Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : The Sims Polska w odświeżonej wersji

P_aula
18.06.2008, 18:40
<p align="justify">Zgodnie z wczorajszą zapowiedzią, w wyglądzie The Sims Polska zaszło kilka zmian. Postanowiliśmy odświeżyć nieco layout, aby jeszcze bardziej umilić Wam czas spędzany przed komputerem.

Prosto i skromnie - takie było nasze założenie podczas prac nad odświeżoną wersją. Poprzednie logo zastąpiliśmy zupełnie nowym, pozbyliśmy się także ramek widocznych nad newsami - dzięki czemu strona stała się bardziej przejrzysta i nie sprawia już efektu "przepełnionej". Drobne zmiany zaszły także w wyglądzie newsów oraz w lewej i prawej kolumnie strony. Naszą pracę do oceny pozostawiamy Wam - mamy nadzieję, że odmieniona The Sims Polska przypadnie Wam do gustu :).

<B>Strona do prawidłowego wyświetlania wymaga przeglądarki Mozilla Firefox.</B></p>

edzia114
18.06.2008, 19:02
Wg mnie ładnie wygląda.

Björk
19.06.2008, 06:57
Fajnie, pięknie, ale nie...
Będę krytyczna :)
Logo strony, ma bardzo mało wspólnego z The Sims...
A poza tym wczoraj czytałam wyniki jakiś badań i jeżeli pamięć mnie nie myli to 67% internautów korzysta jednak z przeglądarki IE...
Z Firefoxa - chyba 25%, pozostali z Opery...
Pozostawiam do wyciągnięcia wniosków :)

Nie zarejestrowany
19.06.2008, 19:34
Krytycznie to wygląda! Logo nie ma nic wspólnego z the sims 2! poprzednie było 1000x lepsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

radzę zrobić the sims polska na poprzednie nie podoba mi sie nowy odswiezony wyglad!!!!!!!!!!!!!!

Pingwin
19.06.2008, 20:18
Nie jest złe...
Aczkolwiek długo się ładuje (200KB/s transfer).
A informacja: Only Fox friendly trochę nie na miejscu...
Są jeszcze inne przeglądarki...