Zobacz pełną wersję : Problem z dodatkami!!!Pozmóżcie prosze :(
Mam taki problem z dodatkami. Nie mogę ich dużo dodać ponieważ gra mi sie nie włącza. Pomóżcie proszę
Karka975
27.07.2008, 08:24
ja mam tak samo i gdy zaczełam nagrywać je mniej dawało sie grać . A ty morzesz tak mieć bo mogłaś nagrać dodatek z błędem i dlatego ci sie nieda nagrywaj je stopniowo potem sprawdzaj czy gra sie da a wrazie gdyby sie niedała to usuń te dodatki i prubuj z innymi.
Iminashi
27.07.2008, 09:53
tu chodzi o to, ze masz zapchany dysk, albo o to ze dodatki musza sie troche ladowac.
mozesz
-zmniejszyc zawartosc folderu downloads, poprzez specjalny program
-pousuwac zbedne/ dublujace sie dodatki
-poczekac cierpliwie az gra sie zaladuje
-odinstalowac i zaistalowac gre
acha, Tobie laduje sie to w nieskonczonosc w glowny menu (bialy pasek u gory) czy moze wyskakuje komunikat i gra sie zamyka?
odpisz :)
acha, jak o 1 to poczekaj :))
Zoë Castillo
27.07.2008, 10:34
Hmmm...Był Jakis Program ,w którym Swieciły sie nma rózowo czy na czerwono Złe i dobre Dodtaki Nie Pamiętam jak on Sie nazywał Ale Postaram Sie poszukac i NAljepiej Gdybys odinstalowała i zainstalowała grę
emilka889
27.07.2008, 19:31
mi też się tak robiło,bo jak się potem okazało niektóre były z błędem i ja zrobiłam tak ; grupkami instalowałam dodatki i sprawdzałam czy gra się włącza ;)
przy tych dodatkach przy których były jakieś komplikacje po prostu odinstałowałam te dodatki ;)
troche pracochłonne,ale może warto spróbować :)
ten program, o ktorym ktos wyzej wspomniał to sims2pack clean installer. warto go miec na dysku, jesli sciagamy duzo dodatkow.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.