Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : pomocy !

Sheba
21.04.2008, 16:02
Od dośc dawna ściagam dodatki do the sims 2 , najczesciej są to fryzury.Daje wiec otem na podgląd w BodyShop'ie i patrze a tu nie ma fryzury która chcialam tylkoz amaist niej jest taka:
http://i26.************/30c5bx5.jpg
Nie mam pojecia co jest nie tak.Prosze o szybką odpowiedz b juz niewytrzymuje.Z góry dziekiz a wszytskie odp.

Koornela
21.04.2008, 16:04
Może nie pobrałaś mesh'a? Też tak miałam i okazało się, że nie ma mesha, a dokładnie z jakiej tą fryzurę pobrałqaś??/

PS. Nie ten dział!

luja
21.04.2008, 17:27
Czasami jest tak, że pokazuje się taka ikonka ale tak naprawdę jeżeli na nią klikniesz to włosy zmienią się na te pobrane.

shiyo
21.04.2008, 18:40
mesh nie pobrałaś mesha.
lub
fryzura jest kopnięta
się znaczy
zepsuta ^

Sheba
22.04.2008, 13:38
Dziekuje wszytskim naprawde bardzo pomogliscie ale jednakrze sciagam fryzury zróznych stron i ciągle to samo,rozumie gdyby tak sie stalo ze caly zcas s z jednej a tej samej. sprubuje z tym meshem ściągnąc ;] naprawde ejszzce raz wiekie dzieks. a bym zapomniala LUJA jak klikam czy tak czy siek to sie ta sama fryzura jak na ikonie pokazuje wiec caly zcas prubuje ale to nic ;p dobra ide eksperymentowac z tymi meshami :*

luja
22.04.2008, 14:01
No meshe to zawsze trzeba ściągać. Bez nich włosy nie będą działać.
Mesh to jest taka jakby bryła/ kształt tych włosów, na którą później nakłada się kolor. Więc jeżeli nie będzie mesha to będzie się pokazywała właśnie taka ikonka.

Sheba
22.04.2008, 14:48
Jupi !! mam już ;] dzieki :* bardz mi pomogliscie ^^ Temat do zamkniecia :)

luja
22.04.2008, 14:59
Kilkasz na obrazek i wtedy pobiera się tylko sam mesh. Wyżej nad obrazkiem masz wypisane kolory. Jeżeli najedziesz na jakiś kolor myszką to wtedy zmieni się obrazek i pokaże Ci jak wygląda ten kolor. Jeżeli Ci się spodoba to klikasz na nazwę koloru i pobierasz.