Zobacz pełną wersję : "Zachowaj resztki"
No właśnie, z tym mam problem. Zawsze miałam taką opcję. Robię danie (tzn. mój sim robi) i jak zostanie to chowam do lodówki i w każdej chwili mogę je zabrać. Niestety od jakiegoś czasu, gdy wkładam to jedzenie do lodówki to zaś nie mogę tego zabrać, nie ma takiej opcji- weź resztki. Ostatnio też używam boolpropa, może to przez to? Tylko mi nie mówcie, że muszę na nowo instalować simsy. Da się coś zrobić??
może ściągnęłaś sobie jakieś wadliwe ubranko lub hack?
Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego tak się robi, chyba od instalowania drugi raz simsów się obejdzie, może kup nową lodówkę? :)
psychickid
02.06.2008, 14:49
boolprop może wywołał jakieś błędy w grze lub pirat ;)
Owieczka ^^
02.06.2008, 15:01
Może masz ściągniętą z neta lodówkę? Wtedy tej opcji nie ma.
stagnacja
02.06.2008, 15:06
Miałam kiedyś tak z opcją "Ucieknij bez płacenia rachunku". Powodem była wadliwa sukienka z MTS2. Może u ciebie też jest jakiś zły dodatek?
Ściągnęłam fryzury i ubrania, a jak się załaduje gra to pojawia się okienko przedmiotów(czy coś) zmodyfikowanych. Lodówki żadnej nie ściągałam a próbowałam z każdą lodówką.
Ściągnęłam fryzury i ubrania, a jak się załaduje gra to pojawia się okienko przedmiotów(czy coś) zmodyfikowanych. Lodówki żadnej nie ściągałam a próbowałam z każdą lodówką.
to wyjmij na chwilę folder downloads i sprobuj wtedy.
Wyjęłam, ale to nic nie dało.
Niestety zmusiłam się do usunięcia wszystkich moich pięknych fryzur i ubranek (nie wiedziałam, dokładnie które to ) i już się nie pokazuje okno elementów zmodyfikowanych, a przede wszystkim opcja powróciła.
Niestety straciłam te dodatki, ale, czy można jakoś sprawdzić, które są dobre, a które szkodliwe?
Sproboj programem Sims2PackCleaner. Jak nie wiesz skad sciagnac, to poszukaj w google.
Ok, spróbuję. Dzięki wszystkim za pomoc. Pzdr. :)
http://sims2pack.modthesims2.com/index.php?page=3
stąd można ściągnąć ten Sims2PackCleaner
A mi się wydaje, że to wina lodówki ściągniętej z neta, lub zainstalowanych akcesoriów kuchnia i łazienka, które nie sa kompatybilne z Czterema porami roku, gdzie dochodzi opcja "zachowaj resztki".
Ale wyszedł już patch do Czasu Wolnego naprawiający te błędy...
A jeżeli nie masz CW to na mod the sims 2 jest mod poprawiający ten błąd gry :D
Pozdrawiam
Owieczka ^^
02.06.2008, 18:37
dokładniej tutaj jest ten hack który poprawia błędy :
http://modthesims2.com/showthread.php?t=282078
martusia_re2
02.06.2008, 18:47
Ja miałam to samo...To jets przez to że opcja schowaj i weź resztki jets tylko w lodówkach z dodatku CPR. W innych niema tego....Możesz włożyć ale wyjąć niemożesz. :) Mam nadzieję że pomogłam...pzdr :*
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.