Zobacz pełną wersję : Fontanna życzeń...
@up: hahahahaha, chyba się powieszę ze śmiechu xD
jaka groźba, no nie... xD
wiem rain mam poczucie humoru XD
hahahah a wogóle ta vanilka jest gruba i brzydka nie komentuje ble !!!!!!!
Flash, jesteś żałosna.
I skoncz tą dyskusję.
niepokorna
04.09.2008, 17:58
Omg, ydaje mi się,że flash jest niewyżyta seksualnie xD
Taka...spięta <lol> :D:D
sopel a co chcesz się zabawić że takie teksty walisz ?
a to ty rain jesteś załosna !
Jeszcze jeden taki tekst i posiedzisz z banem =_=
oazis do kogo to było bo chyba nie do mnie ?!
ta cała rain mnie obraża a ja co mam niby zrobić zal.pl !
Flash jak się odzywasz do ADMINA?!
Ty jesteś jakimś "zuym'' dzieckiem,uspokuj się!
A FS mi sie bardzo podoba 10/10
Lara_Croft
05.09.2008, 13:00
hahahah a wogóle ta vanilka jest gruba i brzydka nie komentuje ble !!!!!!!
Ten text przypomina mi....eeee... Lipstick (?)
a tak w ogóle to kiedy kolejny odcinek ?
ziomale bo ja jestem lipstick hahaha
Omg, szkoda mi CIĘĘ, Flach (lipstick). Przepraszam, że odcinka dawno nie było, ale sami wiecie - szkoła i wgl, a w dodatku to mam treningi do wieczora i nie mam kiedy pisać, ale w ten weekend ostatni odcinek zostanie dodany na pewno x). Hymm... Dzięki za komentarze... dużoo komentarzy xDD
Tak wgl, to nie róbcie offtopu z tego tematu =.=
Wybacz, Van, ale sama widzisz jak Flash/Lipstick się zachowuje ._.
Nie przejmuj się Lorette też mam dużo zajęć w szkole i poza nia więc Cię rozumiem :) i poczekam na odcinek :)
a ja nie poczekam dawaj go natychmiast !!!!!!
co mnie to że chodzisz na jakieś pożal się boże treningi wszyscy chodzą ja obecnie czekam na zajęcia teatralne i co nie płacze z tego powodu że nie moge dać nowego odcinka a szkoda to mi takiej prostej dziewczychy jak ty !
Flash, naprawdę przesadzasz.
Vanilla nie jest maszyną...
Teraz to możesz już tylko czekać na bana, ja myślę...
niepokorna
05.09.2008, 16:24
Droga Lorette...
nie dawaj odcinka na razie- popracuj nad nim,doszlifuj go. :)
Poza tym chcę zobaczyć jak takie małe coś się denerwuje xD
Jak dziweczka chce to niech sobie sama zrobi fotostory,żeby się wszyscy cieszyli :P
Flash, weź się nie udzielaj okej. Powiedz mi tylko, co mnie obchodzi to że czekasz na zajęcia teatralne, a po za tym treningi mam obowiązkowe i raczej nie rzucę ich, żeby mnie wywalili ze szkoły, bo tobie odcinka się zachciało. Porsisz się o bana - ja spełnie twoje pragnienie, kochanie =*
edit, dobra nie offtopujmy xPP nie ma sensu dyskutować z kimś, kto dyskutować nie potrafi i zasłania się dennymi tekstami -.-
Lara_Croft
05.09.2008, 19:33
dziewczka
Umiesz czytać? A tak w ogóle to dostaniesz bana za MK i nie obrażaj nikogo po wyglądzie. Zgadzam się z SoOpel_xD
niepokorna
05.09.2008, 19:52
dziewczka jak dla ciebie madam Angelika ciebie hu.ju na nic nie stać a mnie stać !
jo...chyba pindzia angelika :D
Chcesz się założyć lumpeksiaro? Mnie stać no to,o czym ty możesz pomarzyć :D:D
Dobra,nie chcę sprawić Lorette przykrości :)
Koniec tego tematu.
