Zobacz pełną wersję : Drugi domek by Natalka :D [BRAK ZDJĘĆ]
Natalka1238
25.03.2008, 13:24
To mój drugi domek na forum.
Hey mam na imię Patrycja Knot. Przeprowadziłam się z rodzinnej wsi do Miłowa.prowadzę spokojne życie z moimi trzema kotkami.
Nie dawno zmarła mi mama i byłam załamana.Ale już wszytko jest ok. Moi przyjaciele podtrzymują mnie na duchu.
Więc przejdźmy do oglądania mojego domku.
Domek z przodu.Jest on utrzymany w szarej barwie , ponieważ moim zdaniem wygląda to ładnie :).
Domek z tyłu.Nie robiłam ogrodu ponieważ nie ma sie kto nim zająć.Ja pracuje od 8.00 do 16.00 a potem trzeba cos zjesc i posprztac w domu i zaopiekowac sie kotkami.
Wejście
Salon.Jest utrzymany w kolorze czerwono-brązowo0białym (białego jest malutko)Lubię te kolory:)
Kuchnia jest w kolorze brązowym.
Mój pokój jest utrzymany w kolorze zielonym i brązowym.
Łazienka
Rzut
I to wszytko :) ;P
to po co tematy zakładasz? Najpierw zobacz czy są zdjęcia a potem zakładaj ^^"
björn borg
25.03.2008, 13:37
nie naskakuj tak na nią ^^ to zrób nowe zdjęcia
nie naskakuj tak na nią ^^ to zrób nowe zdjęcia
Ja nie naskakuje tylko tłumaczę
Natalka1238
25.03.2008, 14:07
Ty słuchaj no !! Odczep sie ode mnie ! Miałam okno wyświetlone siostra mi wszytko pokasowała !!!!!!!!!! Ale nie chcący..
i dzeki ze ktoś w końcu mnie rozumie.
Mam też jeszcze jden problem fotki są małe !! i mi sie to tak podzieliło , ze są duże i małe ! I nie wiem co mam robić . A już wszystkiego próbowałam :( ;( ..
a.) zakładaj temat jeśli jesteś całkowicie pewna tego, że wstawisz zdjęcia
b.) wybieraj z folderu zdjęcia o nazwie 'snapshot' a nie 'thumbnail'
c.) http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37805 przeczytaj baaaardzo uważnie
d.) Trzymaj siostrę z dala od komputera
e.) Ty słuchaj no !! Odczep sie ode mnie !
Ty słuchaj no! Nie tak ostro, ale kulturalnie proszę ...
Gratka95
25.03.2008, 14:40
lol... znagadzam sei z sheep-y ... ale mi sie neistety też tak stało z fotami xD hehe ;p ale w paincie je poprawialam xD ;p
DzikaŚwinia
25.03.2008, 14:47
Ty słuchaj no !! Odczep sie ode mnie ! Miałam okno wyświetlone siostra mi wszytko pokasowała !!!!!!!!!! Ale nie chcący..
..
Yhy, taaak. Jak mnie cos nie wyjdzie to sie do tego przyznaje, a nie zganiam wszystko na siostre :P
Poza tym troche grzeczniej, bo nikt sie Ciebie nie czepiał, a jak juz to nie bez powodu.
Btw. front domku, który widze jest całkiem, całkiem. Wiec zmobilizuj się z tymi fotami, bo chciałabym zobaczyc jak Ci wyszły wnętrza ;)
Koornela
25.03.2008, 15:26
nie podoba mi się dom....nie będę oceniać
DzikaŚwinia
25.03.2008, 15:36
Hm, strasznie duzo niewykorzystanego miejsca. Prawie pusty salon i mnóstwo przestrzeni pomiedzy salonem a kuchnią. Pasowało Ci to do bryły domu, ale widać, ze nie miałas pomysłu co z tym zrobić.
Cała reszta bardzo zwyczajna. Podobają mi się kolory w pokoju - soczysta zieleń połączona z brązem.
Nastepnym razem postaraj się porobić zdjęcia tak, zeby było widac wiecej ścian, a nie tylko ich niskie zarysy. Wiem, ze to trudne w małych pomieszczeniach, ale przynajmniej widac jaka tapeta itd.
Nie podoba mi się... najlepsza jest z tego wszytskiego sypialnia i kuchnia chyba...
