Zobacz pełną wersję : Sims 2 nie chce się włanczyć..pomóżcie
Karolcia_95
21.04.2008, 12:09
A więc tak gdy włączam sims 2 to pojawia się to białego okienko na którym pisze sims 2, i na tym koniec.Po prostu to okienko zostaje i nic sie nie da zrobić a simsy się nie włączają ;( Ostatnio Zainstalowałam simsy2 od początku i tak samo....proszę o pomoc...
Iminashi
21.04.2008, 12:12
Mam pytanie.. Ale czy wyskakuje Ci taki komunikat, pisze The Sims 2 i jest czerwone kółeczko? Jeżeli tak, to może być wina pirata. A jak pojawia Ci się logo simsiaków, too może masz za mało miejsca na dysku. Zwojnij troszke :)
Pozdrowienia :)
Karolcia_95
21.04.2008, 12:16
Pojawia mi się logo.Spróbuje zainstalować na innym dysku lub po prostu poprzenoszę pliki itp. na inny dysk.
Iminashi
21.04.2008, 12:21
hm... nie jestem pewna, ale czy masz pirata? moja kolezanka przed zainstalowaniem takiego dow cos tez takie miala a program stworzyl je virtualny dysk. ale chyba nie powinnam o tym pisac, bo piractwo jest zakazane...
Karolcia_95
21.04.2008, 12:42
Nie ,nie mam pirata mam orginalną płytę
Pojawia mi się logo.Spróbuje zainstalować na innym dysku lub po prostu poprzenoszę pliki itp. na inny dysk.Nie przenoś plików bo to nic nie da. Trzeba odinstalować i zainstalować wszystko od początku a potem wgraj patcha, może ruszą Ci te simsy.
Jak masz dodatki z netu to spróbuj uruchomić grę bez nich.
Caroline
01.05.2008, 12:20
mam ten sam problem,
przeinstalowanie nie pomaga, wywalenie dodatków też nie.
pomóżcie :(
A ile macie już grę? Bo można w razie czegoś reklamować
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.