Zobacz pełną wersję : problem z dodatkami
kimkolwiek_13
06.06.2008, 19:21
Mam wielki problem. Odkąd zainstalowałam Podróże, gra nie chce działać. Wcześniej uruchamiałam przez Cztery Pory Roku, a teraz........ masakra. Gra nie chce sie włączyć, a jak próbuje ją uruchomić jeszcze raz wyświetla sie "Gra The Sims 2 jest już uruchomiona!". Albo pojawia się okienko Przekroczono czas uwierzytelniania płyty. Ponowić próbe? No to klikam na ponów próbe, a co dalej patrz wyżej. Może reinstalka tu coś zaradzi? Pomocy!!!
dareczka84
06.06.2008, 19:37
ściagnij sobie aktualizacje (patcha) i zainstaluj, a jesli nie to może faktycznie reinstalka
A mi się wydaje, że możesz:
1) mieć jakiś błąd podczas istalowania (np na chwilkę był skok napięcia) i wtedy reinstalka pomoże.
2) Podróże są bardzo "komputerochłonne" i mi bez dodatkowej pamięci chodziły strasznie wolno... a Tobie mogą w ogóle się nie uruchamiać... wtedy klaps
kimkolwiek_13
06.06.2008, 20:54
Patch nic nie daje, niestety. Pamięci mam sporo, więc to musiał być rzeczywiście jakiś błąd podczas instalowania, bo bawienie się folderem downloads ani kopia zapasowa nie pomagają. Zobaczymy po reinstalce.
Zadziałało. Do ściągnięcia pierwszego dodatku z neta. Ściągnełam sobie jakieś fryzurki i... to co powyżej. Wywaliłam cały folder downloads i zadziałało, ale czy ktoś wie, dlaczego nic nie mogę pobrać???
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.