Zobacz pełną wersję : Tajemnice zaklęć
SIMoleanka
14.04.2004, 18:14
cześć! Mam nadzieję , że dużo was weżmie udział w mojej sondzie!
Nie zawiedzcie mnie, jestem tu nowa!
:D
Fajna sonda ale zabrakło korzenia problemu a więc zaznaczyłam kwiatki ;)
Mnie wyrastały najczęściej kryształy...
Najczęściej (mi) wyrastają fasole -_- Mam ich po dziurki w nosie <_<
Wilko'nis
15.04.2004, 17:04
Originally posted by Nefi@Apr 15 2004, 04:01 PM
Najczęściej (mi) wyrastają fasole -_- Mam ich po dziurki w nosie <_<
mi też
Mnie tam wszystko wyrasta pełno korzeni, fasoli, krysztalow, kwiartkow itd..
A co jest waszym zdaniem najlepsze i najładniejsze co mogło wyrosnąć w ogródku??? Bo mi najbardzej podobają sie pelargonie na energię słoneczną ale najlepsze są kryształy. ;)
Kama2002
19.04.2004, 15:34
Co zrobić, żeby te poszczególne rzeczy powyrastały?
Originally posted by Nyśka@Apr 17 2004, 12:55 PM
A co jest waszym zdaniem najlepsze i najładniejsze co mogło wyrosnąć w ogródku??? Bo mi najbardzej podobają sie pelargonie na energię słoneczną ale najlepsze są kryształy. ;)
Tak jak wyżej :P
Co zrobić, żeby te poszczególne rzeczy powyrastały?
Musisz masakrycznie,dużo czarować.
A u mnie wszystko szybko i pieknie rośnie. mam chyba z 10 fasol i tyle samo kryształów. Kwiaty i korzenie też u mnie goszczą. Czyż nie mam super :)
Czarodziej
22.04.2004, 16:16
:D [FONT=Optima][SIZE=7][COLOR=red]Jest taka strona skąd można ściągnąć kupowanie kryształów, smoków, super-grzybów itp.
Ale jak sie to ściągnie to nie ma juz gry.Bo o nic wteby nie trzeba sie trudzić.
Mi najczesciej wyrasya ten kwiatek.Nawet ladna ozdoba ogrodu :D
Te kwiaty zbieram bo chce zrobić z nimi okrążyć dom :lol:
Fajny pomysł z tym kwiatami.Pewnie pięknie będzię wyglądać. :)
A co się stanie jak wejdziemy na magiczną fasole? :unsure:
Aithieel
23.04.2004, 21:58
Ja zaznaczyłem wszystko bo miałem pewną rodzinę (Pannę Stanisławę) ,która na wszystkich rezucała zaklęcia Miłości praktycznie cały ogródek miała w fasolach , kryształach,kwiatach, korzeniach itp. Najwięćej było tych zasranych fasol i kryształów (zaczęły mi się powatarzać) .... A co do fasol bez ,przerwy je spredawalem bo mi się nie mieściły na działce i przez nie nibyło nic widać :D
Czarodziej
24.04.2004, 09:17
Właśnie z tej strony można ściągnąć opcje kupowania tych kwiatków a także wspinania się po fasoli!!!
Ruda nie da się wejśc na fasolę chyba że ściągnie specjalną z internetu.
Kama2002
24.04.2004, 19:25
Y... A tu ktoś mówił, że potem jakaś niespodzianka jest! No to, co z tym w końcu???
SOSIk_ona
24.04.2004, 21:44
moja kolezanka moze wchodzic na lodyge fasoli i tam spi jakis facet! a ja nie moge!
nika1990
25.04.2004, 17:12
a mi nic nie wyrasta i mam to gdzieś...ps.odkrył ktoś jakieś zaklęcia?bo ja nie i nie mogę... :( help ;)
Bo one ściągły fasolę z netu. Jest taka stronką tam są i kryształy i jakieś grzybki.
mysialinka
27.04.2004, 15:22
Ja też to ściągałam i tam można ukraść fasolki i tam śpi jakiś olbrzym Div cośtam ale ktoś mówił zę to ten co stworzył gre! bo tak samo wygląda jak ten na rysunku z rowerkiem i małymi ludzikami jak włączasz gre
Ktoś mówił że nie da sie wejśc jak sie z interneu fasoli nie sciagnie..A to nie prawda...Sciągnelam fasole...Ale jej nie uzywalam...Potem patrze wyrosla mi fasloa po kilku dnich zaczela rosnac i byla opcja wejdz czy jakos tak...Tylko ze moi simowie mieszkali w uroczysku...
