglada ale ta drabinka była juz od razu przy regale a po to ona tam aby wygldało na to aby muc ściagać książki :) heeh :) dziex za taka ładną ocenke ^^
Gratka95
20.03.2008, 13:23
Uff :) naszczescie udało mi sie zdziałac i załatwic taka by fotki były wystarczajaco duże aby je ocenic :) pozdr ^^
Małe to w tym gniazdku napewno są zdjęcia... Bryła to zwykły kwadrat z niewielką dobudówką. Śnieg idealnie zakrył ogród, wiadać tylko drzewa. Z zewnątrz mi się nie podoba. Wewnątrz z tego co widzę (a widzę niewiele przez malutkie zdięcia) nie jest źle. Jest poprostu ... zwyczajnie. Pomieszanie w poplątaniem.Po obajrzeniu (a musiałam naprawdę wysilić oczy) łazienki i gabineciku zrobiło mi się zimno. Brrr... 6/10
Edit: O! przepraszam post pisałam gdy zdięcia były jeszcze miniaturowe. :) Po obejrzebniu zdięć na których coś widać nie zmienię oceny. Dalej dom jest za zwykły, za nudny i mało przemyślany. A sypialnia to porażka. Nienawidzę tych mebli :/ .
Gratka95
20.03.2008, 13:27
spoxik :) zdjątka są juz poprawione :)) ale i tak dzieki Sheep-y za ocenke moze nie az taką ładną ale jesli ci nie przpdał do gustu to macic ci nie bede xD hehe .. amm nadzieje ze jeśli sie troche podszkole i jak zodbede jeszzce wiecej dodatków bede robic Ładne domy xD ehhe ^^
Gratka95
20.03.2008, 13:30
spox xD nie chcialam abys zmieniala oceny ..xD
wiem .. sypialnia jest porażką xD heehe ..;p musze ją zmienic xD ...
olka1995
20.03.2008, 13:33
Śliczny domek daje 9,9/10 odjęłam za tą drabinkę ale ogółem domek wporzo. bardzo lubię kolor zielony. a może dała byś go do ściągnięcia???
20.03.2008, 13:43
Ludzie xd haloo xD ta drabina przy tym tam była xD ehhe ;p ale i tak dzieki olka1995 za śliczną ocene xd a do sciganiecia nie dam xD hehe ;p
Dom z zewnątrz niewiele pokazuje, ale podoba mi się. W środku czuć ciepło. W gabinecie ta drabina bardzo fajnie wygląda ;) Nadaje nutkę oryginalności pomieszczeniu. Nie podoba mi się natomiast sypialnia, chociaż, z drugiej strony, wygląda na sypialnię typowo dla samotnej kobiety, która lubi bałaganić i nie ma dla kogo sprzątać. ;)
Ocena: 8/10
Gratka95
20.03.2008, 13:56
O dzieki bouffe :) hehe ty to umiż docenic i wyczuc co miałam namyśl :) teaz mozecie sie tym komentarzm sugerewoac :* dziex ^^
björn borg
20.03.2008, 16:03
Z zewnątrz za dużo nie widac pod czas śniegu i ta choinka jest brzydka.Nie ma zelwu w kuchni i fieranki mi się nie podobają.Brzydko wygląda poduszka dla kota pod telewziorem.Sypialnia patrzec nie można i szafa za blisko lużka.Drabinka w gabinecie nie podoba mi się.
5/10 - to tylko moja ocenka
pzdr.
Gratka95
21.03.2008, 10:11
kurde .. zeczywisie musze zmienic pare rzeczy .. dzieki za te sórową ocene björn borg
. Sypialnia ejst do kitu .. xD pomysle nad zmianą jej xD a tak poza tym to mam nadzieje ze bede robiła wreszcie lepsze domy ..xD a nei takie zwykłe jak dotychczas xD
Czy ja wiem taki O! moja ocena 7.5/10 pozdr :)
Gratka95
21.03.2008, 10:20
Dziex za ocene xD ehhe .;p
Hol: Podobają mi się kolory.No i kotek też jest tak jakby dopasowany:)
Salon i kuchnia: Popieram kombinację dwa w jednym:)Duża oszczędność miejsca.
Sypialnia:Widać że w remoncie...do paru rzeczy się przyczepię.Sypialnia jest mała,więc wybierz troszkę mniejsze łóżko.Bardzo pusto tam nie jest,miejsce zajmuje garderoba.Nie łatwiej byłoby kupić szafę?To wszystko tłumaczy fakt,że sypialnia jest w remoncie.
Łazienka: Podoba mi się.Wszystko wygląda jak prawdziwe.
Gabinet:Mały i przytulny:)Jak ja kocham małe pomieszczenia(z przedmiotami oszczędzającymi miejsce oczywiście).
