Zobacz pełną wersję : Powspominajmy ;D
edit: http://web.archive.org/web/20080618231734/forum.thesims.pl/showgroups.php LOOOL można wchodzić w tematy :OO
Wow, Forum Challenge! :D Chciałam brać w tym udział, ale wymagali pół roku/roku pobytu na forum, a ja z racji tego, że zarejestrowałam się w 2007, nie spełniłam tego kryterium :(
Btw, na web archives starsi userzy mogą znaleźć swoje stare strony profilów :D Tylko że nie ma archiwum z latami 2009 i 2010 :(
NO I STARE DOBRE LOGO! :D Mało kto chciał jego usunięcia, ale wygrała siła wyższa :(
Liv, nie martw się dodają co dwa lata.
Rozśmieszył mnie nick Gygz :O
http://web.archive.org/web/20080605003914/forum.thesims.pl/member.php?u=19956
!!! <3
Kiedy wchodziłem zimą 2010, wiele się zmieniło nowi modzi (z czego wiem: doszli Raven i Kowalino, chyba zrezygnowali: zelkam i viviven) z resztą ekipa jest mi conajmiej nie obchodzi ale topy w off topie <yay> zwłaszcza stare - boki zrywać :D
Kiedy wchodziłem zimą 2010, wiele się zmieniło nowi modzi (z czego wiem: doszli Raven i Kowalino, chyba zrezygnowali: zelkam i viviven) z resztą ekipa jest mi conajmiej nie obchodzi ale topy w off topie <yay> zwłaszcza stare - boki zrywać :D
Kyrie Elejson, to było trochę ponad dwa miesiące temu...
Chryzantem Złocisty
15.02.2011, 16:45
daj spokój,to kolejne mulitkonto sravantys,pearly i bógwieczegojeszcze
czy ktoś mi wyjaśni prehistorię forum ? O co chodziło z smsweb, jak powstało to forum o co chodziło z jakimiś "hakerami"?
Wielebny
19.03.2011, 19:53
Tu jest trochę wyjaśnione:
http://www.thesims.pl/informacje/Historia
Ale to dosyć ogólnikowa historia, która porusza tylko te najważniejsze kwestie.
"Użytkownicy oglądać będę go jeszcze kilka tygodni, bowiem na 7. urodziny strony (które obchodzić będziemy już w sierpniu) planowana jest publikacja zupełnie nowej wersji The Sims Polska."
To już było ? Czemu sims zoone upadało ? I dalej nie wiem o co chodziło z Hakerami ?
Nasze forum współpracuje z EA ?
Czemu sims zoone upadało ?
Upadło dlatego, że pushek, jak pewnie wiesz, nieaktywny już założyciel tej strony i administrator odszedł :((
Rozśmieszył mnie nick Gygz :O
co Ty chcesz od mojego starego nicka, Żuber go wymyślił :(
patryk916
20.03.2011, 08:02
Ja doszedłem dopiero w 2010 to widziałem tylko "najnowszą" odsłonę forum ale pooglądałem te starsze i ta "odsłona" forum jest najlepsza.
miewało lepiej, lepsze są z 2004-2007 roku
a pamietacie jak kiedys chcielismy zorganizowac wspolny kilkudniowy zlot pod namiotami? albo mi sie cos pomylilo
Czy ktoś może poszerzyć temat RPG? Bo to jest dość ciekawe..,.
Kenny McCormick
02.05.2012, 14:22
http://forum.thesims.pl/showpost.php?p=1375930&postcount=258
Odświerzcie, please! :D
Przyłączam się do powyższej prośby! :)
A ja mam inną prośbę, wytłumacz mi ktoś , co to było "Forum Challenge" ? Ciekawi mnie to. <333
Windrider
21.03.2013, 16:52
co Ty chcesz od mojego starego nicka, Żuber go wymyślił :(
Gygz to był jedyny słuszny nick <3
@UP: O ile dobrze pamiętam, może z czymś to mylę, FC było czymś w rodzaju forumowego reality show, taki "Big Brother". Uczestnicy zostali wybrani w castingu, w podforum zostały stworzone tematy-pomieszczenia (typu kuchnia, pokój dzienny, sypialnia, ogród, pokój zwierzeń? trochę zmyślam, ale z grubsza coś takiego) w których uczestnicy "żyli" i pisali co robią, ponadto były jakieś zadania do wykonania, nominacje do eliminacji and stuff like that.
Mroczny Pan Skromności
21.03.2013, 17:08
O, i to jest rozrywka, a nie jakieś cztery żywioły xD
Awww, żałuję, że nie mogłam brać w tym udziału :P
O rany! Brzmi świetnie!