Ps.Ten ludzik sie nazywa Wright ale nie pamietma imienia...
(ZuJotek)
30.04.2004, 20:41
łee, a mi żedne nie wyrastają :wacko:
Kama2002
01.05.2004, 13:49
Jeśli chodzi o twórcę TS, to ten typek powinien nazywać się Will Wright.
Mi też nic nie wyrasta w ogródku... Ani kryształy, kwiatki, fasole i inne duperele... Poprostu nic... I nie wiem czemu :P
Kama2002
01.05.2004, 14:23
Trzeba sporo czarować :) Mi dzięki temu wyrósł Korzeń Problemu. I wcale nie trzeba mieć wszystkich zaklęć odkrytych :)
Simfanka#1
01.05.2004, 15:24
nom, mi najczesciej wyrastaja kwiatki...ale nie za bardzo je lubie.ale ostatnio skonczyly mi sie zaklecia i nie mam czym czarowac! :lol:
nika1990
02.05.2004, 19:09
nio...a odkrył ktoś te zaklęcia?:/ -te nowe?
u mnie rośnie wszystko i wszędzie :P ale najfajniejsze są te kryształy, aczkolwiek umiejętność z tego niebieskiego jest mało przydatna, simy potraktowane prądem się tylko złoszczą... za to ja mam ubaw :D pozdrofka dla wszystkich lubiących abrakadabrę!!
Mateusz22
03.05.2004, 08:48
eee ja jeszcze nie odkrylem ale zamierzam :)
Mi najczęściej wyrastają pelargonie na energie słoneczną albo krzenie problemu. Kryształy bardzo żadko
Mateusz22
03.05.2004, 08:57
a mi tam jeszcze nic nie wyroslo
SOSIk_ona
03.05.2004, 11:15
hahaha!bo nic nie czarujesz! hihihi
Czarowanie to nie wszystko dobre na wyrośnięcie kryształu sia również ine umiejętmości które dał(y) poprzednie kryształy.Wystarczy tylko ich urzywać.
Simfanka#1
03.05.2004, 12:39
to prawda, ale trzeba najpierw doprowadzic do wyrosniecia pierwszego krysztalu... <_< co u mnie zdarza sie niestety bardzo rzadko! :unsure:
To jak u kazdego. Szubciej wyroścnie 5 korzeni problemu i pelargoni na emergię słoneczna niż 1 kryształ. Ale po jakimś czasie wyrośnie.
Simfanka#1
03.05.2004, 16:25
nom niestety... :unsure: mi kiedys jako pierwszy wyrosl wlasnie krysztal. :D ale tylko raz... <_< no coz nie pozostaje nic innego jak...czarowac! :lol:
kryształy rzeczywiście rosną jak się używa mocy z nich pochodzących, tylko ze :D ja tak za bardzo np. nie chce używać "elektrycznej dłoni" nie jestem aż taką sadystką żeby simy prądem razić :P i na działce gdzie mi ten niebieski urósł musiałam dłuuuuuuuuuuuugo czegać na następny...
Mi najczęściej rosną te fasole i nie umiem się ich pozbyć. <_<
SOSIk_ona
07.05.2004, 20:07
inko wejdz w tryb kupowania i ja sprzedaj
Simfanka#1
07.05.2004, 20:15
to najprostszy sposob... ^_^ ja nigdy nie mialam takiego problemu... :D to banalnie prosta sprawa! :)
nie wiem co mi najczesciej rosnie, bo rzadko sie to dzieje i za kazdym razem rosnie cos innego... <_<
a tak w ogóle to po co usuwać? fajnie wyglądają na działce - ja nie usuwam niczego magicznego, co mi wyrasta (korzenie, pelargonie, kryształy, fasolki) wszystko zostaje :) muchomorów nie trzymam bo po pewnym czasie się psują i trzeba je sprzątać...
