Zobacz pełną wersję : Łzy w oczach
Hondirenda
31.03.2008, 12:28
Gdzie mogę znaleźć łzy w oczach? Może być jako majijaż specjalny. Gdyby można nie z modthesims2.
Komandos-94-
31.03.2008, 13:14
ugh... jak będą jakieś z modthesims2 możesz skorzystać z mojego konta
login: Komandoska-94-
hasło: kopytko134
Majuchowata
31.03.2008, 14:25
Komandowska po co to robisz?? Przeciez kazdy moze na Twoje konto wejsc i Ci je usunac albo niewiem co zrobic... Czy to jest taki sposob zeby miec opinie, ze pomagasz?? Czy moze chcesz zeby ludzie dawali Ci za to punkty reputacji, co??
Hondirenda co do tego to niewiem czy znajdzie ktos lzy w oczach nie z ModTheSims2...
Koornela
31.03.2008, 14:52
Komandowska po co to robisz?? Przeciez kazdy moze na Twoje konto wejsc i Ci je usunac albo niewiem co zrobic... Czy to jest taki sposob zeby miec opinie, ze pomagasz?? Czy moze chcesz zeby ludzie dawali Ci za to punkty reputacji, co??
Co ty do nie masz dziewczyno...Chce pomóc i tyle. Może to złe, ale nie wiem czy potrzebnie komentowałaś to co napisała komandoska
Co do łez widziałam na jakiejś stronce napewno nie na MTS2 poszukam
Komandos-94-
31.03.2008, 17:16
ja to robie, żeby pomagać. jak mi usunie konto, to mogę sobie drugie założyć przecież...
Komandos-94-
01.04.2008, 22:35
Ech, MaJu$kA ^^ .... Wykrakałaś, ktoś mi zmienił hasło :/ Tylko czy to przypadkiem nie byłaś Ty, robiąc to, ponieważ chciałam pomagać?
Wkurza mnie takie podejście...
raz , mogłaś zrobić edita a dwa jeśli już tak bardzo chciałaś podzielić się swoim hasłem mogłaś je przesłać Hondirendrze na PM. Wtedy nie rzucałabyś niczym podpartych podejrzeń na MaJu$kA ^^. Mogło to zrobić mnóstwo osób. Teraz tak jak mówiłaś założysz sobie drugie przecież prawda ?
Znalazłam jakieś, ale na modthesims. Niestety, niestety.
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=232068
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=228383
Majuchowata
03.04.2008, 18:54
Komandowska ja nawet nie korzystalam z Twojego konta, bo po co jak mam swoje wlasne? A w ogole po co oskarzasz MNIE skoro nie masz pewnosci... Wiesz, nie jestem taka podla, za jaka mnie uwazasz, zebym Ci zmienila haslo...;/;/
Komandos-94-
03.04.2008, 21:53
Summima sen, po prostu spotkałam się z wieloma podłościami, i mnie wkurza chamstwo. Przepraszam
Yoshi, koniec off-topu ;]
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.