PDA

Zobacz pełną wersję : napewno bezpieczny?

corvus
20.05.2008, 20:46
Cześć!!!
Jestem nowiutka świeżo "upieczona".
Mam kilka pytań:jak korzystać z kodu "bool pool" czy jekoś tak...
Czy ten kod jest bezpieczny???
słyszałam że on może być niebezpieczny! prosze o pomoc!!

PS.niewiem jek pisać te małe ikonki,też prosze o pomoc z tymi ikonkami.
za wszelkie błędy ortograficzne sorka!

shiyo
20.05.2008, 21:03
A więc kod 'boolProp testingCheatsEnabled true/false' jest dość łatwy w użyciu.
wywołujesz okienko kodów czyli CTRL + C/B [chyba :P]
i wpisujesz ten kod w otoczeniu.
potem gdy wejdziesz do rodzinki klikasz na wybranego sima SHIFT + S [chyba :P]
i pojawiają ci się opcje.
Boolprop używany w niewielkich ilościach nie jest szkodliwy o ile będziesz go prawidłowo używać.
czyli wyłączać. true/false
________
jak chcesz się dowiedziec więcej o tym kodzie wpisz w Google.pl [wyszukiwarka nie gryzie ;p] boolProp testingCheatsEnabled true/false na pewno wyświetlą ci się jakieś info ^^

Rocket
20.05.2008, 21:27
tak, tak, bezpieczny, uhm...
no więc, aby użyć bool propa po wpisaniu go w okno kodów i wciśnięciu "enter" należy kliknąć na sima/przedmiot myszką i z shiftem. bez s.
aby więcej o nim poczytać poszukaj w dziale poradników, natomiast ja osobiście odradzam ten kod: gdy jest włączony gra pokazuje info o błędach, które normalnie przeskakiwałaby sama i osoba nie obeznana może przez te ramki narobić sobie wiele szkód. polecam używać hacków, które mają najczęściej podobne lub bardziej rozbudowane opcje i nie powodują błędów - a jeżeli powodują to te błędy znikają po wyrzuceniu hacka z downloads, natomiast te spowodowane prze boolPropa sa stałe.

btw: jakie ikonki? jeżeli chodzi o forum, to mamy chwilowe problemy techniczne, więc się nie przejmuj, a jeżeli o grę to wyjaśnij dokładnie o co chodzi XD

corvus
21.05.2008, 08:16
Przepraszam, miałam na myśli Emotikonki :-)

PS.dzięki! Temat do zamknięcia.