Zobacz pełną wersję : Dom "Słoneczny" [BRAK ZDJĘĆ]
Jezeli zamiast zdjęć będą czerwone krzyżyki, prosze odświeżyć stronę.
Domek Słoneczny nalezy do młodego mężczyzny, ktory ceni sobie luksus i wygodę. Nie lubię sie rozpisywać, więc oceniajcie:
To czekam na ocenki ;)
Domek może być,więc postawię 7/10. ;)
vibratoria
22.03.2008, 17:14
Szlo calkiem niezle, do momentu kiedy zobaczylam "obraz" przy komputerze. I teraz nie wiem jak ocenic, wiec nie oceniam.
Gratka95
22.03.2008, 17:51
e.... za bardzo to ten dom nie przypadł mi do myślenia jak go ocenić to kompletne 0 nie wliczajac 1 ..... e no coś ty wszytsko fajne ;d ehhehe .. natomiast te krzesłą w kuchni nie pasują do klimatu ..;/ sorry ale zmien je xD hehe ;p
Ogólnie mi się podoba, oprócz kilku "usterek" (np. kącik komputerowy!)... moja ocena to 7/10.
björn borg
22.03.2008, 19:00
6/10 - dzisaj jestem nie w humorze
pzdr. B.B
DzikaŚwinia
22.03.2008, 19:15
Hm, wnętrze jest całkiem fajne. Jest pare szczegółów "nietakich", ale to albo kwestia gustu albo braku odpowiednich dodatków.
Doczepie się jedynie dachu. Troche Cie rozumiem, bo sama mam z dachami problemy, ale wydaje mi się, ze tutaj kliknąłes "zadaszenie automatyczne" i nawet nie spróbowałes go poprawić.
(btw. w sumie po co ja to pisze? moze nastepnym razem walne: "6.23/10- bo tak"... niektórzy tak robia :P)
Nie jest źle. Bryłę zostawiam w spokoju (sama też robię nie najlepsze ;)). Hmm... w środku ... ja tu widzę poukładane, ściągnięte gotowe zestawy. Mało wkładu własnego (czytaj: dopasowywania mebli z różnych zestawów łączenia maxisa z dodatkami 'ściągniętymi'.) Masz fajne meble, ale ustawiasz je 'zwyczajnie' (patrz: kuchnia) lub tak jak na obrazkach w internecie (patrz: sypialnia). Do tego: prawie brak ogrodu, mało maxisa i pustka w kuchni oraz w salonie i 'przedpokoiku'. No i na co samotnemu facetowi : dwa telewizory i dwie jadalnie. (Prawdopodobnie jestem niedoedukowana, jeżeli chodzi o wszelkiego rodzaju 'luksusy'.)
7/10
Domek raczej robiłam do gry, ale jednak wystawiłam go na forum, więc już tłumacze, po co druga jadalnia: ten sim bardzo czesto zaprasza znajomych na kolacje ;)
A co do TV w sypialni, to chciałam podarować mu odrobine luksusu.Czy to nie przyjemnie wylegiwać się w łożku i oglądać telewizje? ;)
5/10 nie chce mi się gadać :)
Artek001718
27.03.2008, 18:09
Z zewnątrz: 5/10 (bryła średnia, ogródek nieciekawy)
Kuchnia: 8/10 (średnio podobają mi się te mebelki, poza tym lampa z 'wiatraczkiem' jest za nisko powieszona-nic na to nie możesz poradzic, ale mogłaś ją zmienic ;)
Lazienka (lub wc): 4/10 (b. ładna wygląda na tym 1 zdjęciu, ale za mało widac.. tzn widzę jedynie tam zlew i nic więcej :|)
Sypialnia 10/10 (fajna ;))
Salon: 9/10 (zasłona 'wchodzi' w sofę)
Kącik komputerowy: 1/10 (w ogóle mi się nie podoba, 1 pkt za to, że w ogóle jest...)
Jadalnia: 4/10 (nienawidzę takich zielonych tapet :/)
Rozmieszczenie pomieszczeń: 6/10 (mały domek przez co za bardzo 'pokombinowac' się nie da..)
Ogólna ocena: 3/10 (wynosiłaby z 6 lub 7 pkt/10, jednak ocenę OBNIZAJA dodatki z internetu..)
Pzdr ;)
Mi się(chyba)wydaje że dywan na zdjęciu nr.10 podnosi się!
a tak to fajne!! 8:10
doman145
19.12.2008, 23:31
7,5/10 krótko i na temat
sexy dziadek
20.12.2008, 09:52
Szalejesz ^^
Cudny ;]
Bryła mnie nie urzekła, w środku przyjemnie, tylko ten plakat przy komputerze...
