Zobacz pełną wersję : Problem z porodem!!!
Kiedy simka zaczyna rodzić (okno nowy członek rodziny w drodze) pojawia mi się komunikat "zakłócono działanie nastąpi zamknięcie programu" (czy jakoś tak) i gra się wyłącza. Nigdy wcześniej mi się coś takiego nie przytrafiło zawsze simki rodziły normalnie. O co chodzi??? Help!!!
Standardowe pytanie: czy pobrałaś ostatnio coś z netu (hack, dodatek)?
edzia114
23.05.2008, 16:22
Pirat czy oryginał?
Pirat czy oryginał? Cóż za pytanie. Nie stresujcie jej, bo jeśli ma pirata to będzie się pląąkać.
Edziu, pominę twoje pytanie.
Z figą się zgadzam: oczywiście, dodatki mogą spowodować coś takiego, co dopiero hacki.
I dlatego ostatecznie mówię sobie "Won z hackami!". A że niektórzy ich potrzebują, to nic do tego nie mam.
Ale mam jedno pytanie d o figi, otóż jeśli to nawet jakiś pieprzony uszkodzony dodatek, czy niech będzie hack, to powiedzcie mi, czemu akurat w czasie porodu?
Nie pojmuję tego. Jak coś ma się powalić, zwykle powala się przy pierwszym włączeniu rodziny...
*Replay*
W czasie porodu! Może kombinowałaś coś z kodami przed porodem, nadużycie boolPropowskiej magii?
Ale mam dla Ciebie, Olu, dobrą radę:
odwiedzisz może coś ten temat, skoro, moja droga, jest tam mowa o tym problemie, tyle, że może akurat nie podczas porodu? W przyszłości spróbuj chociaż przetrzepać wyszukiwarkę. Jeśli TU: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39021 zajrzałaś, i nadal nie wiesz co jest, to daj screena? Lubię oglądać screeny, łatwiej mi się myśli, kiedy mam zobrazowany problem.
Ale mam jedno pytanie d o figi, otóż jeśli to nawet jakiś pieprzony uszkodzony dodatek, czy niech będzie hack, to powiedzcie mi, czemu akurat w czasie porodu?Dokładnie nie wiem czemu podczas porodu. Spotkałam się raz z sytuacją gdy dodatki powodowały błąd za każdym razem gdy jakiś sim umierał ze starości i też nie było wiadomo dlaczego akurat wtedy gra się zamyka.
Może zamyka się podczas ważnych wydarzeń? Przyjście na świat nowego dziecka, zaręczyny czy też ślub, zgon...
Ale teraz nawet nie wiemy, czy ona coś ściągała czy nie, a może gra zupełnie clean... Olu, czekam na twoją podpowiedź ;)
Nie ściągałam hacków. Dodatki tak, jakieś ciuchy i fryzury ale już dawno i nic się nie działo. Mam pirata ale wszystko było zawsze ok - zero błędów itp. Czytałam gdzieś że dzieje się tak gdy jest to dziecko dwóch kosmitów, a u mnie właśnie tak jest. Ma to jakieś znaczenie?? Podczas ślubów i innych porodów wszystko jest ok.
no cóż, takie życie z piratami. to nie jest złośliwość, mówcie co chcecie, ale w pirackich kopiach gry częściej zdarzają się wrodzone błędy trudne do przeskoczenia, wiem z doświadczenia (i dlatego teraz mam tylko oryginały, nigdy więcej...).
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.