Zobacz pełną wersję : Drugi domek na forum.. [BRAK ZDJĘĆ]
xXxEmOxXx
27.05.2008, 13:56
Hey.:* To już mój drugi domek na forum. Jest to jedno osobowy dom. Nie rozpisuję
się tylko dodaję domek.
Myślę że się podobało kolejne domy by może dziś.!
PzDr.
taki sobie 5/10 sypialnia brzydka, a w kuchni komputer?!
Greenlyme
27.05.2008, 14:36
hmm, nienajgorszy, ale taki...bez wyrazu. Zbyt ciemne pomieszczenia 4,5/10
Owieczka ^^
27.05.2008, 15:15
Bryła jest zwykła, ale całkiem całkiem ^^ Przedpokój jakoś nie pasuje, taki zielony a reszta pomieszczeń utrzymana w ciemnych kolorach. W sypialni jakoś nie pasują te dwie sofy obok łóżka. Ogólnie strasznie ciemno, a w łazience dużo wolnej przestrzeni...5/10
Dom jest o wiele lepszy od poprzedniego. Bryła mi się bardzo podoba, jestem pod wrażeniem. :D Wnętrze też jest o wiele lepsze, pomieszczenia są mniejsze, co daje ładniejszy efekt. Jednakże salon i sypialnia są trochę za ciemne, a łazienka nie przypomina łazienkę, tylko najwyżej hol. ;]
Ocena: 7,5/10
bryła pospolita, ale pomysł z altanką świetny, jest zabójcza.Wnętrz podobaja mi się tylko sypialnia jakaś nowoczesno-drewniana, nie podoba mi się, łazienka za pusta, właściwie tam nic nie ma, przykro mi. 5/10
Ciemno,Ciemno - Widze jasnośc (?) Wiesz nie widze jasności sorki.Kuchnia to przypomina mi po częsci sztuczny gabinet.Z leksza to to takie 'jałowe' i takie O ! Nic nie włozylas od siebie.
O.o pusto ciemno i nieładnie. Ocena 5/10
pozdarwiam:
kubuss
Bryła nawet całkiem w porządku ale..
jak na mój gust jest za ciemno w tym domku za mało okien,jaśniejsze kolory.
umeblowanie takie o,przeciętne.
7/10
Fiorella
28.05.2008, 13:14
Przyjemny ogród - szczególnie altanka. Okropnie ciemny salon, pusta łazienka i ten laptop w kuchni. w sypialni te mable poustawiane w okół ścian nie ładnie wygladają. Poza tym w sypialni, również jest ciemno , ciemno i jescze raz ciemno.Daję:4/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.