Zobacz pełną wersję : podglad dodatkow
Kleopatra VII
20.04.2008, 18:57
nie wiem czy cos takiego istnieje. Chialabym (nie wchodzac do gry) moc sprawdzic ja wygladaja dodatki z neta i powyrzucac te ktore mi sa zbedne. po nazwach raczej nie da rady bo musialabym przegladac cala zawartosc spisywac nazwy wychodzic z gry i kasowac a mnie chodzi o cos takiego zeby bylo jakies zdjecie czy ikonka jak dany dodatek wyglada. wiem ze to troche pogmatwane ale mam nadzieje ze rozumiecie
jeśli chodzi o ubrania i genetyka to można je usunąc w warsztacie
dodatki z neta ktore Ci nie odpowiadaja,mozesz tez wyrzucic w czasie gry,klikasz np. na szafe i po prawej stronie na pasku ukaze Ci sie kosz ,klikajac na niego usuwasz dodatek z gry,pokaze Ci sie komunikat czy napewno chcesz to zrobic,bo proces jest nieodwracalny,inny sposob, zainstaluj Clean Installer albo menadzer obiektow,ale tutaj to musisz znac nazwy plikow
Kleopatra VII
21.04.2008, 05:34
No nie o taki sposob i chodzilo. Usuwanie w grze zabiera strasznie duzo czasu Ale pousuwam zbedne ubrania w warsztacie. chodzilloo mi o taki program w ktorym wyswietli sie wyglad wszystkich obiektow w grze i bede mogla je usunac, dzieki za odpowiedzi
Jest taki program Sims2Pack Clean Installer. On ci pokazuje które dodatki są wadliwe i wtedy można je usunąć. : )).
Jeśli któryś dodatek jest wadliwy program zaznaczy go na czerwono.
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37575
Może ten Ci się spodoba
napisalam o tych programach ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.