Za dużo wolnego miejsca... i czemu wszędzie ten sam żyrandol? ;/
Takie dziwne zdjęcia. Dużo niewykorzystanej powierzchni, sam domek niezbyt mi się podoba. Bez ocenki
Natalka1238
25.03.2008, 16:34
no to tragedia .. :(heh... postaram sie
Dom jest ładny z zewnątrz, ale w środku mniej mi się podoba. Po pierwsze: zrobiłaś złe zdjęcia, bo nie widać ścian. Najbardziej podoba mi się ... o dziwo, łazienka! W sypialni fajnie połączyłaś kolory, ale umeblowanie mi się nie podoba. Dam ci ocenę liczbową:
4/10.
I mam nadzieję, że nie zaczniesz na mnie "krzyczeć", tylko się zmobilizujesz i zrobisz jakiś śliczny dom.
Natalka1238
25.03.2008, 18:03
nie chodzi o to ze bede "Krzyczeć"" tylko poprostu się mnie czepiacie ze złe zdjęcia itp.
nie mam talentu to prawda .. ja nic na to nie poradze
"Jest on utrzymany w szarej barwie , ponieważ moim zdaniem wygląda to ładnie :)."
A moim nie :).
Salon:
Za dużo wolnego miejsca, za duże okna, pusto! Te kwiatki to ja nie wiem z czym mają się komponować - zbędne.
Kuchnia:
Mało widać, przydałoby się jeszcze inne zdjęcie, z innej perspektywy. Gdyby blat był innego koloru (choć nie wydaje mi się, żeby była taka możliwość) byłoby ok.
Pokój:
Pusty. I po co ten misiek?;) Podoba mi się pościel.
Łazienka:
Haha, niezłe. Prysznic połączony z oknem :laugh:. Ogólnie nie chciałabym mieć koło siebie kuwety, gdy się załatwiam xP
Rzut pokazuje jaki dom jest pusty. Nie twierdzę, że powinno być w nim nawalone, ale z pewnością lepiej dałoby się wykorzystać tą przestrzeń (tak, lubię przestrzeń ale to nie znaczy żeby świeciło pustkami).
Zewnątrz:
Okna na górze takie, a na dole jeszcze inne... Dach jest koszmarny. Automatyczne zadaszenie?:>
EDIT: wiem, że to może tak ostro brzmi, ale krytyka powinna motywować, a nie zrażać do dalszego działania, więc pamiętaj :smirk:
Gratka95
25.03.2008, 19:32
Hey mam na imię Patrycja Knot.-To zdanie nie w tej formie ;/ raczej chodziło ci o zdanie : Hej nazywam sie Patrycja Knot.
Reszta
1.Domek z przodu.Jest on utrzymany w szarej barwie , ponieważ moim zdaniem wygląda to ładnie .-Strasznie sztuczne ;/ Miałaś przejśc odrazu do domkua te zdanie na końcu tylkow tym przeszkadza(jest strasznie tandetne ! ...moim zdaniem wygląda to ładnie... : co to miało być ? )
2.Albo jesteś dziecinna, albo jestem jakaś inna .. Ten pluszak u dorosłej pięknej kobiety(simki) ? Beznadzieja !!
3.Zdjecia są do kitu an dodatek z brakiem półscian który utrzymuje taki klimat jak gdyby ci zależało aby uzyskać efekt zdjecia całego mieszkania .. ;/
4. Nie mam juz nic do powiedzenia ;( strach na to patrzeć i tyle (moim zdaniem) jeśli maz mi coś do powiedzenialub skrytykowania to mi to powiedz w prost ja prawdy przed nikim nie skrywam tak jak ty (że niby ci to siostra wszytsko skasowała) ;( omg...dobra spadam bo sie rozpisałam ae nie na marne ! wybacz ale to tandeta i nie jest nawet warte '0' ... tylko se nie pomyśl ze myśle że ja robie domy cód miód bo tak nie myśle ! nikt nie jest doskonały !!!
Natalka1238
25.03.2008, 19:38
to ja juz nie bede umieszczała moich domów an forum !! Zrobie jeszcze jeden w w białych barwach i cieplejszy jak dla mnie ale cóż zbaczymy:(
Gratka95
25.03.2008, 19:40
A i cos jeszzce dodam ... cos mi sie zdaje ze tak naprawde to ty nie posiadasz tylu dodatków s seri the sims 2 , ile podałaś ... ;| czy to jedno z następnych kłamstw ? ojojoj..
