Zobacz pełną wersję : 13-nastka by kubuss [BRAK ZDJĘĆ]
Hey :D
Pomimo utrudnień na forum wystawiam mój 13 dom ^^ Jest to przebudowa domu, który znajduję się w Dolinie Niezbędnej i zemieszkuje go Jan Kret.
Spis pomieszczeń: salon, kuchnia, sypialnia, łazienka.
Parcela: 3x3
Testowany: TAK
Koszt: ok. 36 000 simoleonów
KONIEC
(Sorry za ten tandetny sufit ale innego nie miałem :))
KOMENTUJCIE I OCENIAJCIE
pozdrawiam:
kubuss
Gr_Louie
23.05.2008, 17:16
Chyba pierwsza :P
Domek baaardzo ładny, a właśnie z kąd masz ten "tandetny sufit" ??
10/10
Pozdrawiam, KQ.
Tandetny sufit jest chyba z modthesims2 ale dokładnie nie wiem :)
ślicznie, jak zawsze;p
tylko wg mnie dziwnie wygląda:
wchodzisz do łazienki a tu od razu wc ;)
p.s salon wyszedł perfekcyjnie (takie moje zdanie;d)
trzynastka nie taka pechowa, jak się mówi^^
buziaki
=x
Hehe miałem dylemat właśnie co ma stać przy drzwiach albo kibelek albo prysznic wybrałem kibelek XD
björn borg
23.05.2008, 17:40
Dam ci 7/10 - bo nie chce mi sie ;d Powiedz skad masz tapete i podloge w salonie
To jest zestaw i jest on na modthesims2 w tapetach i podłogach ale musisz poszukać bo nie wiem która to była strona, ale chyba to było na tych końcowych stronach.
Dom jak zwykle bardzo ładny, aczkolwiek w sypialni dałabym jakiś dywanik, żeby było przytulniej. ;]
Ocena: 10/10
Diamond Girl
23.05.2008, 19:09
Świeeetne!
Ocena: 10/10
Dasz do ściągnięcia? ;>
Bryła mi się nie podoba, natomiast środek jest bardzo ładny. 9/10
pikne domki robisz wiesz?? 10/10 pzdr 4U ;)
ZuuZaa wiem że bryła nie jest 1-szej jakości ale nie chciałem jej zmieniać :)
EDIT: Nie dam do ściągnięcia bo:
1. Nie umiem pakować domu w jakimś tam programie ^^
2. Większość stron, z których pochodzą dodatki nie wyraża pozwolenia na redystrybucję.
Fiorella
24.05.2008, 21:31
Jak zwykle budujesz ładne domki. Mogłeś zamieścić chociaż ze dwa zdjęcia domku przed przebudową ( nie mam Czasu Wolnego, nie wiem jak ten dom wygląda ). Bryła nie ładna, ale maxisowska więc jej nie oceniam. Co sie tyczy wnetrz to nie mam sie do czego przyczepić. Przytulnie, kolory przyjazne dla oka, dom wydaje się taki cieplutki. Bez dłuższych namyślań daje 10/10.
Sanderkaaa_98
25.05.2008, 09:51
Gdyby nie ten sufit wszystko było by świetnie,9,5/10
Martka27 - kafelki są chyba z modthesims2
Dzięki za wszystkie ocenki :*
Nacia xP :)
25.05.2008, 14:01
bardzo ładny - 10/10
bryła ma za dużo okien i jest brzydka 2/10.Za to w środku.............cudo no jest kilka niedociągnięć np.sybialnia-bleeeeeee ale ogółem ślicznie 8/10
Bardzo ładny domek. Bryła rzeczywiście średnia, ale wnętrze super ;) Salon pierwsza klasa!
śliczny 10/10 za przytulną kuchnie
z kąd masz tą półkę na buty co stoi w salonie i kontakty...?