Jak to to chce się rzucać, to niech się rzuca -.-
I jeszcze raz dodaję- nie mogę się doczekać odcinka ;)
Panna Lawenda
05.09.2008, 20:40
Znajomi mówią, że to ja zachowuję się ja idiotka. A ta Lipstick? Nie chce mi się skomentować. Ale... Dziewczyno! Czujesz się ty dobrze? Nie wydaje mi się.
Lorette- bardzo fajne fotostory. Czekam cierpliwie na odcinek ;)
Już ją zbanowali. Nareszcie! Lorette wchodzę tu co 0,5 godziny od powrotu ze szkoły, z nadzieją zobaczenia ost. odcinka. Piszesz niesamowite fotostory i mam nadzieję, że będzie ich więcej:)
Yuppi, Flash dostała nagrodę xD
A teraz tak.
Czekam na odcineeek ;D
>ale nie poganiam!<
Van, pliss daj nowy odcinek, bo ciekawość zeżre mnie od środka!;p
niepokorna
19.09.2008, 20:36
Ojej, codziennie tu wchodzę,a nowego odcinka jak nie było,tak nie ma :(
proszę kulturalnie, dodaj nowy odcinek
bo padnę z ciekawości xd
bardzo bardzo (kulturalnie) proszę :)
Kiedy Nowy Odcinek No Kiedy Dawaj Go Szybko!
niepokorna
23.09.2008, 17:32
Czyżby kolejna osoba pokroju flash pojawiła się w forum? <załamka>
dobra ja dam za nią nowy odcienek karolinka się naćpała a Ashley dała jej w twarz a ten jej ojczulek ją przez okno i przejachał samochodem i potem ta jej babciocha co pryjechała ją na krzyż (jeszce tam troche żyła) i powiedziała i love you i potem ten jej kolega skajter ją pocałował i karola umarła w cierpieniach
wiem pomysł mam heheh ale ze mnie geniusz nie to co lorrete (a może raczej vanilka) żal.pl
niepokorna
23.09.2008, 17:41
tiaaa.... a ja myślałam,że nie ma nic gorszego od flash.
pozwól,że poprawię BŁĘDY
dobra. ja dam za nią nowy odcinek Karolinka się naćpała ,a Ashley dała jej w twarz . [b] Jej ojczulek wyrzucił ją przez okno i przejechał samochodem. Potem ta jej babcia przejechała ją na krzyż (jeszcze trochę żyła) i powiedziała "i love you". Potem ten jej kolega skajter ją pocałował i Karola umarła w cierpieniach.
wiem pomysł mam heheh ale ze mnie geniusz nie to co lorrete (a może raczej vanilka) żal.pl
kochana za ten odcinek dam ci -10/10 :D
poszedł ci do kitu.
Lorette (już nie Vanilio :D) olewaj takie coś :*
Czekam na odcinek :)
SoOpel_xD - popieram:) I nadal z rosnącą niecierpliwością czkam na next odcinek
Panna Lawenda
23.09.2008, 19:37
Van! Jak możesz trzymać nas tak w napięciu :P
Widzisz ile ludzi grzecznie prosi xD?
Więc dodaj ten odcinek i damy ci spokój! Nie dręcz ludzi :P
Och, proszę ,proszę, proszę.... dodaj ten nowy odcinek <prosi> ja już nie wytrzymam :_(
katujesz nas dziewczyno xDD
przecierz tak ładnie prosimy ^^
No Kiedy Ten Ostatni Odcinek !!!!!!!!?????????
Dawaj Go Szybko Albo Skasuje Ten Temat !!!!!!!!!!
Pani_Snejp
27.09.2008, 18:18
LOL, padłam XD
Panna Lawenda
28.09.2008, 09:45
Tak, TY skasujesz pani moderatorko :D
jaki żal !
weź ty imprezowa larwo się nie wtrącaj :P
jaki żal !
weź ty imprezowa larwo się nie wtrącaj :P
Sama jesteś żal ;P
I weź się nie stawiaj "koffana", bo oni mają rację pisząc co piszą.
I skończmy ten offtop.
Nie wiem, czy zauważyliście, ale naszej kochanej Vanilli od dwóch tygodni nie ma na forum.
