Zobacz pełną wersję : Problem z simsami!!!!!!!!!!!
klaudia1239
25.04.2008, 18:13
Mam pewien problem z the sims 2. :( Ponieważ miałam na poczatku zainstalowane te ,,główne'' simsy czyli ( sims 2 ) potem normalnei dogrywałam sobie do nich tylko dodatki np. rozrywka rodzinna, szyk i elegancja, a jak zainstalowałam jeden z dodatków mianowicie ,,podróże'' to jak juz chciałam włączyć i zagrac to wyświetla mi że:została uruchomiona niepoprawna wersja gry, prosze włożyć płyte the sims 2 podróze no i nic nie da sie zrobić ;/ :( Może wie ktoś co w tym przypadku zrobić? Odinstalowałam wszystko, wszystkie simsy na nowo wgrałam te ,,główne'' sims 2 i zaś to samo ;/ :( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( przy każdym dodatku nawet jak tych podrozy juz nie mam ;/ Prosze o pomoc!!! :) :D
z góry dzieki :) :*
psychickid
25.04.2008, 18:19
nie za bardzo wiem o co ci chodzi. chyba za bardzo skupiłaś się na emotikonach, a nie na tym co piszesz .;/
A wkładałaś tę płytę z Podróżami.? no uruchamia się grę od najnowszego dodatku jaki [wyszedł a ty go posiadzasz]. w Twoim przypadku śsą to podróże, czcyli powinnaś uruchamiać grę płytk od podróży.
jeśli tak robisz i nadal wyskaku***łąd, to chyba masz pirata, bo innego wyjaśniena nie widze :O
Po pierwsze: Nie pisz takim kolorem, ledwo co przeczytałam.
Po drugie: Eh, może zainstaluj dodatki po kolei?
No i jeszcze. Grę odpalaj zawsze ostatnim dodatkiem. W tym wypadku Podróżami.
A takie "podstawowe" pytanie: Masz orginalne Simsy?
Bo jeśli nie, to nie ma co się dziwić, a na tym forum o piratach nie gadamy.
Pozdro!
psychickid
25.04.2008, 18:35
Y.. dodatkow nie trzeba po koleji instalować. to nie ma nic do rzeczy :)
Takie błędy występują przy pirackich wersjach Simsów. Masz oryginał czy też pirata?
Y.. dodatkow nie trzeba po koleji instalować. to nie ma nic do rzeczy :)
Nie u każdego ma zanczenie. U mnie nie ma, ale u mojej kumpeli tak :D
Guanabanana
25.04.2008, 21:10
Po pierwsze: Boże, moje oczy... bolą... auuuuuuuu
Po drugie: to mi wygląda na wersję piracką, w najlepszej sytuacja wkładasz złą płytę, tzn. nie rozumiem do końca, ale musisz wsadzić podróże jeśli jako ostatnie zainstalowałaś...
Możliwe, że prosi o podróże, a chce innej płytki(u mnie tak było raz). Spróbuj włożyć płytkę od najnowszego dodatku(akcesoriów, bądź zwykłego) jaki masz.
Grzesu13
13.05.2008, 18:48
HELP ME !!!!!!
Ja mam bardzo posobnie jak klaudia 1239
ale od początku
Zainstalowałem gre dobra wkleiłem craka i właczyłem grę ale mi wyskoczyło
Nie można włączyć The Sims 2 poniewaz komputer nie może znaleźdź prawidłowej płyty, nacisnij ok i uruchom ponownie gre
jakos tak to było.
Ja mam tę gre zgraną od mojej kuzynki jej ta gra chodzi mi nie ? a płyte w komputerze mam dobrą ! nie mam dodatków bo mi sa nie potrzebne !!!!!!!!!!!!
POMURZCIE MI PROSZE
DZIEKI
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Grzesu13
13.05.2008, 18:52
W Jakim Dodatku Mogę Uzyskac Samochud !!!!!!!!!!??????????
1. nie rozmawiamy o piratach
2. nie pisz dwóch postów pod rząd
3. użyj wyszukiwarki.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.