Zobacz pełną wersję : Przeniesienie dyplomu ze studiów
zazwyczaj sama sobie raczę z problemami, ale ten mnie przerósł :).
po skończeniu studiów sim dostaje taki dyplom i ma go w swoim plecaczku. i tylko on (ten sim) może ten dyplom do plecaczka schować, a bardzo mi zależy na tym, żeby przenieść dyplomy simów, które już nie żyją.
czy jest jakiś sposób, aby sim mógł nosić przy sobie cudzy dyplom?
Hmm...Ja zazwyczaj wszystkie dyplomy wieszam na ścianę, ale jak mają się wyprowadzić albo coś to biorę jakiegoś jednego sima i najpotrzebniejsze rzeczy biorę do plecaka w tym właśnie dyplomy innych simów i jest dobrze. Nic nikomu nie przeszkadza, u mnie może być. Nie wiem czy o to ci chodziło, ale cóż. A jeżeli chodzi o zmarłych, to ci zmarli mają przy sobie te dyplomy? I chcesz jakoś im zabrać? Czy jak, bo już nie wiem. Pzdr. :)
dareczka84
03.05.2008, 14:35
no proszę, Rocket ma problem...aż niemożliwe. U mnie bez problemu inne simy mogą chować dyplomy innych do siebie np. przy przeprowadzce. A może z kodem moveobjects???
Albo masz pirata :P
Guanabanana
03.05.2008, 15:17
Każdy sim może nosić dyplom czy zdjęcie innego sima. Nie powinno być żadnej blokady.
no proszę, Rocket ma problem...aż niemożliwe. U mnie bez problemu inne simy mogą chować dyplomy innych do siebie np. przy przeprowadzce. A może z kodem moveobjects???
Albo masz pirata :P
ejże, dziwne to. mam oryginały <praworzadny obywatel> i nie moge tego chować.
hmm jeszcze zobacze, ale jak trzymam dyplom w łapce to cały czas mam tylko widokk plecaczka zamiast opisu przedmiotu.
ejże, dziwne to. mam oryginały <praworzadny obywatel> i nie moge tego chować.
hmm jeszcze zobacze, ale jak trzymam dyplom w łapce to cały czas mam tylko widokk plecaczka zamiast opisu przedmiotu.
U mnie tak samo.
Dodatkowo mnie jeszcze wkurza, że po przeprowadzce samodzielnie namalowane obrazy (które schowałam do plecaka) tracą swój wygląd na rzecz czerwono-żółtego mazidła :con:
przed chwila sprawdziłam i nie jest to wina dodatków z neta. moveobjects też nie pomaga. powiedziałabym coś, ale mnie zagwiazdkuje.
ma ktoś pomysł co na to poradzić? te dyplomy są dla mnie naprawdę ważne :)
dareczka84
08.05.2008, 17:05
a patche poinstalowane???
a patche poinstalowane???
oczywiście.
dareczka84
08.05.2008, 19:10
Sprawdziłam u siebie, simka może spakować dyplom swój i męża, nie wiem co to może być nie tak. A może najpierw wyprowadzisz właściciela dyplomu, a potem zobacz czy inni którzy zostali w domu mogą go spakować
Ale ci umarli mają te dyplomy powieszone na ścianie i chcesz je schować do plecaka?
Ale ci umarli mają te dyplomy powieszone na ścianie i chcesz je schować do plecaka?
tak. moje dwa simy skończyły studia, wywiesiły dyplomy na ścianę, założyły rodzinę i po pewnym czasie umarły. obecnie ich pierwotny dom jest za ciasny i chcę całą rodzinę przeprowadzić, ale zabierając przy okazji pamiątki: zdjęcia, obrazy, kwiaty za randki i również te dyplomy. niestety, żaden mieszkaniec domu nie może ich schować do swojego plecaka.
A może spróbujesz wskrzesić tamtych umarłych, zapakować te dyplomy do ich plecaków, wprowadzić wszystkich do nowego domu i tych wskrzeszonych się pozbyć?
Nie wiem czy to zadziała, ale można by spróbować. ;]
zadziała, ale roboty duzo XD <leń>
jakby się tak inny sposób znalazł...
To tylko się wydaje, że to dużo roboty. :D
Ale rozumiem Cię, ja też jestem leniem. :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.