Więc pozwolę sobie powiedzieć, że póki co nie może przeczytać Waszych komentów, więc pisanie ich jest po prostu bez sensu.
sobie powiedzieć, że póki co nie może przeczytać Waszych komentów, więc pisanie ich jest po prostu bez sensu.
Dlaczego bez sensu. Jeżeli ktoś nie pisze posta tylko po to, aby pokazac autorce LORETTE jak jest zniecierpliwiony i bardzo pragnie kolejnego odcinka, a chce napisac konstruktywną odpowiedź oceniająca FS sprawi autorce miłą niespodziankę. Po za tym myslę, że mimo tak wielkiej przerwy zasowej odcinek zostanie wstawiony, bo głupio by było nie kontynuowac Fotostory, gdy został jeden odcinek :P Chyba lepiej mieć to już z głowy, jak się tak bardzo nie chce.
Hahahhahhahaha!!! Imprezowa Larwo :D (z całym szacunkiem dla Dyskotekowej Imprezowiczki)
Ou, szkoda no. Ale czekam :<
A lovely to znając życie kolejne multikonto Flash xD
Przepraszam was kochani, bardzoo za to że mnie nie było, ale w zeszłym tygodniu w domu bywałam tak naprawdę tylko po to żeby spać xD strasznie zalatana byłam xPP
Z kolei w domu będe dopiero we wtorek, booo tak =D
i postaram się wtedy dodać odcinek, bo w połowie jest już gotowy ;]
Pozdrawiam wszystkich serdecznie, a ciebie lovely środkowym palcem ;**
(lovely to kolejne multikonto DiamondPink, vel Diamond Sasha, vel Flash... mogę wymieniać dzień caly xD)
niepokorna
28.09.2008, 17:29
Oj Lorette wybaczamy <3
Będę czekać na odcinek :D
I dołączam się do pozdrowień w stronę flash <środkowy palec>
Pani_Snejp
28.09.2008, 18:13
Buehehe i dostała bana :> Kocham robić tak ludziom xdd
ej no odcinek miał być dzisiaj ;(
musisz szybko go dodać, bo :
a) chamsko padnę z ciekawości;
b) jak nie zrobisz to cię znajdę, obiecuję xd
pozdrawiam
+jeszcze raz proszę, dodaj ten odcinek xd
http://img55.imageshack.us/img55/9243/wstepmc3.jpg
Odcinek 17
http://img152.imageshack.us/img152/6299/odc17zdj1ly4.jpg
Obudziłam się. Jakiś nieznany mi pokój. Wszędzie było biało, a nade mną kręcili się jacyś kretyni w białych chodakach wykrzykujący "obudziła się, obudziła!". Jakaś śmieszna maszyna obok mnie wydawała ciągle dźwięki w stylu: "pip, piip, piip...". Do ręki miałam przyczepione wenflony. Przy nosie też miałam coś przyczepionego. Tak, byłam w szpitalu. Podniosłam lekko głowe. Za szybą stała moja mama. Była zmartwiona, co widziałam gołym okiem. Co ja zrobiłam, bo za cholere nie pamiętam.
- Jest pani bardzo osłabiona. Prosiłbym, żeby pani się w miare możliwości, prawda ruszała jak najmniej. Jest pani przyczepiona do...
- Widzę... Czy nie możecie uciszyć tej maszyny, bo to "pip" mnie do szału doprowadza - powiedziałam.
Jezu, co ja wygaduje w ogóle? Czuje się jak nie ja. Jak jakaś... opryskliwa, głupia, stara baba. Co mi się stało? Próbowałam przypomnieć sobie zdarzenia z dnia poprzedniego. Oh, byłam przecież na imprezie... z Kamilem. A później... ubikacja... tak, byłam tam z jakimś... nie wiem kim on w ogóle był. Dał mi amfetamine, albo marihuane, już nawet nie pamiętam. Dalsze zdarzenia... jeny... co ja takiego zrobiłam? Do pokoju weszła moja mama.
- Jak się czujesz...?
Milczenie.
- Mamo, co ja zrobiłam?
Znowu to milczenie. Trwało może i kilka sekund, ale wydawało mi się wiecznością.
