PDA

Zobacz pełną wersję : SimPe!

kalafjor
23.05.2008, 17:51
Wiem że to zły dział ale nie wiedzialem gdzie go umieścić.Mam problem z SimPe. Chodzi o to że jak pierwszy raz bawilem się relacjami w Miowie między simami było OK i zapisałem te zmiany ale gdy próbuję wybrać sima jeszcze raz to nie mam tego okienka co były te wszystkie suwaki relacji twarz sima więc co mam zrobić aby to okienko było widoczne? Proszę o szybką odpowiedź.:)

Guanabanana
24.05.2008, 08:44
Mogłeś to również umieścić w poradniku SimPe. W każdym razie mógłbyś zrobić screen? Będzie mi łatwiej ci pomóc.

kalafjor
24.05.2008, 09:30
Za pierwszym razem wszystko działało a teraz nie ma tego okienka żeby np. zmienić relację międzysimowskie, ale jedno mnie dziwi dlaczego jak wyłącze SimPe to zostaje na pulpicie okienko "Wtyczki" może to onie chodzi?

http://images25.fotosik.pl/217/50dce1cd6f838900.jpg (www.fotosik.pl)

kalafjor
24.05.2008, 13:28
Już wiem gdziej jest to okienko chodzi mi o okienko "Wtyczki" i jak spuszcze SimPe na pasek to to okienko tam dalej jest ale nie ma go na pasku bo to część SimPe więc co mam zrobić żeby to okienko bylo ladnie i schludnie na okienku SimPe bo tak to musze w tą i spowrotem spuszczać SimPe na pasek! Więc jak mam to zrobić żeby bylo widoczne to okienko? Prosze o odpowiedź bo to ważne:)

No ok ok już nie będe pisać posta pod postem;) Ale czy ktoś mi w końcu pomoże??;):)

Rocket
24.05.2008, 14:02
Podróże, nie pisz posta pod postem, ostrzegam ostatni raz!