Natalka1238
25.03.2008, 19:44
Co?!no chyba kpisz!!mam je ale po co mam wszydtkie rzeczy z tego wykorzystywać !!??I jakich nastepnych kłamstw !!!??
Hmmm nie jest źle ale też nie jest dobrze :D .Aaaa i wypadało by poinformować że to jest przebudowa istniejącego już domu !!!!!
Bryła:
Mogłaś ją trochę zmienić ja też gram tą rodziną i przebudowałem jej dom usunąłem to niby piętro nad salonem i zmniejszyłem go dach zrobiłem normalny bez żadnych udziwnień a resztę zostawiłem tak jak było. I po przebudowie dom wygląda o wiele lepiej :) Ocena: 8/10
Wejście + salon = Super nieładne kolory. pustka, kwiat który powinien stać na dworze :O i okropna podłoga. Salon nie ma żadnych plusów !!. Ocena: 4/10
Kuchnia:
Za ciemna, szafy mają o wiele lepsze recolory, Ten kolor jest ponury. Wszędzie słoneczniki :O nielubię słoneczników. Ocena: 6/10
Sypialnia:
Najładniejsze pomieszczenie w domu !! Ocena: 10/10
Łazienka:
Za zielono. Ocena: 9/10
Ogród: 1/10
Uwagi:
-Nie ma żadnej firanki :/
-Bardzo pusto w domu !!
Oceny:
Bryła: 8/10
Wnętrze: 29/40, czyli: 7,2/10 słabo
Ale to twój drugi dom więc mam nadzieję że będą lepsze domki ?!
pozdrawiam:
kubuss
Gratka95
25.03.2008, 19:52
jasne jasne ..nikomu nie udowodnisz tego że nie używasz wszytskich dodatków ? co nie podobają ci sie .. moze naprawde ich nie posiadasz ?! wiesz cos mnie to nie przekonuje .. ;| a to co napisałaś jest żeunujące i tyle ! ;Pwiec lepiej sie przeznaj bo napewno ich nie posiadasz a jest nawet to postaraj sie załatwić dom twojego wykonania z morzem ! moze i to mnie przekona ;/ nie bede miala wątpliwosci jesli nastepnym razem wykorzystasz przenajmniej po 1 dodatku z kolekcji the sims 2 ... naprawde żal dziewczyo żal... i to naprawde smutne ze z kims takim moge dzielić te samo imie .. też mam an imie Natalia ;|
Faktycznie,że przy takiej ilości dodatkow, jaką posiadasz i domku clean jest trudne,żeby nie użyć kilku mebli z dodatków ;/
Gratka95
25.03.2008, 20:04
oj tak ... dziewczyno naprawed mońcisz sobie .. oj naprawde naprawde .. ;/
Mhm nie ma co ukrywać dom bardzo skromny w dodatki :/
pozdrawiam:
kubuss
Natalka1238
26.03.2008, 05:19
Słuchajcie odwalcie sie ode mnie !! Mam te dodatki nie wiem co mam wam zrobić byście mi uwierzyli !! A poza tym to ja nie kłamie !!! Chyba że ty!! I doczepcie sie ode mnie !! Ja to zaznaczałam jak miałam na studiach i własny biznes a teraz nie moge zainstalowac bo sie płyty porysowały!!! I mszę od koleżanki pożyczyć !!!I nie mam tylko tych a ja je miałam kiedy zakładałam sobie forum.A nie mogłam wtedy grac w the sims 2 bo mi sie komputer wył. !! Jutro od koleżanki biore dodatki te dwa i bede miała wszystkie !! Mam wiele domów z dodatkami np.szyk i elegancja !! Ale ich nie umieszczam bo uważam ze są brzydkie !! Czasem domy robie na odwal sie .. Wiec...Ale mogli byście sie ode mnie odczepić !! Mam nadzieje , że coś zrozumiesz gratka chociaż wątpię !! Zal po prostu żal !!
A mi się dom podoba...
