PDA

Zobacz pełną wersję : Zmiana wyglądu dziecka.

bouffe
24.05.2008, 20:41
Witam. ;]
Nie wiedziałam gdzie to dokładnie umieścić, ale mam drobny problem.
Otóż moja Simka urodziła bliźniaki, teraz są małymi dziećmi, ale mają paskudne fryzury, które chciałabym zmienić, ale nie wiem jak. Czy byłaby jakaś możliwość zmiany fryzury za pomocą boolpropa?

Z góry dziękuję za pomoc. ;]

Szczur
24.05.2008, 20:43
Nie masz opcji zmiany wyglądu dziecka przy lustrze?

Pietrzaq
24.05.2008, 20:44
A nie łatwiej poczekać aż urosną i zmienić wygląd w lustrze? Na boolpropie się nie znam.

Björk
24.05.2008, 20:52
Tylko, żeby zmienić wygląd dziecka w lustrze musisz kliknąć na lustro dorosłym simem i pojawi sie opcja "zmień wygląd sima "nazwa dziecka" :D

A jeżeli masz dodatek Zwierzaki to pojawi się opcja "zmień wygląd zwierzaka "nazwa dziecka"

Tak samo jak trzeba kąpać małe dziecko - tylko klikając dorosłym simem na wannę masz opcję "wykąp sima "nazwa dziecka".
Mam nadzieję, że pomogłam.

Edytka
24.05.2008, 21:53
No i musisz miec orginalne lustro z gry, nie sciagniete z internetu.

bouffe
25.05.2008, 09:12
Szczur, właśnie nie zauważyłam tej opcji. ;]
Pietrzaq, poczekałabym, ale mi ładne fryzury tych dzieci potrzebne są do zdjęć. :D
Bjork, pomogłaś, ja właśnie szukałam tej opcji, ale chyba nie miałam lub jestem ślepa i nie zauważyłam. :D
Edytka, dzięki za radę. Być może dlatego nie mam tej opcji, bo to lustro co mam w domu tej Simki jest akurat ściągnięte z Internetu.

Zaraz zaglądnę do gry i zobaczę czy mam tą opcję. ;]

EDIT: Ugh. Nie mam tej opcji, zmienić wygląd może tylko sam dorosły sim. Dziwne, bo mam oryginały.

Rocket
25.05.2008, 12:27
ja tez nie mam tej opcji, to chyba wchodzi od jakiegoś dodatku. na mts są lustra dla małych dzieci, jak je znajdę, to dam link.

edit: http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=135529

i przy okazji mogą sobie kondycję potrenować ;p

Alene
25.05.2008, 12:37
bouffe nie masz tej opcji?to znaczy ze nie masz dodatku NŻ.ona tam wchodzi bodajże.

bouffe
25.05.2008, 12:39
Rocket, dziękuję bardzo! :D
Kaja13, możliwe. ;] Mam pozostałe dodatki, ale nie zainstalowane, gdyż czekam na lepszy komputer. ;]

EDIT: Ściągnęłam to lustro dla dzieci, ale gdy chcę dzieckiem kliknąć na nim pojawia się to okienko, gdzie są opcje Cancel, Reset, Delete.

EDIT2: Ok, już wszystko jest dobrze, zmieniłam już wygląd dzieciom. Temat można zamknąć. :D
Dziękuję wszystkim za pomoc. :D