Zobacz pełną wersję : Bliźniaki
Jak w tytule chodzi o bliźniaki.Już mi się chyba rodzą piąte spod rzędu-myślałam,że to przejściowe,ale mam już dość!Chcę,aby simki rodziły pojedynczo dzieci!Co mam zrobić?Właśnie po raz 6 urodziły mi się bliźnięta i nie zapisałam gry(zapisałam gdy zaczęła rodzić).Nie wpisywałam żadnych kodów na bliźnięta.Proszę o szybciutką pomoc!
Pozdrawiam,Myrtle :Biggrin:
Zapisanie gry przed porodem nic ci nie da. Ciaża jest bliźniacza od poczatku. Tylko płeć nie jest określona
Mamełe - mylisz się ;) Myrtle- czasem tak nestety jest. Mi też kiedyś rodziły się same bliźnięta i na dodatek wszystkie były dziewczynkami. ;)
Dobrze,ale jak wogole ustrzec sie przed blizniakami?
Cyba się nie da ;/ Może są jakieś hacki, ale nic o tym nie wiem...
Możeszzapisać grę, krótko przed porodem i jak się urozą bliźniaki, to nie zapisywać itd.
Mamełe - mylisz się ;) Myrtle- czasem tak nestety jest. Mi też kiedyś rodziły się same bliźnięta i na dodatek wszystkie były dziewczynkami. ;)
No jak to? Kiedyś miałam taka apteczkę, gdzie był "test ciążowy" po liknięciu na informacje o ciazy wyskakiwała ilośc godzin ciąży i ilość dzieci mająca się urodzić. Dlatego też kod na ciążę bliźniaczą się wpisuje w trakcie ciąży.
Co prawda nie to, ale mozna sprawdzić w inseminatorze
http://www.insimenator.net/showthread.php?t=269
Dokładnie w "Pregnancy stats - This option pops up a message that gives the name of the father, how many babies the sim is having and how long the sim has been pregnant"
Bo ztą apteczką tak jest. Jak masz apteczke ,t o płeć i ilość zależy też od apteczki, ajak jej nie masz to za kazdym razem jak będzie rodziłą (nie zpaiszesz gry i wejdziesz jeszcze raz) będzie co innego ;)
Bo ztą apteczką tak jest. Jak masz apteczke ,t o płeć i ilość zależy też od apteczki, ajak jej nie masz to za kazdym razem jak będzie rodziłą (nie zpaiszesz gry i wejdziesz jeszcze raz) będzie co innego ;)
Simziaba nie wiem, czy mówimy o tym samym, bo tamta strona, z której ją miałam nie istnieje już od kilku lat ;)
Można ilość dzieci ustawić InSimenatorem...jest po polsku :)
Bliźniaki rodzą się też po zjedzeniu sernika.
Mamełe ma rację, ilość dzieci ustala się tuż po zapłodnieniu. przy porodzie da sie zmienić jedynie płeć. gdzies słyszałam o hacku na wybór islości dzieci, a jak go nie znajdziesz to zastosuj sposób RoxyFM :)
dareczka84
09.06.2008, 20:36
hack nazywa się "triplets&quadsmod_v2_1.package" znajdziesz go po tej nazwie bez problemu przez goole tam przy narodzinach wybierasz ile chcesz miec dzieci od czworaczków po jedynaka. powodzenia!
hack nazywa się "triplets&quadsmod_v2_1.package" znajdziesz go po tej nazwie bez problemu przez goole tam przy narodzinach wybierasz ile chcesz miec dzieci od czworaczków po jedynaka. powodzenia!
Ja jakos w Wyroczni szukalem, ale tylko mi jakies zagraniczne strony wyswietlily :( Ma ktos dokladne namiary?
dareczka84
11.06.2008, 12:24
Ja jakos w Wyroczni szukalem, ale tylko mi jakies zagraniczne strony wyswietlily :( Ma ktos dokladne namiary?
bo to jest z zagranicznej strony. poszukam jeszcze moze odnajde linka
a skąd wziąść ten test ciążowy?
dareczka84
11.06.2008, 12:49
Oto Hack
http://www.simbology.com/mods/orig/Triplets&Quads.zip
Wieeeeeeeeeeelkie dzieki!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.