Zobacz pełną wersję : Ubrania
tomaszek00
29.03.2008, 19:08
Pomóżcie proszę :(
Mam problemy z ubiorami.
Jak stoję przed lustrem i chce ubrac niektóre ubrania to sa one biale w jakies napisy ...
Nadmieniam, że kilka ubrań jest ok.
Co to może byc ?
Gdzie coś zmienic ?
Dzięki
Tomek
Númenessë
29.03.2008, 19:17
Sądzę, że mówisz o sims 2, a w twoim profilu pisze, że nie masz nawet podstawowej części sims 2,więc moja rada brzmi - zainwestuj w oryginał!
Guanabanana
29.03.2008, 19:56
Niekoniecznie musi mieć kopie piracką u mnie się działo tak ze skinami "defaultowymi", białe w cyfry. Okazało się, że do pliku wkradł się błąd.
tomaszek00
29.03.2008, 21:26
Niekoniecznie musi mieć kopie piracką u mnie się działo tak ze skinami "defaultowymi", białe w cyfry. Okazało się, że do pliku wkradł się błąd.
Mam orginał koledzy :)
Jaki błąd w pliku ? Jak to można naprawic ?
Guanabanana
30.03.2008, 11:00
Akurat u mnie była to wina twórczyni tych skinów i nie wiele się dało zrobić. Ściągając musisz mieć pewność czy:
a) ściągasz meshe
b) ubrania nie wymagają dodatku/packu którego nie masz
Z ciekawości... czy ubrania które ściągnąłeś i nie działają, pochodzą z jednej strony czy różnych? Może mógłbyś podać adresy? Najlepiej ściągać tego typu rzeczy ze sprawdzonych stron, aczkolwiek ja te skiny ściągnęłam z mts2...
Mi się zdaje że masz ściągniętego mesha, a nie recolor widziałam taki temat o meblach i na zdjęciu wyglądało że tam brak recoloru, ja mam ciuchy w simsach bez recolora i są całkiem białe, bo recoloru zapomniałam.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.