I pluszaki pasują do dorosłej kobiety :-)
Gratka95
26.03.2008, 08:03
buahahhah ! to raczej mnie nie pouczylo tylko rozśmieszyło ! buhahahaaha ;p i od kogo to ŻaL ?? buhahaha :P weż sie opanuj ! Fajnie to jak nie maz ich to czemu zaznaczyłaś ?! no ! hęęęę....?!!! no wiesz czy nie wiesz bo moze cie to kruszku okruszku urazic ale n odwal domy robią takie dzieci jakie ty ! a my tu takich nie chcemy !! taaa.. etraz zwalać wszytsko na kogoś ze płyt nie ma komp sie nagle wył. i co ? dupa ! nie masz dodatków i tyle ! lolu ... o wielki lolu przyjmij lola do swojego grona - mojego i tylko mojego wykonania rym !!!! xP hęęę.. ?! masz coś do mnie co ?? omg.. coś jeszcze wytłumaczyć ? a i mze to ze my sie nie odwalimy !! i jestem za banem !! :wacko: :O :wacko: :O :wacko: :O
Nat95_Emosia:)
26.03.2008, 16:10
Bryła jest fajna ale nie ma ogrodu ?;o...Zal... sr.. ocenka to 5/10 na zachete
No trzeba przyznać, że domek do końca udany nie jest... :) ale to nie jest powód do tego aby autorke skreślać ^,^
Gratka95- to forum nie jest od kłotni i od tego aby wypominać komuś, że ma tak samo na imie i wmawiać mu, że oszukuje mówiąc, że ma wszystkie dodatki do simsów. Chcecie na siebie ponadawać, wymieńcie się numerami albo popiszcie przez priv'a ;/ Ten dział jest po to aby każdy mógł pokazywać to co stworzył. To ze jednemu wychodzi to lepiej a drugiemu gorzej jest już kwestia talentu i w wiekszej mierze wprawy :) Tak naprawde każdy kiedyś od takich domków zaczynał :) I jestem pewna, że jak Natalka1238 włoży troche więcej wysiłku i chęci w budowanie to kiedyś napewno będzie jej to lepiej wychodziło :) Praktyka czyni mistrza :) A co do misia :) sama troche już lat mam a półki w moim pokoju zawalone są maskotkami. I wcale nie uważam, że swiadczy to o dziecinności. No cóż: to tyle :)
Domek pozostawiam bez oceny, ale próbuj dalej :) Buziaki :*
Gratka95
26.03.2008, 18:22
o lol... nastepny obrońca sie znalazł ;/ i co ? myslisz ze napiszesz jeden tekscik o tematyce bardzo durnej a ją pocieszysz ? hęęę ? no no.. nie ładne ! a wmawiać to moge komu se chce i tyle !!!i raczej wszyscy wiedza czyli ci co sa tym zainteresowani ze ona kłamie na temat tych dodatków .. ;/ nie ma ich i tyle !
Powstrzymam się od głosu :) do dyskusji niektórzy muszą jeszcze dorosnąc. Żegnam :)
Gratka95
26.03.2008, 19:20
jesli o mnie chodzi to juz na woj wiek mam duzo do powiedzenia , i ejsli ejstes starsza to nie znaczy ze mozesz filozofowac xD to wolne forum !
Nat95_Emosia:)
26.03.2008, 19:21
Popieram zdanie niektórych .. nie powiem kogo ;) ponieważ nie chcę się wypowidać :)
björn borg
26.03.2008, 19:29
Gratka55 przestań już pisac w tym temacie, oceniłaś już ten dom, porozmawiajcie między sobą na pm.
Sorry za offtopp
@down - sorry
Gratka95
27.03.2008, 08:24
björn borg - widzać ze nawet porządnie nawet pzrepisać mojego nicka nie umisz ... To spadam ! bo ja chce ta sprawe rozwikłać co do dodatkow bo nie chce mi sie wierzyc ze ten dom taki pusty i ze dodatki są z podstawowych dodatków , to ciekawe jak przy takiej ilosci the sims 2 umiala prawie wyszukac te najpospolitrze ;/ żal. ! i tak to rozplątam wiec .. a dupa nic nie pisze bo wszyscy sie bedą czepiac ! nara wam !
Aaa...!!!<to jest (OKROPNE)przed tobą jeszcze dużo pracy)!!!!
Bryła: 0/10
Ogród: 3/10
Środek: 2/10
OCENA OGÓLNA: 2.5/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.