Zobacz pełną wersję : Zniknęła nastolatka
Więc zniknęła mi nastolatka. Pojechała samochodem na zakupy, wróciła, nawet nie zauważyłam, czy wysiadła z samochodu i po prostu jej nie ma. Nie poszła na pewno do szkoły tej ta nieuczących się dzieci, umrzeć też chyba nie umarła, a jej matka nie ma w wspomnieniach nic z nią, oprócz tego, że dorosła.
Kodów raczej nie używam, jedyna bool... i on był aktywny w czasie grania wtedy. Czy to dlatego?
Jak zapisałaś grę to niemogę Ci już pomóc . Mogłaś nie zapisywać gry i wyjść np. do otozcenia i może by pomogło . Ja często używam kodu boolprop .... i nic takiego mi się nie dzieje . Przykro mi ale nie umiem Ci pomóc :(
psychickid
02.04.2008, 18:58
tak, ale w każdymbądź razie . [czy jak to się tam pisze] ten kod [boolProp TestingChceatsEnabled true/false] powoduje błędy w grze . możliwe, że od tego tak się stało. ale nei jestem pewna na 100%.
a weź sobie ściągnij aktualizację do najnowszego dodatku, jaki posiadasz, czy tez TS2 . powinno pomóc, chociaż nie obiecuje, bo nie wiadomo, co się z tą simka stało .
możesz zobaczyć w simpe co się z nią stało
Ashley możesz mi wyjaśnić po kiego wała piszesz że nie wiesz co zrobic?
Exist sprobuj wyprowadzić rodzinę i wprowadzić ją na inną parcelę. i o ile masz insimenatora możesz pokombinować z dolączeniem dziewczyny do innej rodziny (na stałe, za pomocą drzewa genealogicznego) a potem znowu do rodziców (też drzewem).
Nie mam żadnego z tych programów, a najlepsze jest to, że kiedy w otoczeniu klikam na tą rodzinę to nastolatka tam jest i kiedy gra się ładuje to też tam sobie stoi.
Pocieszę Cię, że prędzej czy później powinna wrócić. Kiedyś podczas gry skasowałam kodem move_objects dorosłego sima, bo chciałam pograc samym nastolatkiem.. no i normalnie dorosły powinien wrócić po ponownym wczytaniu gry, jednak tak się nie stało. tak samo jak Tobie wyświetlał się podczas ekranu ładowania, jednak w grze nigdzie go nie było. i po dłuższym czasie (kilku tygodniach grania bodajże) nagle bum! wrócił, ni stąd, ni zowąd :P więc czasami wystarczy tylko cierpliwość ;)
braindamage
04.04.2008, 07:33
tez raz tak mialam.
wydaje mi sie, ze to przez boolpropa.
Anako Tobie to przez move_objects on no nie?
A Shey, Tobie wróciła?
Anako Tobie to przez move_objects on no nie?
Możliwe, chociaż zdarzyło mi się tak tylko raz i stawiam raczej na błąd w grze.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.