Juka - szafka na buty i kontakty są z modthesims2
haughton
26.05.2008, 08:56
Przyzwyczaiłem się już do mizernych ogrodów w Twoich projektach, dlatego słowem się nie odezwę na temat otoczenia parceli (chociaż płytki w takich ilościach mogłes sobie darować ;P). Bryły nie oceniam skoro to przebudowa, ale moim zdaniem przydałoby sie trochę koloru/cegły/tynku żeby ją trochę ożywić.
Wnętrza wyglądają ciekawie - ciepłe ale jednocześnie nowoczesne. Bardzo ładnie wyszedł Ci salon (przepadam za tymi panelami ;)) tylko troche w nim pustawo. Do kuchni nie mam zastrzeżeń - kolorowa i nowoczesna (widać, że facet w niej urzęduje). Łazienka również w porządku - niewielka, schludna i pożyteczna. Sypialnia natomiast nieco mnie rozczarowała - ten zestaw mebli widziałem już w wielu domach na forum, więc strasznie mi zbrzydł.
Z jednej strony spodziewałbym się, że stworzysz czasem coś innego niż mały, prosty dom a z drugiej - jest to moim zdaniem Twój znak rozpoznawczy. Tak czy inaczej - czekam na następny (może z ładniejszym ogródkiem?). ;>
Owieczka ^^
26.05.2008, 09:35
domek w środku jest śliczny, szczególnie kuchnia Ci się udała, salon trochę pustawy ale poza tym jest ok. Bryła nie jest najlepsza, no ale skoro to przebudowa to nie mam zastrzeleń ;> 10/10
haughton - dzięki za ocenę, ogródki mi nigdy nie wychodzą, i raczej wychodzić mi nie będą :D Do sypialni te meble mi najbardziej pasowały ze wszystkich. A co do następnego domku to jest on w budowie. Jeszcze raz dzięki za ocenę.
pozdrawiam:
kubuss
toffia00
28.06.2008, 13:25
A skąd masz te kwiatki wiszące przy wejściu?:)
Kubuss no więc tak, jest to twój 13 jak powiedziałeś dom na forum a bryły nadal są nudne, dlaczego?Popatrz tylko na nią jeszcze raz, niby jest to przebudowa ale na każdej ścianie znajduje się prawie maksymalna ilość okien do umieszczenia, dach jest za wysoki no i powinno być trochę innych ścian np.cegła czy tynk do koloru.No i czemu taka ilość kafelek, a zero roślin?
Bardzo we wnętrzu podoba mi się salon, nowoczesny i ciepły (mimo, że miłych pokoji nie lubię), a ta przestrzeń na środku tylko dodaje uroku.W kuchni jest trochę za dużo napaćkane tymi akcesoriami, ale nawet ładnie.Sypialnia za to jest za pusta, chyba sam widzisz, prawda?łazienka mi się wyjątkowo spodobała i rozumiem, że drzwi w salonie nie pasowałyby innego koloru dlatego dałeś takie, ale one nie pasują kompletnie.
Bardzo ładny domek. Piękny salon:) ocena - 9/10
Wielebny
28.06.2008, 17:43
Dom zewnątrz prezentuje się nie nagannie ale brakuje tu rzeczywiście kwiatów,krzaków,drzew!!. Wnętrze jest bardzo ładnie wszystkie pomieszczenie w odpowiednio dobranych kolorach .
Wnioskując
Wnętrza masz już dobrze opanowane
Ale ogród i bryła ciągle kuleje , więc mam nadzieje że w następnej pracy czymś mnie zadziwisz .
Ocena 7\10 -3 to rzecz jasna za ogród
maniakwiatek
28.06.2008, 21:17
Mnie się podoba ;) 10/10
Nie no boosko.
Znowu te ciepłe kolory ..I za to lubię twoje domy choć jestem tu dopiero 1 dzień to juz się w nich zakochałam.!
Oczywiście 10/10
05.07.2008, 09:13
Piękne 10/10
Panna Lawenda
05.07.2008, 10:49
No to się nazywa śliczny domek!Sorka, ale nie chce mi się rozpisywać xD
10/10
bardzo mi się podoba :) 9/10
zakochałem się taki śliczny 10/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.