Zobacz pełną wersję : Uciekło mi Miłowo.
No więc. Mam w sumie dość pospolity problem, mianowicie - uciekło mi Miłowo. Nie, nie usuwałam żadnego z mini ani expansion packów, nie grzebałam w folderach systemowych gry. Mało tego, folder Miłowa JEST razem ze wszystkimi zdjęciami moich rodzin. A w menu początkowym go nie ma. Czym to może być spowodowane? Wadliwym dodatkiem?
nie wiem ale to moze dodawania dodatkow z neta lub przerabiania ubran w warsztacie.... sprawdz moze to bedzie to ;)
Może bawiłaś się boolpropem? Ja też tak miałam. Kiedy odinstalowałam grę Miłowo wróciło. Ale może ktoś ma inne sposoby ;)
Wiesz, tu nie chodzi konkretnie o Miłowo, tylko o jedną z rodzin, którą gram od czterech pokoleń i trochę mi szkoda teraz od nowa zaczynać.
Wywal może wszytsko z downloads i spradź... chociaż wątpie.. :/
Uch, nie chcę usuwać całego Downloadu nie mając pewności, że to pomoże. Co do wadliwych dodatków, sprawdziłam dokładnie w CleanInstallerze i usunęłam to, co było rozwalone, ale dupa, dalej nie ma Miłowa. Reinstalka stanowczo nie wchodzi w grę... Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?
Nie musisz usuwac downloads. Możesz przenieść je w inne miejsce i wtedy zobaczyć.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.