PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z porodem!!!

Ola1205
23.05.2008, 15:15
Kiedy simka zaczyna rodzić (okno nowy członek rodziny w drodze) pojawia mi się komunikat "zakłócono działanie nastąpi zamknięcie programu" (czy jakoś tak) i gra się wyłącza. Nigdy wcześniej mi się coś takiego nie przytrafiło zawsze simki rodziły normalnie. O co chodzi??? Help!!!

figa
23.05.2008, 15:18
Standardowe pytanie: czy pobrałaś ostatnio coś z netu (hack, dodatek)?

edzia114
23.05.2008, 16:22
Pirat czy oryginał?

brzos
23.05.2008, 17:35
Pirat czy oryginał? Cóż za pytanie. Nie stresujcie jej, bo jeśli ma pirata to będzie się pląąkać.

Edziu, pominę twoje pytanie.
Z figą się zgadzam: oczywiście, dodatki mogą spowodować coś takiego, co dopiero hacki.
I dlatego ostatecznie mówię sobie "Won z hackami!". A że niektórzy ich potrzebują, to nic do tego nie mam.
Ale mam jedno pytanie d o figi, otóż jeśli to nawet jakiś pieprzony uszkodzony dodatek, czy niech będzie hack, to powiedzcie mi, czemu akurat w czasie porodu?
Nie pojmuję tego. Jak coś ma się powalić, zwykle powala się przy pierwszym włączeniu rodziny...
*Replay*
W czasie porodu! Może kombinowałaś coś z kodami przed porodem, nadużycie boolPropowskiej magii?
Ale mam dla Ciebie, Olu, dobrą radę:
odwiedzisz może coś ten temat, skoro, moja droga, jest tam mowa o tym problemie, tyle, że może akurat nie podczas porodu? W przyszłości spróbuj chociaż przetrzepać wyszukiwarkę. Jeśli TU: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39021 zajrzałaś, i nadal nie wiesz co jest, to daj screena? Lubię oglądać screeny, łatwiej mi się myśli, kiedy mam zobrazowany problem.

figa
23.05.2008, 17:45
Ale mam jedno pytanie d o figi, otóż jeśli to nawet jakiś pieprzony uszkodzony dodatek, czy niech będzie hack, to powiedzcie mi, czemu akurat w czasie porodu?Dokładnie nie wiem czemu podczas porodu. Spotkałam się raz z sytuacją gdy dodatki powodowały błąd za każdym razem gdy jakiś sim umierał ze starości i też nie było wiadomo dlaczego akurat wtedy gra się zamyka.

brzos
23.05.2008, 17:48
Może zamyka się podczas ważnych wydarzeń? Przyjście na świat nowego dziecka, zaręczyny czy też ślub, zgon...
Ale teraz nawet nie wiemy, czy ona coś ściągała czy nie, a może gra zupełnie clean... Olu, czekam na twoją podpowiedź ;)

Ola1205
24.05.2008, 09:08
Nie ściągałam hacków. Dodatki tak, jakieś ciuchy i fryzury ale już dawno i nic się nie działo. Mam pirata ale wszystko było zawsze ok - zero błędów itp. Czytałam gdzieś że dzieje się tak gdy jest to dziecko dwóch kosmitów, a u mnie właśnie tak jest. Ma to jakieś znaczenie?? Podczas ślubów i innych porodów wszystko jest ok.

Rocket
24.05.2008, 14:17
no cóż, takie życie z piratami. to nie jest złośliwość, mówcie co chcecie, ale w pirackich kopiach gry częściej zdarzają się wrodzone błędy trudne do przeskoczenia, wiem z doświadczenia (i dlatego teraz mam tylko oryginały, nigdy więcej...).