Zobacz pełną wersję : Nastolatki
Witam, chciałbym spytać, czy jest jakaś możliwość stworzenia rodziny, w której byłby tylko nastolatek, bez rodzica? Może jakiś kod? Trainer? Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Możesz stworzyć nastolatka i rodzica, wprowadzić ich na parcelę, kiedy przyjdzie ten gostek z gazetami kliknąć na gazetę dorosłym i wybrać "Poszukaj domu dla siebie".
Czy więzy rodzinne z rodzicem nadal będą wtedy "rodzinne", czy może to już obce osoby?
Czy więzy rodzinne z rodzicem nadal będą wtedy "rodzinne", czy może to już obce osoby?
Niestety więzy rodzinne nadal będą. Oczywiście możesz swoim simom jakby utrudniać kontakt z dorosłym. Kiedy zadzwoni odkładaj słuchawkę itd.
Callineck
04.04.2008, 12:31
Jak dorosły będzie w panelu otoczenia to można go skasować albo przenieść. Pojawia się wtedy komunikat, że w tym przypadku straci wszystkie dotychczasowe kontakty. Nie wiem jak to będzie wyglądać w panelu rodzinnym nastolatka, bo jeszcze tego nie robiłam, ale podejrzewam, że będzie w drzewie genealogicznym a nie będzie go w okienkach :)
wywrotka
05.04.2008, 02:11
A nie lepiej poprostu zabić rodzica? A jak ci duch będzie przeszkadzał to i nagrobek sprzedać.
Wiem, wiem świetne mam pomysły. Zresztą w każdym moim wypracowaniu nie obędzie się bez ofiary śmiertelnej... Kiedyś dostałam "zakaz na zabijanie" od Pani od polskiego... xP
Guanabanana
05.04.2008, 07:22
To pytanie retoryczne czy szukasz odpowiedzi? Jeśli to drugie to jest odpowiedź: na przykład ja ;)
Można spróbować zerwać więzy rodzinne za pomocą SimPe, jeśli komuś zależy aby ich nie było.
W sumie więzi rodzinne mogą pozostać. Mnie to akurat nie będzie przeszkadzało. Wszystko działa jak należy. Dziękuję za pomoc.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.