PDA

Zobacz pełną wersję : 2 plyta ;/ Błąd!

IlonQa
14.06.2008, 13:28
A więc mam The Sims 2 na 4 płytach. Pierwsza płyta instaluje się poprawnie i wyskakuje komunikat, żeby włozyc druga. Druga instaluje sie 1% dalej i wyskakuje błąd o treści: "Podczas kopiowania pliku "TSData\Res\Sims3D\Sims09.package" z nośnika wystąpił problem. Czy chcesz ponownie spróbować skopiować plik czy zakończyć instalację?" I można wybrać "Ponów próbę" lub "Anuluj". Klikam ponów próbę i i tak nic to nie daje, bo błąd wyskakuje ponownie. Dodam, że wcześniej instalowała grę kilka razy i zainstalowała mi się poprawnie. Czy można jakoś naprawić te pliki, czy to może płyta jest uszkodzona? Czy da się zainstalować grę? BARDZO MI NA TYM ZALEŻY.

Exist
14.06.2008, 13:36
Wyczyść płytkę i spróbuj ponownie.

IlonQa
14.06.2008, 13:41
Robiłam tak kilka razy ;/ bez skutku

dareczka84
14.06.2008, 20:08
A masz dwa nepędy? może spróbuj z drugiego. Czy płytka gdzies upadła? mogła się gdzies porysować?

Lorette
14.06.2008, 20:33
Może to być błąd komputera, nie koniecznie płyty. Spróbuj go uruchomić ponownie. Nie wiem co mogło się stać, ale też miałam tak kilka razy, ale to była wina płyty... Z tym, że tam to to był pirat -.- Może cdrom Ci się zanieczyścił? Nie wiem, popróbuj coś...