- Wzięłaś za dużo tego i owego... Jeszcze ten chłopak. Wiedziałam, że to się tak skończy.
Spojrzałam na nią.
- To znaczy, że co zrobiłam?
- Naćpałaś się... dostałaś tak zwaną tabletke gwałtu... Karola, ty możesz być w ciąży!
Dalej nie wiedziałam co się dzieje. Cały świat zawirował. Straciłam przytomność.
Obudziłam się. Nie wiem ile czasu minęło, ale chyba kilka dni, bo moja mama wyglądała inaczej. Siedziała przy mnie. Nie wiedziała jeszcze, że się obudziłam. Bo rozmawiała z lekarzem.
- Proszę panią, mamy wyniki badań, pańska córka jest w ciąży...
Zatkało mnie. Moją rodzicielkę widocznie też.
http://img152.imageshack.us/img152/2447/odc17zdj2en7.jpg
- Jezu... ona ma zaledwie szesnaście lat.
- Proszę się nie obawiać, to nie jest nic niebezpiecznego...
- Ja wiem... tylko... czy mógłby pan zostawić mnie samą? - spytała.
- Tak, proszę bardzo...
Lekarz wyszedł z pokoju. Otworzyłam szeroko oczy. Zauważyła!
- Oh, kochanie... obudziłaś się. Byłaś nieprzytomna przez trzy dni.
Nie obchodziło mnie to.
- Mamo! Co my zrobimy z tym dzieckiem...?!
- Jakim dzieckiem?
Tak, próbowała udawać, że nic się nie stało...
- Mamo, słyszałam rozmowę! A po za tym nie jestem głupia. Mam tego wszystkiego dosyć, tego szpitala, kurczę... Ja chcę stąd wyjść! Wypisz mnie... na moje własne życzenie! - niemal krzyczałam.
Stało się tak jak chciałam, wypisali mnie ze szpitala. I co dalej? Mam urodzić to dziecko? Tylko to pytanie zapszątało mi głowę. Gdy minęły 3 miesiące moją ciąże było już widać. Miasto krzyczało plotkami o tym, że jestem w ciąży. Też mi wielka sensajcja, jedna to szesnastolatka zaszła w ciąże? Szłam sobie spacerkiem niedaleko mojej szkoły. Z naprzeciwka szła widocznie podirytowana dziewczyna. Stanęła przedemną.
- Ty suko! Przespałaś się z moim chłopakiem, on mówi że to jego dziecko!
Spojarzałam się na nią jak na idiotkę.
- Kim jest twój chłopak...?
- Jak to kim? Człowiekiem przecież... - odpowiedziała jak niemądra blondynka.
- Pytam się jak ma na imię!
- Wojtek...
http://img152.imageshack.us/img152/2614/odc17zdj3gz1.jpg
Nie znam przecież żadnego Wojtka!
- Nie znam takiego, a teraz wybacz śpieszę się trochę.
Poszłam dalej. Przeszłam sobie przez miasto. Spotkałam Kamila, który się nawet do mnie słowem nie odezwał. Aż mi się zrobiło ciemno przed oczami jak przeszedł obok mnie bez słowa. Poszłam do domu.
- Karolciu, ja wiem co zrobimy... Usuniesz tę ciąże!
- Prędzej się kurcze zabije. Urodzę to dziecko do cholery! I dajcie wy mi śwęty spokój...
KONIEC!
Wiem, tak głupio się skończyło. Wyczerpały mi się pomysły x( Ale przynajmniej nie czuję się winna, że odcinka nie dodałam xP Pozdrawiam wszystkich czytelników i proszę, nie pytajcie się czy napiszę jeszcze coś, bo sama nie wiem xP
Lara_Croft
04.10.2008, 20:01
Pierwsza!!! O ja cię wreszcie! Idę czytać :)
EDIT.: Troszeczke tak na... No nie wiem. Tak źle się czyta. i czemu nie widać obrazków?
Będzie 3 seria?
aha no i najważniejsze'ocenka. za obrazki 9,5/10
Druga!! :D
O lol, ale zakończenie...
Jakby "niedokończone".
Szkoda mi Karoli, naprawdę.
