PDA

Zobacz pełną wersję : nie działa hack

Alene
24.05.2008, 08:39
na mod the sims sa hacki na te pozy simsów (do zdięc do pokazów wiecie o co mi chodzi ?takie ze sims robi rózne pozy np> zakłada noge na noge i patrzy w kamere itp.
no i sciagnęłam dwa takie i ani jeden nie działa nigdzie go nie ma ani w dziale Różne;krzesła;elektronika;impreza;dekoracje...nic przeszukłąam wszystkie działy przedmiotów.a kiedys jak instalowałam to udało sie i mi działało :(
(to było takie pudełko i klikałam na nie i było zeby cos pokazac mine usiaśc załozyc recde)a teraz nic.
zainstalowałam ten hack tak jak wszystko inne czyli.:simsy,meble,fryzury,makijaz,insimenator.a ten hack ani rusz:(co sie dzieje pomocy i dzioęki za pomoc.

Björk
24.05.2008, 08:57
A mi się niejasno kojarzy, że ten hack był w obrazach...
Taki sam obraz, jak Maksistowska ruda pani z krótkimi włosami, tylko oznaczony gwiazdką... I jak na niego klikałaś, to sim mógł przyjmować pozy...

Alene
24.05.2008, 12:55
dzięki...sprawdze i dam znać :)

Krystek175
24.05.2008, 13:11
no tak mnie sie tez daje ze to ten obraz

Rocket
24.05.2008, 14:06
jeżeli mówisz o takim kwadratowym pudle, to ono jest w hobby-> różne.

Alene
24.05.2008, 14:29
niestety nie ma bo przeszukałam te obrazy itp. :(

Alene
25.05.2008, 08:56
a kiedy ci sie pojawiłó??

shiyo
25.05.2008, 08:58
Może nie masz odpowiedniego dodatku czy coś.
czasami na modzie wszystko świruje =/

Rocket
25.05.2008, 12:25
z tego co wiem, te mody nie wymagają żadnego dodatku. Kaja, jakbyś mogła to daj link do tego co ściągnęłaś, w opisie powinno być gdzie to ma się pojawić.

Alene
31.05.2008, 20:08
niestety ponownie szukałam i nic....tak jak mówiłam patrzyłam w meblach jakie tylko mozliwe...potem dałoam na mojego sima czy moze pozowac...tez nic a na poczatku sciągnełam ten insimenator tez nie działa dopiero ten inteensimator mi działa ale tylko on,ciuchy,skiny,make-up i meble(to wszystko jest sciagnięte i działa) ale hacki i pozowanie nie... ;/
a'propos kiedys mi sie wyswietlało okno czy właczyc obiekty zmodyfikowane a teraz nic. :(