PDA

Zobacz pełną wersję : Błąd podczas uruchamiania

mymon
12.06.2008, 16:05
http://images33.fotosik.pl/284/ff19e2d2874cf42a.jpg (www.fotosik.pl)

takie coś mi wyskakuje podczas próby włączenia Simsów ostatnia część jaką zainstalowałem to Wolny Czas.

Björk
12.06.2008, 16:12
Masz zły DirectX...
Polecam przeszukać płytkę The Sims Czas Wolny tam będzie program istalujący nowy DirectX potrzebny do Uruchomienia gry :D

klmmm
16.06.2008, 15:00
Witam!
Posiadam Simsy 2, z tym, że nie istalowałam jej osobiście gra działała bez płyty trzeba było tylko coś przestawić w programie virtual daemon manager v4.10 tylko, że coś tam chyba namieszałam albo nie pamiętam już jak to włączyć możecie mi jakoś pomóc?.

adik001
17.06.2008, 17:54
Witam!
Posiadam Simsy 2, z tym, że nie istalowałam jej osobiście gra działała bez płyty trzeba było tylko coś przestawić w programie virtual daemon manager v4.10 tylko, że coś tam chyba namieszałam albo nie pamiętam już jak to włączyć możecie mi jakoś pomóc?.

Masz pirata czy oryginał? Bo jak masz pirata to znam świetny sposób, żebyś nie musiał(a) nic przestawiać w daemonie.

http://www.forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=7
Przeczytaj punkt 8 w dziale postowanie, a potem zjedź niżej

niżej....

jeszcze niżej.....

KUP SE ORYGINAł ALBO WY********* Z TEGO FORUM!!! ILE RAZY TRZEBA DLA TAKICH NEOSÓW POWTARZAĆ, ŻE TU O PIRATACH NIE GADAMY?!?! NIE DOŚĆ, ŻE MA PIRATA TO JESZCZE SIĘ CHWALI!!! I NIE MOŻNA BYŁO ZAŁOŻYĆ NOWEGO TEMATU?!

Chryzantem Złocisty
17.06.2008, 17:55
Te,uspokój się dziecko drogie ;/ Znajdzie sobie rozwiązanie na innym forum...
I się nie unoś bo Ci żyłka pęknie

Björk
17.06.2008, 18:58
Wiem, że to nie miejsce, ale Chryzantem Złocisty - I LIKE YOU za wypowiedź :D

Ilona
17.06.2008, 19:09
adaik001-a slyszales o czyms takim,ze mozna zrobic obraz plyty-ORGINALU-np. w Nero,zapisac na dysku i grac bez plyty,a gre sie wtedy odpala przez Daemona?Najpierw sie dowiedz zanim publicznie kogos obrazisz.Jak zaznaczyles,ze o piratach tutaj sie nie rozmawia,to nie zadawaj pytania jaka wresje gry posiada.