Zobacz pełną wersję : Willa by Monia [BRAK ZDJĘĆ]
Monia114
30.03.2008, 08:58
A, więc to już mój drugi domek.Nie zanudzam, tylko daję:
Okey i koniec..Uprzedzam, że to dopiero mój drugi dom, także nie jest taki perfekcyjny.Ale proszę nie mówcie, że wam się podoba, jak wam się nie podoba.Chce bardzo szczere oceny. :)
EDIT:Już na forum tak dawno nie byłam, że zapomniałam jak się zdjęcia wkleja xD..Ale zaraz to naprawiem :)
EDIT2:No wreszcie na swoim miejscu xD
björn borg
30.03.2008, 09:06
0,2/10 - zdjęcia mi się nie wyświetlają -_-
Edit - O bryłe widze O__o
Do Sheep-y - widze bryłe : O
Natalka1238
30.03.2008, 09:08
no super!! Zal... zdjecia mi sie nie wyswietlają !!!
zanetka89
30.03.2008, 09:09
no mi się wyświetliło tylko to pierwsze:/
Zdjęcia mi się nie wyświetlają.
Popraw to :)
Edit: Tu masz instrukcję, jak wstawić zdjęcia na forum.
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=29474
Po co ci taki wielki dom?...zdjęcia mi też się nie wyświetlają
Edit: O już są zdjęcia ale dalej nie rozumiem po co ci taki wielki dom...dom jest okropny (za bardzo pustawy) (bez urazy) 0/10
0,2/10 - zdjęcia mi się nie wyświetlają -_-
Łał... stawiasz ocenę za brak zdjęć?
Tego jeszcze nie było.
Hmmm te czerwone "x" jakie one są piękne :P Dopisz w sondzie " Niewyświetlają mi się zdjęcia "
pozdrawiam:
kubuss
Gratka95
30.03.2008, 10:00
spoko xD ale sorry nie podoba mi sie ;p Pozdr.
mi się tylko kilka zdjęc wyświetla i o tym co widze, to 1/10
björn borg
30.03.2008, 10:10
Widze zdjęcia =), ale n ie zachwycają jakością =(. Bryła nie przypadła mi do gustu, dach też.Czemu w przedpokoju stoi fortepian? W salonie jest za pusto.Dziwny jest ten pokój imprezowy i popenkały ci w nim niektóre balony.Kuchnia jest okropna, nie podoba mi sie jej kolor.Łazienka to jakis żart? Po pierwsze jest pusta, po drugie po co tam ta fontanna.Tan stół w jadalni jest brzydki tak samo jak krzesła.Sypialnia chyba najładniejsza w całym budynku.Winde mogłaś zakryc ścianami bo brzydko wygląda i półkia na ksiązki mogłaś dac gdzieś indziej.Piętro bez komentarza.W siłowni dziwniepo rozkładałaś te sprzęty do cwiczen i ta kulato nie jest sprzęt do cwiczen.J ty na to mówisz ogród tam nie ma żadnego kwiatka.
ocena - 1,5/10 - buduj dalej
pzdr. B.B
Hmm zdjęcia tak jak powiedział już björn borg są okropnej jakości. Dom średnio mi się podoba. Ocena 3/10
pozdrawiam:
kubuss
Hm... Dom jak dla mnie jest za wielki, wiem, że to miała być willa, ale tak nie wyszła. Nie wiem po co aż potrzebny pokój imprezowy i dyskoteka.. ? A sypialnia wygląda bardziej na salon... Reszty nie ocenię, gdyż niektóre zdjęcia mi się nie wyświetlają, lecz widziałam niektóre pomieszczenia i dam malutkie rady.
1. Jak robisz zdjęcia to rób tak, żeby było widać ściany.
2. Nie buduj 'willi' bo Ci to kompletnie nie wychodzi.
3. Dodawaj więcej mebli, a buduj mniejsze pomieszczenia. (wszystko z umiarem)
Poćwicz jeszcze :D
Ocena: 3/10
szkoda słow nie bede tego ocenial
Chatoyant
30.03.2008, 13:44
Willa to to nie jest...
Dom jest w stylu ts1, puste pomieszczenia itp.
Kolory w ogóle nie dopasowane...
Nie rozumiem po co Ci ten pokój imprezowy :/ jest bezsensu...
Najbardziej nie podobają mi się te okna (zdjęcie basenu :O )
Zanim zrobisz i wstawisz kolejny dom:
-pooglądaj domy innych
-zdecyduj sie czy dom ma być nowoczesny, czy taki cieplutki i milutki :d
-rób mniejsze pomieszczenia, pamiętaj nie liczy sie wielkośc tylko jakość
-naucz sie robić zdjęcia...
Rób jak Ci mowie a będzie dobrze xDD xP
Czekam na kolejne prace...
Pozdrawiam An.
Wogóle mi się nie podoba 0/10
Hejka - trochę za duży, ma za dużo salonów,czasami jest w nim za pusto...
Ale ogólnie to wygląda nawet fajnie, nawet ta wielgaśna bryła nie przeszkadza...
Ale proszę rób zdjęcia przy pełnych ścianach, bym mogła zobaczyć całe tapety :-)
Trzymaj się
5/10
Nat95_Emosia:)
03.04.2008, 18:56
To ma być dom ? Zal...Dziewczyno jak dajesz domy an forum to sie staraj je ładnie budować!
Po co tyle okien?!Nie lepiej ściągnąć z netu lub kupić sobie własny biznes?
tam masz duuuuże okna i je wstawiasz i masz giatre a nie kurde....
Bryła mi sie nie podoba! A basen to już sam zal..wykładzinę dałaś ma około basenu ? Po co po to by im sie lepiej chodziło czy jak ?! ;/ ....
Nie podoba mi sie...
Niestety jetsem szczera wiec sr.. ocena to 0/10!!!!!
Postaraj sie lepiej !!!
Z poważaniem Nat.
Koornela
04.04.2008, 15:44
;/ ... Nie sień tylko przedpokuj, ale jeśli mówisz tak to trudno co do domku jest brzydki nic dodać nic ująć 2/10
Nie przejmuj się. Przedewszystkim postaraj siĘ budować mniejsze pomieszczenia i dawaj więcej ozdób...(u mnie poprostu nie może zabraknąć kwaitów)
EDIT.: żal.pl normalnie... Emosia daj spokuj...Może poprostu niektórych niestać na WB( nie mówie o autorce domu, ani o sobie) zamiast żucać takich textów pomyślałabyś nie wiem o czym...
velvecik94
02.06.2008, 08:59
Mi się wszystkei wyświetlają. Za duży dom, pustka..strasznie dużo okien, niepotrzebnie:P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.