Zobacz pełną wersję : Tlo w menu głownym - jak zmienic?
Witam! Moje pytanie brzmi tak jak w temacie. Sciagnelam ostatnio pewien dodatek tj tzw stuff ktory spowodowal ze w menu głownym mojej gry(w panelu wyboru otoczenia) zmienilo mi sie tlo. Jest ono teraz wrecz obrzydliwe i chcialabym je jak najszybciej zmienic, ale nie wiem jak. Jesli ktos z Was wie jak to zrobic to bylabym wdzieczna za pomoc.
Prosze o przymruzenie oka na brak polskich znakow, poniewaz mam niemiecka klawiature i system, a co za tym idzie, umlauty:)
Prosze o przymruzenie oka na brak polskich znakow, poniewaz mam niemiecka klawiature i system, a co za tym idzie, umlauty:)
mam tak samo i mysle,ze forumowicze juz sie do tego przyzwyczaili :D
sama jestem ciekawa czy mozna zmienic tlo :)
ja też tak miałam a jeśli chcesz mieć inne tło to musisz po prostu wykasować ten stuff, może miałam ściągnięty ten sam, bo tło było naprawdę tandetne i przez to go usunęłam
Wykasowac tego nie moge, bo po instalacji w taki sam sposob jak wszystkie inne stuff'y nie dzialal tak jak powinien. W folderze Moje Dokumenty/EA GAMES normalnie zawsze mialam nastepny folder The Sims 2 a dodatek ktory dogralam utworzyl mi The Sims 2 na nowo a ten ktory byl wczesniej zmienil na Sims 2_old. Przeegralam wiec z tego nowo utworzonego to czego brakowalo w "starym" tzn dwa nowe otoczenia, sporo plikow do Downloads i jeszcze jakies dodatkowe do glownego Moje Dokumenty/EA GAMES/Sims 2
A nawet nie chcialabym tego dodatku kasowac, bo wszystko za wyjatkiem tego okropnego tla jest ok.
A moze mozna to tlo zmienic za pomoca SimPE???
Problem zostal rozwiazany, po zainstalowaniu dodatku "Sims 2 IKEA.." tlo powrocilo do normalnosci:)
Prosze o zamkniecie tematu
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.