Zobacz pełną wersję : Szkoła sima
olka1945
25.06.2008, 15:44
Więc ma 3 pytania
1.Chciałam zrobić taki niby hotel bez sims 2 podruże
2.jeśli zrobie łużko i takie inne to sims będzie to robił czyli jadł mył się
3.jeżeli sims jest np.nastolatkiem albo dzieckiem to będzie zło do szkoły i czy wogule zaśnie dzięki a ten niby chotel chce postawić na parceli publicznej
PS.słyszałam że simsy dziecko albo nastolatek w lato nie chodzą do szkoły
1. Nie da się.
2. Nie bardzo rozumiem o co chodzi...
3. Też nie rozumiem...
Źle słyszałaś. W lato chodzą normalnie do szkoły.
olka1945
25.06.2008, 16:17
jak to się nie da na parceli są łuzka i tak dalej
FakeYourDeath
25.06.2008, 16:25
Więc ma 3 pytania
1.Chciałam zrobić taki niby hotel bez sims 2 podrÓże
2.jeśli zrobie łÓżko i takie inne to sims będzie to robił czyli jadł mył się
3.jeżeli sims jest np.nastolatkiem albo dzieckiem to będzie zło(?) do szkoły i czy w ogÓle zaśnie dzięki a ten niby hotel chce postawić na parceli publicznej
PS.słyszałam że simsy dziecko albo nastolatek w lato nie chodzą do szkoły
Khem...
Poprawiłam błędy.
1.Nie da się.
2.Co?
3.Coo?
Ps.Źle myślałaś xP
Olunia&%
25.06.2008, 17:12
Da się żeby tam spali a tak to nic specjalnego ale do szkoły dziecko nie będzie chodzić kiedy jest w hotelu a i tak bedziesz szybko wracać do domu.w podstawowej wersji nie ma lata tylko chodza do szkoly ciągle tylko nie w soboty i niedziele.(nbie wiem jak w cztery pory roku)
Jest hack na spanie na perceli publicznej - poszukaj na forum.
olka1945
27.06.2008, 16:11
ale da się spać na parceli bez hacka
stagnacja
27.06.2008, 16:35
Na parceli publicznej nie da się spać, ani jeść też nie. Można jedynie zrobić sobie hamburgera albo hot-doga, jeśli jest postawiony grill.
A tak swoją drogą polecam przeglądarkę Mozilla Firefox. Zaznacza ci błędy ortograficzne na czerwono, tak jak w Wordzie.
olka1945
28.06.2008, 08:38
ale są do postawienia na parceli publicznej łóżka i lodówki
3.Jeżeli sims jest np.nastolatkiem albo dzieckiem to będzie szło do szkoły i czy w ogóle zaśnie dzięki a ten niby hotel chce postawić na parceli publicznej
No więc tak. Będzie chodziło do szkoły. Ale reszty pytania nie rozumiem...
Chodzi o to, czy jak zbuduje bez "Podróży", na parceli publicznej hotel, to czy jak Simy tam pojadą, to będą spały w łóżkach, jadły z lodówki i normalnie żyły. Czy dziecko, które pojedzie do takiego "hotelu" będzie chodziło do szkoły...
Nie będą spać, jeść chyba też nie(tylko z grilla), nie będą przyjeżdżały samochody do pracy i szkoły.
Dodatkowo trzeba cały czas grać kiedy jest się w takim "hotelu", bo na parceli publicznej nie da się zapisać gry.
olka1945
29.06.2008, 10:10
ale da się postawić na parceli publicznej łożka telewizory i inne
Zoë Castillo
29.06.2008, 10:15
Jesli Budujesz Dom Letniskowy To Bedą Tam Spali i inne. Ale Jeśli Robisz np. Sklep
To Nie bedą tam Spały Ani Chodziły do szkoły.Jedynie W The Sims 2 Universty Sie Da kiedy jestes na siłowni np. to mozesz isc na wykłady Bo to włącza sie utomatycznie
edzia114
30.06.2008, 10:31
Od jakiegoś dodatku można na parcelach publicznych stawiać łóżka itp.
1. Stawiasz pustą parecelę, jako teren społeczny. Wchodzisz w nią budujesz niby hotel stawiasz łóżka, szafy itd. itp. Wtedy sobie jedziesz do tego niby hotelu. ;]
2 i 3 nie rozumiem. -.-
ps. W lato chodzą normalnie do szkoły, jedynie że ich "nie puścisz" xdd
olka1945
01.07.2008, 17:14
ale da się spać itd.
tak, jezeli postawisz odpowiednie przedmioty.
Od jakiegoś dodatku można na parcelach publicznych stawiać łóżka itp.
1. Stawiasz pustą parecelę, jako teren społeczny. Wchodzisz w nią budujesz niby hotel stawiasz łóżka, szafy itd. itp. Wtedy sobie jedziesz do tego niby hotelu. ;]
2 i 3 nie rozumiem. -.-
ps. W lato chodzą normalnie do szkoły, jedynie że ich "nie puścisz" xdd
Ale w tych łózkach nie będzie opcji śpij. Do tego potrzebny jest hack.
u mnie jest ;p. to pewnie zalezy od konfiguracji dodatków.
tj ścislej mowiac była, gdy miałam nocne zycie i na studiach, po instalacji zwierzakow nie sprawdzałam.
olka1945
02.07.2008, 11:53
jakiej konfiguracji
miałam na mysli to jakie sie ma dodatki. to czy jest mozliwość spania na parceli publicznej zalezy od tego czy i jakie się ma dodatki.
Paula_16
02.07.2008, 14:20
Napisał olka1945
3.Jeżeli sims jest np.nastolatkiem albo dzieckiem to będzie szło do szkoły i czy w ogóle zaśnie dzięki a ten niby hotel chce postawić na parceli publicznej
Chodzidz bedzie do zszkoły a reszta pytań nie zrozumiała ;/
olka1945
02.07.2008, 16:21
ja mam cpr zwierzaki moda hm
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.