PDA

Zobacz pełną wersję : Lenie patentowane

MII
24.06.2008, 15:31
Po pierwsze czesc :)
Po drugie mam taki pewien mały problem otóz moje simsy nie chca chodzic do pracy lub szkoły . Nie z kazdym tak sie dzieje z 5 simow jakie mam 2 sa
" uszkodzone"
wyglada to mniej wiecej tak ze gdy podjerzdza samochod zawozacy smia do pracy automatycznie pojawia sie ikonka informująca ze jedzie do pracy jednak po chwili znika. Nic nie daje tez rozkazanie tego simsowi .. ikonka zawsze znika i w efekcie sims nie jedzie do pracy..Co dziwne gdy moj sims opuszcza prace/ szkołe nie dzwoni telefon ani nie wyswietla sie informacja ze zmniejsza sie ocena w szkole albo w pracy. mam tylko sims 2 .. nieoryginalne jednak do tej pory wszystko działało cacy ( znaczy budowanie i typowe problemy z nieoryginalnymi wersjami) jesli to pomoze to w uzyciu był kod boolProp...(ponoc jest problematyczny) jednak tak sie dzieje nawet gdy kod jest wyłaczony.. i mam zainstalowane kilka akcesoriow.. mowie to bo pare razy sie zdarzyło ze gdy sciagnełam meble pojawiał sie bład i dopiero usuniecie tych mebli przywracało gre ..
Za pomoc z góry dziekuje :)

cassant
24.06.2008, 16:11
na tym forum o piratach nie piszemy, radzę kupic oryginalną wersję gry wtedy będzie wszystko ok.

Edytka
24.06.2008, 16:19
na forum o piratach sie nie mowi, przeczytaj regulamin. A z ta praca tez tak mialam, zwlaszcza jak moje simki zachodzily w ciaze to chyba przez boolprop...

Lorette
24.06.2008, 16:23
Ola, skoro ty taka znawczyni regulaminu, to powinnaś wiedzieć, że twoja sygna jest nieprzepisowa <triumfalny uśmiech> =D

Kroffka
24.06.2008, 19:10
A może spróbuj przeprowadzić tą rodzinkę do innego domku.

Edytka
24.06.2008, 21:01
Przeprowadzenie nic nie da bo ona ma pirata.

MII
24.06.2008, 21:15
mimo to i tak dziekuje za pomoc bo jeden z topikow podsunał mi mysl i udało sie ^^
poprostu skasowałam wadliwe simy moveobjects wyszłam do otoczenia i teraz jest wszytsko w porzadku :)