Zobacz pełną wersję : Znikają mi obiekty-Dlaczego?
taaaak. nIE Mam pobranych obiektów ;/wkuzra mnie to ,ponieważ spędze połowe dnia nad stronami z dodatkami do simsów a potem scągne np. sobie jakąś śliczną sypialnie ,włączam simsy a tu klapa! przegladam a tu nawet niema ani jednego elementu z tego kompletu-w wiekszości rzeczy sciagnietych teraz i sie tak dzieje :(
PS.przyznam że mam strasznie narąbane tych dodatków, ale jednak nie myslę ze to jakis powód aby dodatki mi sie nie wyświetlały :(
Naprawde prosze o odpowiedz ! PILNE !
Ale one w ogóle ich nie ma w grze, czy stawiasz je i znikają?
Powinno to być w Problemach..
wOGULE ICH NIE MA W GRZE ;/
*w ogóle
Zaznaczasz "włącz obiekty zmodyfikowane", czy "wyłącz..."?
to samo mi sie dzieje z hackiem.
pokazuje ci sie okno na poczatku gry to takie z zaznaczeniem "czy właczyc obiekty czy nie"
masz takie okno?
Każdy ma, przynajmniej powinien mieć (nie mają go chyba ci, którzy grają clean).
Pisałam w innym temacie, że spróbujcie z wyłączonymi obiektami zmodyfikowanymi, bo tak jak ty, Sheba, do wczoraj nie miałam nawet jednego z setki ściągniętych mebli, bo zaznaczałam "wyłącz...", a wczoraj chciałam wybudować Bulwary Dębowe (domek), i przypadkiem zaznaczyłam wyłączenie. BAM! Mam wszystko, bez wyjątku.
Acha. czyli mam zaznaczyć WYŁĄCZ...taaa ? dobra dzieki ;] hmmmm... jlko jedna jeszcze mam prośbę jeśli ściągłam sufit-gdzie moge go znaleźć ( w obiektach czy w trybie budowy ?)
Simowa Sanka
25.05.2008, 10:36
A wrzucasz je do folderu downloads?
a masz zainstalowany CEP?
CEP? To nie takie wyzwisko, obelga? :P
Ilonko, powiem ci, że wg. mnie żadne cepy nie mają nic do rzeczy.
Narazie niech Sheba weźmie wyłącz i sprawdzi, jak nie pójdzie dyskusja pójdzie dalej.
Co do sufitu, (cepie boski, czego to ludzie nie wymyślą)to albo w ozdobach czy też różnych w meblowaniu, albo w trybie budowania, ale gdzie? może też w różnych...
haughton
25.05.2008, 15:44
Eh, eh.
Dajama - mylisz się. CeP ma wiele do rzeczy, bez tego programu wiele dodatków ściagniętych z Sieci jest niewidocznych w grze.
Obiekty zmodyfikowane powinny być WŁĄCZONE, żeby dodatki się pojawiły, dodatkowo czasmi trzeba uruchomić grę ponownie raz albo i dwa, po wklejeniu nowych plików do Downloads.
Sufit natomiast jest w trybie kupowania, w ozdobach - po wybraniu opcji "pokaż wszystkie".
Sheba - na pewno ściągasz pliki wraz z meshami?
ale ten problem jest już rozwiązany, czytajcie uważniej
Dzieki wszytskim ale teraz normalnie ZGUPIAŁAM ;/ to wkońcu mam miec WŁĄCZONE czy WYŁĄCZONE obiekty zmodyfikowane ?! i czy ten sufit napewno ma sie znaleźć w pliku downland czy innym ? ^^ buziam.
edzia114
25.05.2008, 18:32
Sufit - tak jak inne dodatki w folderze Downloads powinien się znaleźść, znajdziesz go w tryb kupowania -> dekoracje -> ozdoby.
a masz zainstalowany CEP?
CEP nie działa nie oszukujmy się może na kilka obiektów
Dzieki wszytskim ale teraz normalnie ZGUPIAŁAM ;/ to wkońcu mam miec WŁĄCZONE czy WYŁĄCZONE obiekty zmodyfikowane ?! i czy ten sufit napewno ma sie znaleźć w pliku downland czy innym ? ^^ buziam.
na logikę: włączone. chcesz włączyć ich obecność w grze, a zatem włączone.
2. nie w pliku a w folderze. rzeczy ściągnięte wrzucamy do downloads, sufit też.
i jeszcze jedno, ale ważne. włączenie/wyłączenie obiektów zmodyfikowanych nie działa od momentu zaznaczenia. uaktywnia się dopiero w następnej sesji gry. a zatem musisz włączyć obiekty, wyjść z gry, wejść i ponownie włączyć. i dopiero wtedy powinny być.
CEP nie działa nie oszukujmy się może na kilka obiektów
mylisz sie i to bardzo,radzilabym Ci sciagnac najnowsza wersje
mialam starsza,a do gry wchodze przez czas wolny i np.jak sciagnelam jakis obraz,ktorego meshem byl obraz z gry,to go nie mialam,a teraz chodzi mi wszystko jak nalezy,a sciagnac mozesz go stad
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=92541
najlepiej zainstaluj go w foldeze z podstwa gry
DAJMA-normalnie buzka dla Ciebie,chodzilo mi o program do gry,a nie o starego kozla,czy obelge
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.