Trzeba to kiedyś powtórzyć :D
Kenny McCormick
21.03.2013, 19:25
Ja to chcĘ! <3
Whoa, zarąbisty pomysł :D Ja również jestem za organizacją takiego przedsięwzięcia :D
świetny pomysł, ale czy ktokolwiek chciałby to zorganizować? ;x
sama zabawa ciekawa ^^
Laselight
21.03.2013, 19:48
Przywrócenie FC jest naprawdę dobrym pomysłem. Konkurs jest bardzo ciekawy, chętnie bym się zgłosiła. Napewno byłoby dużo chętnych, tak jak w przypadku 4Ż. Zresztą, jeśli nie trzeba by robić nic w simsach, to sukces gwarantowany.
Cytryśnia
21.03.2013, 19:50
ja jestem ciekawa nawet jak to by przebiegało, poza tym też z chęcią wzięłabym udział :D
Jestem w 100% za! Na pewno zainteresowanie byłoby duże. No i można by jakoś wypromować forum dzięki temu ;)
La Tortura
21.03.2013, 21:46
o jaaa... to jest genialne. ;p przyłaczam się do prośby :P
ja również jestem za tym!
Kolej na mnie :D
Oczywiście też chcę ten konkurs! To byłoby coś naprawdę fajnego! :)
to teraz kolej na mnie... (wybaczcie musiałem)
w sumie dobry pomysł, przydałaby się taka zabawa, na pewno byłaby ciekawsza od niektórych konkursów na forum.
Malfurion
27.03.2013, 16:49
taaa juz widze te czynnosci w postaci "wlasnie wycieram tylek" albo "smaruje chelbek maselkie"
A tak na powaznie, pomysl calkiem ciekawy
Mroczny Pan Skromności
27.03.2013, 17:03
@up: w Twoim wykonaniu wyobraziłem sobie zupełnie inne czynności, ale te też nie są złe :P
Tak się ciągnie ta dyskusja, ale może najpierw poznalibyśmy zdanie administracji? :>
Malfurion
27.03.2013, 17:20
To bardzo z toba zle jezeli sobie wyobraziles inne czynnosci ;>
no wlasnie. administracja siedzi cichu i nic nie mowiu ;p
Charionette
27.03.2013, 18:03
To może ja wypowiem się w imieniu administracji :P
Nikt z nas nie zna zasad tej zabawy, ponieważ odbywała się ona dawno przed naszym pojawieniem się. Ci, którzy znają zasady w większości dawno przestali się logować.
A więc jest to trochę niewykonalne. Ale jeśli ktoś przybliży mi zasady tego forumowego "Big Brothera" to mogę podjąć się organizacji.
Malfurion
27.03.2013, 18:51
Przeciez mozna zrobic nowe zasady. Takie jak w BB byly :D
Cytryśnia
27.03.2013, 19:34
Przecież nam nie chodzi o to by zrobić identyczny konkurs kropka w kropkę, dostaliśmy zarys sytuacji i każdemu ta idea się podoba
Wisienka i Genesis mają rację. Też dołączę się do prośby bo wzięłabym udział w takim konkursie <3
Windrider
27.04.2013, 21:51
To może ja wypowiem się w imieniu administracji :P
Nikt z nas nie zna zasad tej zabawy, ponieważ odbywała się ona dawno przed naszym pojawieniem się. Ci, którzy znają zasady w większości dawno przestali się logować.
A więc jest to trochę niewykonalne. Ale jeśli ktoś przybliży mi zasady tego forumowego "Big Brothera" to mogę podjąć się organizacji.
Nikt z twórców tej zabawy również nie znał jej zasad, ponieważ nie istniała ona przed wymyśleniem i zorganizowaniem jej. No, ale od czego jest kreatywność?
Tenebris
16.11.2013, 10:50
A ja myślałam że udało mi się wymyślić oryginalny nick.. a jednak był/a ktoś taki jak Tenebris, i z tego co widzę dobrze go/ją wspominaliście. :)
haaa hahaha :D ja wygrałam jakąś z tych naszych zabaw.. ale to było tak dawno temu..
Weraxera
06.10.2014, 07:22
Dosłownie się uśmiałam, jak zobaczyłam forum w roku 2003 :D
odgrzewam kotleta. czyszcząc dropboxa ze zdjęć ze starego telefonu natknęłam się na to:
http://i.imgur.com/vStMNj6.png
O, nawet ja tu jestem :love: Z karnym nickiem, bo upomniałam Tą, Której Imienia Nie Można Wymawiać za niewłaściwą pisownię słowa "PSZEMONDŻAŁA".
La Tortura
22.07.2016, 22:45
to ja tez coś wstawię. może pamiętacie post Altka w offtopicu o lubieniu jajeczek i o nieznanej substancji? niestety mam tylko takiego sshota XD
http://i.imgur.com/9Z9RG1K.jpg
A czy ktoś pamięta mnie :D
Madziuch
03.04.2018, 22:01
NO PRZYZNAM, ŻE NIEŹLE SIĘ TO WSZYSTKO CZYTA PO PONAD 10 LATACH, dobry content
A czy ktoś pamięta mnie :D
O, Bożena!
Jak tam, tworzysz jeszcze coś do Simsów? :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.