Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pierwszy domek na forum by KQ [BRAK ZDJĘĆ]

Gr_Louie
26.05.2008, 12:27
Witajcie! Chciałam Wam przedstawić mój pierwszy domek tutaj. Oczywiście proszę o szczere opinie. Zapraszam do oglądania! Sorki za małe zdjęcia (kliknij na zdjęcie, aby zobaczyć je w większych wymiarach).

Proszę o nie kopiowanie zdjęć i tekstów, bez mojej zgody.
Pozdrawiam, Klemciaczeq...:D

ZuuZaa
26.05.2008, 12:38
Na zdjęciach nic nie widać. Dom jest zimny, mało okien, ciemno, smutno i ponuro, zero żywych kolorów. Dom zrobiony na odwal się. Pościągałaś jakieś gotowe zestawy i poukładałaś meble jak leciało, nie ma żadnych ciekawych kombinacji. Moja ocena to 2/10. Nie obrażaj się, mam nadzieję że następne domy będą lepsze ;)

Koornela
26.05.2008, 12:39
3/10 tak na zachętkę do tworzenia kolejnych domków. Co do mojej opinii zgadzam się z ZuuZaa

Gr_Louie
26.05.2008, 12:46
To znaczy nie ściągałam gotowych zestwaow, ale tak jakoś do nowoczesności to mi daleko, jednak lepiej radzę sobie z domami bardziej właśnie rodzinnymi, więc może jkieś wystawię.

kotek23
26.05.2008, 14:43
Zacznę o tego, że nie ma ogrodu. Te kilka drzew to nie ogród, przynajmniej dla mnie. Bryła to taki klocuszek ;) Jeszcze ten płotek... Nie pasuje do niczego. Yyy... A gdzie jest jakieś dojście do domu? Wyobraź sobie, leje deszcze, a ty do domu musisz iść trawą. Rano myślałaś, że nie będzie padać i założyłaś japonki... Eh, jakie to musi być uczucie :) Wchodzę sobie do domu. Uu! Jak mi zimno w stopy, czemu tu nie ma dywanu? Pusto tu trochę. A ta tapeta... Idę sobie do salonu, jadalnie zostawiam w spokoju, tu nie ma co komentować. O, tu jest dywan. Aaa, jak ciepło. A gdzie jakiś telewizor? Zaraz zacznie się, eh, teraz nic nie ma^^ Jestem teraz w sypialni! O, jakie fajne łóżko :D Wygodne, ale z wierzchu nie wygląda najlepiej... Ta tepeta mnie przeraża! O nie! Tutaj też jest ta przestarzała, lakierowana podłoga. Zajrze jeszcze do łazienki. Czy ja źle widzę, czy tu też jest ta podłoga? Heh. Ale śmieszny kibelek :P Ten prysznic mi tu nie pasuje. Dobra! Wyłaże już stąd.

Tym "opowiadankiem" skomentowałam Ci domek. Ogólnie nie zabardzo mi się podoba. Pusto, zimno, wszędzie ta podłoga...
Ale oki!
5/10
Ci się należy.
Buduj dalej.

Pozdrawiam!
:)

Owieczka ^^
26.05.2008, 15:06
Nie obraź się ale...bryła mi się nie podoba, taki zwykły klocek... W domu przydało by się trochę żywych kolorów, dekoracji i roślinek. I co najważniejsze jakiegoś ogródka na zewnątrz. Jest pusto i ciemno... dywan w łazience jakoś tam nie pasuje, pomijając już fakt że wszędzie jest lustrzana podłoga, która jakoś nie pasuje w całym domu.
4/10 - na zachętę.