A byłam prawie pewna, że się zabije, tak jak to było w "Ani" (jednak się to tak nie skończyło).
Chyba wskazane byłoby zrobić kontynuację ;). Ale napisałaś bodajże 3 FS w rok, więc należy Ci się odpoczynek :)
A poza tym... Brak pomysłów. Ale jeśliby się tylko udało znaleźć pomysł na następne opowiadanko, z wielką chęcią przeczytam :)
Za całość oczywiście 10/10.
I liczę na Ciebie, Vanillko, że jeszcze wyskoczysz z czymś nowym i fajnym :)
EDIT: Dzięki, że zostawiłaś na mnie suchej nitki i dałaś komenta do "Powrotu..." :)
Dopiero teraz zauważyłam, że Karola ma te same oczy co moja Lily :D
Tak, chciałam dać takie "oryginalne" zakończenie xP
Bo w "Ani" było smutne, w "pamiętniku..." wesołe, no a w tym takie "nijakie" =d
hym, hym... nie wiem co tu jeszcze mogę dodać, powiem tak" pracuje nad czymś naparwdę zaskakującym i nie w moim stylu =) takim INNYM xD
Na to czekałam. Czcze cię za to zakończenie. Jest boskie. Dobrze, że nie zrobiłaś Happy Endu bo byłoby to strasznie oklepane. A to w jak najbardziej moim stylu.
Oczywiście 10/10
niepokorna
04.10.2008, 22:16
Hm.... odcinek daje do myślenia :)
I tyle.
10/10 i... welcome back :D
Któraśtam! ;p
Dobra, Wanna, tym odcinkiem sprawiłaś że conajmniej jedna osoba więcej chodzi szczęśliwa po tym świecie. Jo. xD
Odcinek pouczający i wogóle. Pomysł ciekawy, mogłaś ociupinkę rozwinąć, ale poza tym cud, miód, orzeszki i schabowy. Mam takie dziwne wrażenie, że ostatnie zdanie do Ciebie pasuje - tylko że zamiast "urodzę to dziecko i dajcie wy mi święty spokój" powinno być: "dodałam ten odcinek i dajcie wy mi wszyscy święty spokój" XD
I jedyne, co mię się nie podoba to to, że nie było wątka fontanny =C
10/10 oczywiście
edit: cały czas mam wrażenie, że pod wpływem komentarzów Liv i innych czytelników wolących-prawdziwe-fotostory zmieniłaś konwencję i wszystko co się miało dziać. Stanowczo za mało wątku fontanny. Głupio wypadło też z tym dziwnym snem. No już dobra - chcesz mieć poważanie u wszystkich czytelników. Ale w ten sposób właśnie możesz ich najwięcej stracić!
Panna Lawenda
05.10.2008, 09:33
No ładne, ładne. Ale czegoś mi brakuje. Nie wiem czego.
Daję 9/10 za ten odcinek, a za całą serie 9.5/10
Podrawiam,
Di
Sandrine
05.10.2008, 10:16
Zakończenie , no cóż dziwne.
Fotostory w miare ładne.
Troche taka telenowela , no ale cóż.
Tytułtego FS to `Fontanna życzeń` , a o fontannie były 2(?) odcinki.
mogłaś jakoś nawiązać do tytułu.
Nareszcie! Gdy zobaczyłam, że już jest od razu kliknęłam na ostatnią stronę.
Odcinek ładny, ale czuję jakiś niedosyt. Taki niby nie happy end, ale jakoś tak zwykle.
Trochę krótki. Dopatrzyłam kilku literówkek:
wielka sensajcja, jedna
głowe - na końcu ma być "ę"
to pytanie zapszątało mi - ma być "zaprzątało".
No i o chyba tyle.
Ocena za ostatni odcinek: 8/10
Ale ogółem mówiąc, fotostory było wspaniałe. Czytałam każdy odcinek od początku do końca. Już nie potrafię doczekać się Twojego kolejnego ;).
Ocena za fotostory: 10/10
A ja czuję niedosyt... i to wielki.
Dziwnie się skończyło... =(
Vanillo, stać cię na więcej...
