PDA

Zobacz pełną wersję : Kratki;/

Isieeek
21.03.2008, 15:00
Słuchajcie, jak jestem na jakiejść parcelii to na około mnie widze tych moich sąsadów ale te domu są zamazane(taka kratka sie tam pojawia) co ja mam zrobić zeby było normalnie? bi widze na tych zdjęciach które przysyłacie i tam jest wszystko ok. Pomóżcie!

_Ada
21.03.2008, 15:08
Musisz coś zmienić w opcjach grafiki (nie mam teraz załączonej gry więc nie wiem jak to się tam nazywa, ale możesz spróbować wszystkiego najlepiej), ale wtedy gra będzie powoli chodzić. Więc polecam to tylko jeżeli będziesz robić zdjęcia.

avenly
21.03.2008, 15:13
Zalezy też od karty graficznej.Zeby domy sąsiadów ładnie wyglądały muisz mieć naprwdę bardzo, brardzo dobrą karte graficzną.

figa
21.03.2008, 16:41
Myślę, że widok domów sąsiadów poprawia się przy którymś z dodatków. Nie wiem czy to nie jest przypadkiem Na Studiach?

Rocket
21.03.2008, 22:37
Myślę, że widok domów sąsiadów poprawia się przy którymś z dodatków. Nie wiem czy to nie jest przypadkiem Na Studiach?
widok pojaiwa się w nocnym życiu, więc ns raczej odpada ;p

figa
22.03.2008, 10:52
widok pojaiwa się w nocnym życiu, więc ns raczej odpada ;pŹle się wyraziłam w poprzednim poście. Chodziło mi o to czy przypadkiem szczegółowy widok sąsiednich domów nie zależy od jakiegoś dodatku bo ja mam NŻ a też widzę kratki mimo niezłej karty graficznej. Chyba, że nie umiem czegoś ustawić.