Zobacz pełną wersję : pomocy !
Od dośc dawna ściagam dodatki do the sims 2 , najczesciej są to fryzury.Daje wiec otem na podgląd w BodyShop'ie i patrze a tu nie ma fryzury która chcialam tylkoz amaist niej jest taka:
http://i26.************/30c5bx5.jpg
Nie mam pojecia co jest nie tak.Prosze o szybką odpowiedz b juz niewytrzymuje.Z góry dziekiz a wszytskie odp.
Koornela
21.04.2008, 16:04
Może nie pobrałaś mesh'a? Też tak miałam i okazało się, że nie ma mesha, a dokładnie z jakiej tą fryzurę pobrałqaś??/
PS. Nie ten dział!
Czasami jest tak, że pokazuje się taka ikonka ale tak naprawdę jeżeli na nią klikniesz to włosy zmienią się na te pobrane.
mesh nie pobrałaś mesha.
lub
fryzura jest kopnięta
się znaczy
zepsuta ^
Dziekuje wszytskim naprawde bardzo pomogliscie ale jednakrze sciagam fryzury zróznych stron i ciągle to samo,rozumie gdyby tak sie stalo ze caly zcas s z jednej a tej samej. sprubuje z tym meshem ściągnąc ;] naprawde ejszzce raz wiekie dzieks. a bym zapomniala LUJA jak klikam czy tak czy siek to sie ta sama fryzura jak na ikonie pokazuje wiec caly zcas prubuje ale to nic ;p dobra ide eksperymentowac z tymi meshami :*
No meshe to zawsze trzeba ściągać. Bez nich włosy nie będą działać.
Mesh to jest taka jakby bryła/ kształt tych włosów, na którą później nakłada się kolor. Więc jeżeli nie będzie mesha to będzie się pokazywała właśnie taka ikonka.
Jupi !! mam już ;] dzieki :* bardz mi pomogliscie ^^ Temat do zamkniecia :)
Kilkasz na obrazek i wtedy pobiera się tylko sam mesh. Wyżej nad obrazkiem masz wypisane kolory. Jeżeli najedziesz na jakiś kolor myszką to wtedy zmieni się obrazek i pokaże Ci jak wygląda ten kolor. Jeżeli Ci się spodoba to klikasz na nazwę koloru i pobierasz.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.