Simfanka#1
08.05.2004, 10:28
no ja tez zostawiam tylko ze moi simowie co chwile sie przeprowadzaja. :) oczywiscie wtedy wszystko znika... :unsure: ale za to moja siostra ma caly ogrodek pelen tych wszystkich krysztalow, fasolek i korzeni! :D
a mnie przewaznie wyrastaja te cholerne korzenie problemu, ktore natychmiast kasuje :) Pozatym na fasole mozna sie wspiac takze ze zwyklej dzialki, musi ona tylko byc odpowiednio wysoka :D
Simfanka#1
08.05.2004, 15:51
no wlasnie-jakiej wysokosci musi byc ta fasola?? :) bo moja siostra ma juz strasznie wielka i dalej nic! :unsure:
wspinać się można? żartujecie!! moja jest już bardzo wysoka ale nic nie da się z nią zrobić... i wydaje mi sie że już nie rośnie...
Szynszyl
08.05.2004, 22:54
da sie wpiac :) ale ta fasola im jest wieksza tym wolniej rosnie wiec trzeba byc naaaprawde cierpliwym <_<
Ale nie na każdą da się wspiąć. wspina się do nieba a tam jest kudeł z fasolkami i gościu.
Jezeli chcecie zeby fasola szybciej rosla to musicie:
1. Czarowac, czarowac i jeszcze raz czarowac...im wiecej czarujecie tym lepiej...
2. Musicie pokasowac inne fasole, musi zostac tylko ta, ktora ma wam wyrosnac.
3. Dobrze jest takze usunac inne "nagrody" ktore rosna jak korzenie problemu,kwiatki...dlaczego?? bo zauwazcie ze gdy raz na 6 godzin pod wplywem czarow cos wyrasta lub wzrasta, to przewaznie jest to tylko jedna rzecz - wiec po co ma rosnac np. korzen skoro moze to byc fasola:)
a jak bardzo wysoka musi być żeby można było się na nią wspiąć?
Originally posted by anez@May 9 2004, 10:31 AM
a jak bardzo wysoka musi być żeby można było się na nią wspiąć?
Musi byc taka duza zeby wyszla za ekran monitora...Zeby czubka nie bylo widac..
mysialinka
09.05.2004, 17:26
Można tez fasole ściągnać z internetu :)
Simfanka#1
09.05.2004, 17:40
nom widzialam :) ale ja wole zeby mi ta fasola wyrosla "uczciwie". :D
no to ciekawe kiedy mi urośnie... chciałabym szybko - ale szkoda mi się pozbywać tych wszystkich roślinek które powyrastały... a właściwie wyrosną następne :D
Warto czekaś aż wyrośnie i po to abypo niej można się wspiąć. Niebo jest piękne.
Nyśka tobie już urosła taka wysoka? a ile czekałaś?
Nie pamiętam ile czekałam ale musi być wyższa niż 2 piętro.a i nie na każdą da się wspiąć.
SOSIk_ona
10.05.2004, 20:00
mi juz nic nie wyrasta :(
Originally posted by Nyśka@May 10 2004, 05:09 PM
Nie pamiętam ile czekałam ale musi być wyższa niż 2 piętro.a i nie na każdą da się wspiąć.
aha.... nie na każdą... hmmm i teraz czy ja dobrą fasolę zostawiłam.... bo ta którą teraz mam w cale mi nie rośnie - rosnie wszystko tylko nie fasola nawet kryształki zaczęły :D
Simfanka#1
11.05.2004, 07:37
mi tam nigdy nic nie wyrasta... <_< ale moja siostra ma chyba z 5 tych fasoli i na razie nie ma zamiaru ich kasowac... :D poczekamy, zobaczymy! :lol:
HA HA!!! Moje simy mogą sie już wspinać po fasoli!!! :D uff długo to trwało ale się udało (i zrymowało ;) ) ale... kupa z tym niebem a ja myślałam że jakaś kupa złota może tam będzie rosnąć... W końcu chyba wszyscy znamy bajkę o Jaisu fasoli :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.