Akcja strasznieszybka
Bez oceny, bo byłaby niska.
też czuję lekki niedosyt i jakoś zapomniałam czemu to fs nazywa się fontanna życzeń, ale uwielbiam to fs :)
Co prawda przeczytałem tylko ostatni odcinek i wydaję mi się ciekawe. Dziwne to zakończenie. Nie mogłaś napisać że Kamil (czy jak mu tam) wpadł pod samochód prowadzony przez Karolinę (chodzi mi o główną bochaterke)? Dzieki temu mogla bys to pociagnac przez jeszcze 2 odcinki i przyszedl by ci do glowy ciekawy pomysl. mam nadzieje ze sie na mnie nie obrazilas.
Panna Lawenda
06.10.2008, 16:22
Co prawda przeczytałem tylko ostatni odcinek i wydaję mi się ciekawe. Dziwne to zakończenie. Nie mogłaś napisać że Kamil (czy jak mu tam) wpadł pod samochód prowadzony przez Karolinę (chodzi mi o główną bochaterke)? Dzieki temu mogla bys to pociagnac przez jeszcze 2 odcinki i przyszedl by ci do glowy ciekawy pomysl. mam nadzieje ze sie na mnie nie obrazilas.
Ostatni? No to już brać się za lekturkę xP
Wiem już czego mi tu brakuje!
Fonatanny Życzeń. No, bo w końcu taki jest tytuł, a fontanna w całym fs wystąpiła może z 3/4 razy.
No i teraz tytuł niezbyt pasuje do całości. Ale to tylko moje zdanie ;)
Pozdrawiam,
Di
Fiorella
11.10.2008, 16:52
Takie dziwne zakończenie, jakby niedokończone.
Tak i oczywiście tak jak napisało kilka osób przede mną, tytuł nie ma wiele wspólnego z całym fotostory. Lecz mimo to cieszę sie, że zrobiłaś je jako opowiesć życiową, ponieważ to jest przaktycznie druga seria poprzedniefo fotostory i byłoby to dziwne gdybys nagle zmieniła jego gatunek.
Ocena za ten odcinek: 9,5/10
Ocena za całe fotostory: 10/10
Czytałam cały czas.
Bardzo fajne opowiadanie.Koniec trochę mnie zaskoczył,ale tym samym zapowiada dalsze losy bohaterki ;-).
Pozdrawiam !
Dzięki wszystkim za oceny... wiem, że odcinek nie wyszedł tak jak miał wyjść... ale powiem jedno: zaczęłam pisać nowe fs, jeżeli uda mi się to może zobaczycie je jeszcze dzisiaj... x) No cóż, mam nadzieję że nie stracę dzisiaj weny, bo chciałabym żeby to było coś szczególnego =) Pzdr. =*
blakistoni
14.10.2008, 08:12
zaczęłam pisać nowe fs,
Z pewnością będzie niezwykłe..i szkoda,że to tak się zakończyło xD
O kulwa! XD
Nie odejdę chyba od kompa, dopóki nie zobaczę nowego FS by Lorette.
Czekam z niecierpliwością! :D
Adamsims
14.10.2008, 13:12
Masz już tytuł Lorette bo wchodzę na forum co 5 minut i patrze czy już jest.
Pewnie będzie super jak wszystkie twoje historie a koniec tego fs bardzo mi się spodobał taki dziwny i tajemniczy. Ciekawe czy twoje nowe fs będzie kontynuacją poprzedniego?
Chyba najpierw będę musiała was zaopatrzyć w dużą ilość pampersów, żebyście nie popuścili z wrażenia, zanim coś powiem ;] A więc uwaga! Napisałam kolejne fs, jest już gotowe, trzeba tylko zrobić zdjęcia. A więc, za jakąś godzinkę powinno już być. Tytuł już jest, wszystko jest, tylko zdjęcia i... jedziemy! xD Spodziewajcie się go koło 16 ;>
Nareszcie!!!!!! Na to czekałam! Dzięki ci!
PS. Zapraszam do lektury mojego FS (Droga do celu)
Adamsims
14.10.2008, 15:39
Trochę śmieszny tytuł twojego nowego fs masz dużo weny do pisania.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.