Całokształt:5-,ten minus za sypialnię.Jak mówiłam,zamiast garderoby:szafa a zamiast wielkiego łoża z baldachimem:nieco mniejsze łóżko.Najlepiej dla jednej osoby,bo,jak zauważyłam,w domku mieszka jedna simka i kot.Więc po co ci łóżko dla dwojga?
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów,Deeta.
Wielebny
21.03.2008, 11:13
Wnętrze całkiem ładne ale bryła paskudna bez obrazy ale mogłaś użyć kody aby zmienić nachylenie dachu . dałbym jeszcze z tyłu domu kryty taras dzięki czemu dom nie przypominał by kwadratu . Dam 7\10 bo wnętrze mi się spodobało
zanetka89
21.03.2008, 16:12
bardzo mi się podoba :) 10/10
Gratka95
21.03.2008, 18:19
dzikeuje za wyrozumiałe ocenki :)
Gratka95
22.03.2008, 08:05
Wescie no Mi tu cenki piszcie xD hehe
Gratka95
22.03.2008, 17:56
kurde oceniajcie ;d;d;d;d;d;
"kurde oceniam ;d;d;d;d;d" :
Nie podoba mi się sypialnia - to łóżko wygląda jak kupa szmat! Reszta nawet ładna, ale nie podoba mi się też dom z zewnątrz (czyli bryła)... I niektóre pomieszczenia są tak małe, że kamera ci się nie mieściła :) Całość? 7/10... ale jestem łaskawa, he!
Nie podoba mi się salon i sypialnia 6/10
Gratka95
22.03.2008, 18:20
spox xD
Zobaczymy jak ty coś wybudujesz Bakalia .. bo narazie żadnej pracy twojej nie zaobaczylam abyś mogła krytykowac ;/ lol
Gratka95, to trzeba coś wybudowac, żeby krytykować? ;> Dziwnie się zachowujesz...
Aby krytykować nie trzeba budować.
Te bardzo mądre słowa pochodzą z mojej głowy :D (ale wymyśliłam!)...
Ale jak ktoś nie umie przyjmować krytyki - jak ty - i od razu wyskakuje ze zjadliwymi komentarzmi typu "Pokaż, co ty wybudujesz! No dalej, na pewno nie będzie takie piękne jak moje" to nie moja wina. Zachowujesz się jak małe dziecko ;) tak sądzę po tamtej wypowiedzi...
Gratka95
22.03.2008, 20:17
Może i źle to sformułowałam ...;/;/ Nie zachowuje sie jak jakies niedorozwiniete dziecko jak cos do rzeczy by miało przyjsc ...;/ nie zachowuje sie dziwnie xd wkórza mnie to poprostu że niektóre osoby sie tak zachowuja i tak krytykują jak gdyby myślały ze robią domy cód miód .. miałam dzisiaj zły dzien nie moja wyna ze tak zareagowałm ...;p peszek
Mi się bardzo podoba.9,9/10.
No dobra, Gratko, wybaczam ci łaskawie xD (żart)... A sama zabieram się za budowę domku do oceny. Za niedługo może będzie na forum ;)
Gratka95
23.03.2008, 08:59
nie no jesli cie to urazilo a w to wątpie to nie musisz specjalne robic z powodu mnie domku xD eheh ;p Chyba ze z własnej woli sie zdecydowłaś ;p pozdr. dla wszytskich co mnie skrytykowali i dali pozytywne oceny xD eheh ;p
Tak,robię go, bo chcę się sprawdzić :) chcę zobaczyć czy umiem budować domy...