7/10
Droga Avenly!
Ten kwadratowy basen nie pasuje do bryły.
Bryła- Ciekawa, połączone zupełnie przeciwne sobie style- nowoczesny i taki..hmm..''starożytny''(czy tam jak to się nazywa). Dobrane kolory, podoba mi się, 6/10
Ogród- praktycznie go nie ma, tylko jakieś kwiatki, 5/10
Kuchnia- Bardzo pomysłowa, w jednym z moich ulubionych kolorów, czyli brązowa. Eleganckie lady i kuchenne sprzęty,10/10
Łazienka-Też jest fajna, bo brązowo-biała, 9/10
Sypialnia- Boska, fantastyczna itp. przymiotniki, zatkało mnie, 10/10
Salon- Śliczny, zwłaszcza ten telewizorek, 10/10
Jadalnia w kuchni- Bardzo fajna, 10/10
Jadalnia II- Przepiękna i kolorystyka i meble(krzesła i stół),10/10
Kącik komputerowy- Troszkę mi nie pasuje to biurko do tego krzesła, ale fajne, 9/10
Ogółem- Przecudowny dom.
Moja ocena to:
9/10:)
rzeczywiście luksusowy : ]
szkoda że widać tak bardzo znaczną przewagę dodatków z neta. powiem szczerze- niektóre obrzydzają tylko wnętrze.
trochę mało własnego wkładu no ale i tak mi się podoba, bo dosyć ładnie urządzony. dobrze dobrane kolory.
7/10
luksusowy to on i jest^^
kolry super w domu.O_o
ale nie wysztsko mi sie podoba
6,5/10
Nie chcę mi się rozpisywać.
6,99/10
Podoba mi się, 9/10 za dobre chęci ;)
maagda_17
28.12.2008, 13:36
Ciekawa bryła. Nie podoba mi się że fundamenty i zewnętrzne ściany domu są z kamienia-tak trochę dziwnie inny kamień obok innego kamienia. Lepiej jakby ściany były zrobione jakimś tynkiem-np. beżowym.Moja ocena: 8.5/10 Bardzo przytulny;D
Dom mi się podoba, ale są małe niedociągnięcia. Ocena: 8/10
pozdrawiam:
kubuss
Z zewnątrz nie za bardzo mi się podoba, ale w środku ładniutki.
Jednak to pomieszczenie z jadalnią, salonem i biurkiem, jest moim zdaniem trochę puste.
Nie do końca przypadł mi też do gustu pomysł z tymi metalowymi schodkami w domu.
Reszta mi się podoba.
justinea4
29.12.2008, 13:14
Zacznę więc od bryły :), która bardzo mi się podoba. Mimo że jest ona raczej klasaczyna to wyszła Ci znakomicie. Odpowiednio dobrana kolorystyka nadała jej charakter miłego, spokojnego domku z dala od hałasu wielkiego miasta. Ogród trochę pusty imało urozmaicony ale rozumię, że chłopak nie przepada za przyrodą i grzebaniem w ziemi. Wnętrze super. Każde pomieszczenie idealnie do siebie pasuje i tutaj również użyłaś dobrej gamy kolorów. Ogólnie wszystko wygląda fajnie chociaż brakuje mi tutaj obrazów. W niektórych omieszczeniach doskonale wyczułaś, że obraz nadał byy pomieszczeniu coś w rodzaju "poplątania z pomieszaniem" i za dużo byłoby napchane. Kuchnia nie przypadła mi totalnie do gustu, gdyż oglądając zdjęcia nie poczułam w niej żadnego konkretnego klimatu.
Ogólnie ocena 9/10 :)
Analisse
29.12.2008, 20:52
Przeciętna bryła, z przodu ciekawiej wygląda niż z tyłu, w jadalni nie podobają mi się krzesła, kuchnia jest fajna, łazienka też, sypialnia podoba mi się, jest ładna, w salonie nie podoba mi się dywan, kącik komputerowy - ten obrazek nie bardzo pasuje. Ogród jest troche pusty, ale nei jest zły.
Dom jest nawet ciekawy, fajny.
Nawet nie myślałam, że ktoś tu jeszcze zajrzy, ale oczywiście bardzo wszystkim dziękuję za komentarze , i te pozytywne zarówno jak i te troszkę bardziej negatywne. Niebawem wstawię na forum mój kolejny projekt .
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.