Gratka95
23.03.2008, 10:36
a.... xD to ciesze sie :)
Chatoyant
23.03.2008, 13:12
Podoba mi się kuchnia, łazienka i salon tez może być. Ale mogłaś sypialnie przed dodaniem domu na forum jakoś urządzić, bo tak wygląda okropnie (zwłaszcza to ogromne łóżko, które zajmuje cały pokój :con: ) nawet nie musiałaś jej jakoś super urządzać, w końcu remont tam jest :D gabinet jest za mały. bryła jest... hmm standardowa, niczym tu się nie popisałaś. Szkoda że nie pokazałaś ogrodu (wiem, wiem była zima ale mogłaś już zrobić te zdjęcia w trybie budowy czy coś) moja ocena to 7/10 za "ładnie dopasowanego kotka" jak ktoś już napisał
:P
P.s. czy mogłabyś mi podać linka do kuchni(szafki i co tam jeszcze jest do ściągnięcia :D), stołu i krzeseł, tapet i umywalki? I nie ma takiej opcje że zapomniałaś skąd je masz! xP
Gratka95
23.03.2008, 13:19
aN.. SERFUJE PO RÓŻNYCH STRONACH Z DODATKAMI Xd NIE ZA ABRDZO PAMIETAM CO I JAK GDZIESCIAGŁAM Xd EHEH ;P POSZUKAJ SOBIE NA :http://www.4eversimfantasy.net/
TTAJ JEST NAJWIECEJ FAJNYCH DODATÓW :) MOZE TAM COŚ DO SIEBIE DOPOASUJESZ .. JAK PRZYPOMNI MI SIE GDZIE COS SCIAGLAM TO NAPISZE Xd TAAA. SYPIALNIA JEST BADZIEWNA WIEM X]
Chatoyant
23.03.2008, 16:50
Ooo dzięki właśnie tej stronki szukałam :D
Gratka95
23.03.2008, 19:57
hehe xD spoko ;] maman nadzieje ze cos tam dla siebie znalazłaś .. jest świetna .. przyznam sama :) pozdrawiam x]]
Chatoyant
23.03.2008, 21:29
Ech niestety wszystko co mi sie podoba jest płatne :< ale kilka ladnych darmowych mebelkow znalazlam :d
Gratka95
24.03.2008, 10:07
mam z tym sam roblem ..xD płatne to co najlepsze od kuchni po gabinety xD a mi najbardziej zalezy zawsze na kuchni bi takie szajskie blaty mam do niej ze normalnei żąl sciska .. moze ty masz coś co by mi sie spodobało ?
Chatoyant
24.03.2008, 12:12
Oj tak urządzanie kuchni to istny horror :d. Teraz sobie właśnie ściągnęłam tą:
http://www.4eversimfantasy.net/kitchen4.htm
Innych stron nie mam z meblami :/
DzikaŚwinia
24.03.2008, 15:01
Dom jest baaardzo zwyczajny i baaardzo nudny. Jezeli Dominika, która w nim mieszka miała tak traumatyczne dzieciństwo to przynajmniej zrób jej wyjątkowy dom! :D
Sypialni nie oceniam, bo jak piszesz "jest w remoncie", łazienka całkiem przyjemna, tak samo jak gabinet. Jedyny minus tych pomieszczeń - bardzo "zimne" (oczywiscie chodzi mi o kolory, a nie o temperature). Salon i kuchnia - poprawne, ale troche... pustawe.
To pewnie kwestia kolorystyki, ale cały ten dom jest mało przytulny.
Podoba mi się bryła. Lubie jak ktos potrafi "zamknac" wszystkie pomieszczenia w jakims naturalnym kształcie - kwadrat, prostokąt, a nie robi udziwnionych na siłe skosów itp.
Ogród przykryty sniegiem, wiec nie bardzo jest co oceniać ;)
Jednym słowem - dodaj troche ciepłych kolorów, wyremontuj sypialnie i nie twórz swoim simom takich traumatycznych historii!! :D
Gratka95
24.03.2008, 15:36
;p hhe .. xD dobra xd ale lubie kryminały ;d heheh ;p
Dom mi się podoba jednak dam 7/10 bo nie widzę ogrodu :P
pozdrawiam:
kubuss
Gratka95
26.03.2008, 07:55
heh xD dzieki ze ci sie podoba xD hehe ;p
Natalka1238
26.03.2008, 13:35
fajnie świetnie dobrałaś kolory w szczególnie w salonie oraz w kuchni :)za domek 10/10
Gratka95
26.03.2008, 14:50
dzieki xD jak juz naisałam w MONDTRADE ... pzreczytaj xD eheh ;p ale dzieki za taka fajna ocene xD hehe ;p pozdr for ... hmmm. wszyscy fajnie oceniejący ! heheb xD kisss :*
Fiorella
19.04.2008, 18:53
Ładna kuchnia. Skąd masz łóżko w sypialni? Moja ocena 8,5/10.
Hejo ;)
No, no. Domeczek ładniutki, ale...
*Ten płot przed domem. Moim zdaniem kompletnie nie pasuje.
*Sypialnia mi się nie podoba. Lubię te meble, sama mam je w grze, ale tutaj one nie pasują ;)
I tyle.
9/10
Ps. Zapraszam do moich domków. Linki w sygnaturze.
Fiorella - Lóżko z sypialni jest z tąd ;] bo też je mam :
http://www.simsinparis.com/zip/sip-bedroom6.zip
dalam juz bezposrednio do sciagecia ;] pozdrawam :wub: Sheba ^^
jajczens
20.04.2008, 09:36
Bryła- nic specjalnego, co mnie bardzo smuci. :(
Dach mógłby być trochę niższy.
Sypialnia jest okropna- ale rozumiem remont ;)
Reszta- nawet ładnie. 7/10
Kingulka5
20.04.2008, 14:24
I ta choinka na zewnątrz trosze wioseczka xD. W środku to tak : bardzo luksusowo i nowoczesnie. Ogolnie to ladny domek. 8/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.